题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

After you go to college, you’ll find you have to buy a lot of textbooks. 【1】If you want to make ends meet and successfully make it through college, you have to find ways to save on college textbooks. Here are some of the tips that would help you cut back and manage your book expense.

2The first thing you want to do when you need a specific book is to go to the bookstore. But the most effective way to save money on college books is to stay away from the bookstore. While it is more convenient to purchase textbooks in the bookstore, it could cost you a lot of money.

Buy your books online. You can save a lot of money when you purchase your books online. You can buy college textbooks from Amazon, Half, CENGAGE Learning, Barnes&Noble and other websites. If you want to save money on college books,it is best to check BigWords. 3

Rent your college textbooks. If you feel you are not going to use the book after the end of the semester, it is best to rent it instead. 4 You can check campus book rentals, bookbyete, bookrenter, chegg and ecampus. This can save you a lot of money on textbooks.

Check your university library. ff you do not need the book all the time, it is best to do your research in the university library instead. 5 In this way, you can ensure the book is available when you need it. You can also use the interlibrary loan system.

A. Do not go to the bookstore.

B. You can rent books from other students.

C. College textbooks can be very expensive.

D. Buy books from second-hand bookstores.

E. Many websites and booksellers rent books.

F. You’d better order the book you need ahead of time.

G. This website will help you find promotions, discounts and other deals.

【答案】

【1】C

【2】A

【3】G

【4】E

【5】F

【解析】

试题分析:本文介绍一些技巧,它们可以帮助你减少和管理你的书费。

【1】C根据上句:你上大学之后,必须买许多课本。再根据空格下句:如果你想使收支平衡,并成功地使它通过学院,你必须找到方法来节省大学课本。可知空格处的意思是:大学的课本可能太贵。故选C。

【2】A根据下文中:但节省上大学的书钱,最有效的办法是远离书店。可知此空的意思是:不要去书店买书。故选A。

【3】G根据上句:网上购书可以节约钱。如果你想在大学课本上省钱,你可以去Amazon, Half, CENGAGE Learning, Barnes&Noble and 其他网址上去购书,最好去上网核查一下BigWords网址。可知此处的意思是:这个网站将帮助你找到促销,折扣和其他优惠。故选G。

【4】E根据上句:最好去租书。再根据空格下句:你可以检查校园图书出租。可知此空的意思是:许多网站和书店租书。故选E。

【5】F根据下句:用这种方法,你可以确保当你需要时这本书是可用的。可知上句在说:你最好提前预定你所需要的书。故选F。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Most people agree that eating healthy food is important. But sometimes making good food choices can be difficult. Now, there are apps that can help people learn about the food they eat to improve their health and their dining out experience.

Open Table app

Open Table app helps people choose restaurants when they want to go out to eat. It is a free service that shows users restaurant available based on where and when they want to dine. It gives users points when they make reservations(预定), which can add up to discounts on restaurant visits.

Max McCalman’s Cheese & Wine Pairing app

Wine and cheese can be a great combination. But which wines go best with which cheeses? Max McCalman’s Cheese & Wine Pairing app can help. It provides information about hundreds of different cheeses and suggests wines to pair with each. Max McCalman’s Cheese & Wine Pairing app is free.

HappyCow app

Vegetarians do not eat animal meat. Vegans do not eat any animal products. The HappyCow app is made for both groups. Users can search for vegetarian-vegan restaurants and stores around the world.

LocalEats app

Restaurant chains, like McDonalds, can be found almost anywhere a person might travel. But sometimes travelers want to eat like locals. The LocalEats app is designed for that. It can help you find local restaurants in major cities in the US and in other countries. It costs about a dollar.

Where Chefs Eat app

“Where Chefs Eat” is a 975-page book. Most people would not want to carry that around. But there is a much lighter app version of the same name for just $15. Six hundred chefs provide information on 3,000 restaurants around the world on the Where Chefs Eat app.

【1】 What do the first two apps have in common?

A. They are both free of charge.

B. Discounts are provided on both.

C. Best wines can be reserved on both

D. They tell you where to have the best food.

【2】 Who is Happycow app probably designed for?

A. Friends drinking wines together.

B. Chefs enjoying meat very much.

C. People who want to go on a diet.

D. Those often eating in a restaurant.

【3】 Where can we most likely see the text?

A. On a tourism guide.

B. In a cellphone application introduction

C. In a students’ textbook

D. On a scientific discovery TV program

【4】 Why on earth did the writer make this text?

A. To help fatties to lose some weight.

B. To bring us some healthy eating habits.

C. To make some money by advertising apps.

D. To introduce some useful apps to food lovers.

【题目】

1I wonder if it’s since I haven’t been able to be outdoors for so long that I have grown so crazy about everything to do with nature.

__________________________________________________________________________________

2You will tell your friend that you are concerning about him and you will meet after class and talk.

__________________________________________________________________________________

3Another time five months ago, I happened to be upstairs at dusk when the window open.

_________________________________________________________________________________

4The dark, rainy evening, the wind, the thundering clouds held me entire in their power.

_________________________________________________________________________________

5Mother asked her that she was very hot with so many clothes on.

__________________________________________________________________________________

6It’s no pleasure to look through these any longer because nature is one thing that really must be experienced.

__________________________________________________________________________________

7English is also speaking as a foreign or second language in South Asia

__________________________________________________________________________________

8Believe it or not, there is no such things as standard English.

__________________________________________________________________________________

9India has a largest number of fluent English speakers.

__________________________________________________________________________________

10The use was made by Shakespeare with a larger vocabulary to write novels.

__________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网