题目内容

【题目】CAREER DISCOVERY DAY

Ages: 11—17, with an adult chaperone (监护人)

Purpose: To find out what it is like to work at a zoo.

Descriptions:

Join us for a great programme for middle and high school students to explore animal — related careers at Denver Zoo.

From keepers to trainers, vets and exhibits designers, different kinds of possible zoo and animal careers will be explored during our Career Discovery Day this fall. The programme starts with an amazing gathering in which our animal stars will appear and perform. Participants will attend lectures given by professors of the zoo and take part in special tours filled with activities find information. And you, 11 have time to ask questions about what it takes to work on the wild side.

Registration required:

Registration closes at 10 a. m., September 16th. Lectures and tours are limited to registered participants and their one chaperone only.

Cost:

Members: $ 70 per person. Nonmembers: $ 75 per person. The cost includes zoo admission for one participant and one required adult chaperone.

Note:

Participants will not be admitted without an adult chaperone and chaperones must stay with participants during the period of the event.

If you have any questions, please call at 720—337—1491 or e-mail at teenprogrammes denverzoo. org.

1Who would most probably be interested in Career Discovery Day?

A. Kids who love animals.

B. Adults who are looking for a job.

C. Children who like animal performances.

D. Teenagers who want to learn about jobs at a zoo.

2How much should two members and their mothers pay to register for the programme?

A. $ 70. B. $140.

C. $ 150. D. $ 290.

3The text is meant to ________.

A. attract visitors to Denver Zoo B. tell kids how to have fun in fall

C. advertise an activity at Denver Zoo D. encourage people to work at zoos

【答案】

1D

2B

3C

【解析】本文属于应用说明文。作者通过这篇文章向我们介绍了关于职业体验的一些活动

1解题剖析】此题属于推理判断题中的(4)根据事实细节,推断合理信息。答案需要从文章的Purpose:To find out what it is like to work at a zoo 进行推断。

【答案定位】根据Purpose:To find out what it is like to work at a zoo.可知想在动物园学习工作的青少年最有可能对职业探索日感兴趣。

【推理关系】题干Who would most probably be interested in Career Discovery Day? 文章内容Purpose:To find out what it is like to work at a zoo

Purpose:To find out what it is like to work at a zooD选项Teenagers who want to learn about jobs at a zoo.

2细节理解题,根据倒数第三段Members:﹩70 per person.Nonmembers:﹩75 per person.The cost includes zoo admission for one participant and one required adult chaperone.会员:每人70美元。非会员:每人75美元。费用包括一个参与者的动物园门票和一个需要成年监护人。可知两个会员和他们的母亲要付70X2=140美元,故选B。

3推理判断题,根据第三段Join us for a great program for middle and high school students to explore animal-related careers at Denver Zoo.可知本文主要是关于宣传丹佛动物园的活动,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】When Noah Ready-Campbell was a young adult, he worked for his father’s construction company. Back then, he dreamed of a day when robots might take over the dirty, repetitive(重复的)parts of his job, such as earth moving. Years later, Ready-Campbell left his job as an engineer with Google to make that dream come true.

Ready-Campbell formed a company called Built Robotics, which develops technology to produce self-driving heavy equipment. Ready-Campbell says the company’s goal is to make construction safer, faster and less costly. The construction industry struggles to find skilled workers and faces a growing number of unfinished projects. But self-operating machines are changing the nature of building.

Workers at Berich Masonry in Englewood, Colorado, recently spent several weeks learning how to operate a robot called SAM, or the Semi-Automated Mason. SAM is a $400,000 machine from the company Construction Robotics, It can lay 3,000 bricks in eight hours. That’s several times more than a human bricklayer can do in the same period. But humans are still needed to load bricks into the SAM and make sure it works right. Bricklayer Michael Walsh says the SAM lessens the load on his body. But he doesn’t think it will take his job.

Brian Kennedy agrees, too. His organization supports the rights of construction workers in the United States and Canada. Kennedy says the union is not worried that machines will replace human workers any time soon.

The rise of construction robots comes as the building industry faces a severe decrease in labor supply. One recent study showed that 70 percent of construction businesses have a difficult time finding skilled workers. Mike Moy heads a mining operation for the building materials supplier Lehigh Hanson. He says it’s difficult to find people who even know how to operate some of the necessary equipment. “Nobody wants to get their hands dirty any more. They want a nice, clean job in an office,” he noted.

1What does the first paragraph say about Noah Ready-Campbell?

A. He enjoys doing repetitive work.

B. He is now an employee of Google.

C. He used to work in construction field.

D. He joined Google to realize that dream.

2Which of the following is one of the aims of Built Robotics?

A. Increasing construction speed.

B. Enlarging construction quantity.

C. Improving construction designs.

D. Changing construction steps.

3What can be inferred about SAM from the text?

A. It can totally replace human bricklayers.

B. It is complexly built but easy to operate.

C. It is unable to work completely automatically.

D. It is cheap but works much faster than humans.

4In Mike Moy’s opinion, what prevents many construction businesses from finding skilled workers?

A. Their low pay. B. Their potential risks.

C. Their heavy work loads. D. Their poor working conditions.

【题目】Dearborn Heights,Michigan—2.7 million children under 18 have a parent in prison,and women put in local prisons are the fastest growing population.Shawna Reynolds has seen some of those women up close while working in the corrections system(劳教所) for 17 years,and she was encouraged to try something different.

After seven years of education and collecting as much money as she could,Shawna created About Face Course Correction-a one-year rehabilitation program(康复项目) that offers a more personal way to help non-violent women prisoners.The program includes classes for women to finish their education, find a job and So on.“You can’t expect people who have been in prison to stay in prison,”Shawna says.“YOU want them to be helpful people but if you are not going to help them, it’s not going to happen.”

The women live free for a year in a house in Dearborn Heights, Michigan.Women like 20-year-old Jennifer Douglas, who dropped out of school,took drugs (吸毒),and has spent years in and out of prison. She says,“I was doing things I would never have thought I would do in my whole life.Because of About Face, Jennifer’s life is changing. “Everyone is starting to trust me again and proud of me and what I’m doing,” she says. “ It’s helped me a lot.It has kept me on the right track.”

There are many other women like Jennifer. Every woman’s story is different,but each woman is important.And Shawna is determined to break the cycle and help them turn their lives around.She is using her own money and donations to pay for the house and this program.If you would like to donate, please visit their Go Fund Me account here.

1Shawna set up About Face to help women who have been in prison .

A. live more happily

B. become non-violent

C. escape from prison

D. go on the nigh track

2Shawna Reynolds can be described as .

A. different

B. educated

C. proud

D. warmhearted

3This passage most probably comes from .

A. the Internet

B. a magazine

C. a newspaper

D. a poster

4What’s the writing purpose of the passage?

A. To collect suggestions for the program.

B. To tell a story about Jennifer Douglas.

C. To introduce Shawna and her program.

D. To show Shawna has been in trouble.

【题目】假如你是李华你接受了一项写作任务要为英语校报写一篇人物介绍。请根据以下信息进行写作。

姓名:余光中

生平:19281021日生于南京,20171214日卒于台湾

毕业学校:1952年毕业于台湾大学

专业:外语

爱好:阅读和写作

身份:诗人﹑散文家和翻译家

成就以及代表作: 其诗文和译著共40多种获得台湾地区文学界各种重要奖项;其代表作《乡愁》入选中小学课本。被称为文坛璀璨五彩笔”。

提示词:

散文家 essayist;《乡愁》Homesickness; 璀璨五彩笔 ‘Bright Multicolored Pens’

注意:1.词数100左右;

2.可适当增加细节以使行文连贯。

Dear Editor,

It is my great honor to take on the task to write an article about a cultural celebrity._____________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Yours,

Li Hua

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网