题目内容

7.Do you know why you need to take exercise to keep fit?The following may help you know about it.
•It helps with addiction(癖嗜)control
The brain releases dopamine(多巴胺),which responds to any form of pleasure,be it sex,drugs,alcohol or food.Some people become addicted to dopamine and substances that produce it-especially drugs or alcohol.
Regular exercise can help in this addiction recovery as it effectively distracts you,making you de-prioritize your cravings.When faced with mental or emotional challenges in life,exercise can help you cope in a healthy way instead of resorting to alcohol,drugs or other negative behaviors that eventually only make your symptoms worse.Regular exercise can also help to strengthen your immune system.
※Your risk of diabetes(糖尿病)goes down
Within one week of your regular exercise,your sensitivity to insulin (胰岛素)becomes greater and that,in turn,lowers your blood sugar levels,reducing your risk of Type 2 diabetes.
Also,exercise can decrease your stroke(中风) risk; given that two of the greatest risk factors for strokes are high blood pressure and heart disease,exercise with its benefits of a stronger heart and better circulation is important.
The U.S.Centers for Disease Control and Prevention recommends at least 30 minutes of moderate exercise at least five days a week for good health,though you should always check with your doctor if you have any health concerns before beginning any exercise program.
※You're reducing stomach fat
When you do one month of regular exercise,your body ditches those extra fat and gains muscle.An Australian study shows that overweight people who took part in a four-week program of moderate exercise reduced stomach fat by 12 percent.

21.Which is the best title of the passage?C
A.How to slim.
B.The ways of exercising.
C.The reasons for working out.
D.The effect of exercising on diabetes.
22.What can you infer from the passage?D
A.Being overweight may lead to poor health.
B.Exercising regularly leads to no disease at all.
C.Only running helps to strengthen your immune system.
D.high blood pressure and heart disease are risk factors for strokes.
23.What does the underlined word"moderate"probably mean?B
A.极少的   B.适度的 C.偶尔的  D.过量的
24.Which of the following is NOT true according to the passage?D
A.Dopamine reacts to all forms of pleasure.
B.Regular exercise can lead to less stroke risk.
C.Regular exercise can help improves your immune system.
D.Taking regular exercise one week can get rid of extra fat.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了为什么你需要锻炼来保持健康的一些原因,鼓励人们积极锻炼.

解答 21.C.推理判断题.根据第一段Do you know why you need to take exercise to keep fit?The following may help you know about it可知文章主要讲为什么你需要锻炼来保持健康的一些原因;故选C.
22.D.细节理解题.根据文章given that two of the greatest risk factors for strokes are high blood pressure and heart disease,exercise with its benefits of a stronger heart and better circulation is important可知高血压和心脏病是中风的危险因素;故选D.
23.B.词义猜测题.根据文章The U.S.Centers for Disease Control and Prevention recommends at least 30 minutes of moderate exercise at least five days a week for good health可知疾病控制和预防中心建议每周至少五天有至少30分钟的适度运动利于身体健康;故选B.
24.D.细节理解题.根据最后一段When you do one month of regular exercise,your body ditches those extra fat and gains muscle可知经常锻炼一月可以消除多余的脂肪;故选D.

点评 做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据

练习册系列答案
相关题目
12.What do you do if your child tells you that they want to choose a major where they aren't likely to make a lot of money?Or what if you're worried about their happiness,how they will repay their student loans and when they will get a job after graduation?(36)C
Talk about the economics (经济因素) of their choice.It's important that your child chooses a field they're excited about.(37)DIf your child hasn't yet thought about the student loan payments they'll be making after graduation,that can be a good place to start the conversation.Suggest your child research the job prospects (前景) as well as average salaries for majors they're interested in.If they still want to major in the low-salary field,you might suggest they go to a less expensive college.
(38)AYour child might be passionate (激情) about majoring in a field where their job prospects are slim and you might be afraid of discouraging them by suggesting something else.In that case,ask them if they are open to minoring (辅修) in that field and majoring in a more marketable field.Sometimes the particular major/minor combination is the key to success on the job market.
Find ways to make the major marketable.If your child doesn't want to change their major or add a minor,encourage them to get job experience while in college,(39)EMany employers won't care what students majored in if they come to a new position with relevant job experience and great references.
Make sure it's a good fit.Before they make a decision,encourage your child to meet with an adviser who can help them have a better knowledge of the major they want to choose.Have them talk to people who are currently working in the field and to students who are currently majoring in the field.(40)F

A.Suggest a second major.
B.Turn to an adviser for help.
C.Here are some tips for you.
D.But it's also necessary to consider the finance.
E.Practical work experience helps ensure a good job.
F.This will help them determine if that major is right for them.
G.You're worried that your child won't like their chosen major.
15.People often say,"The hand that rocks the cradle rules the world."and"Behind every successful man there is a woman."Both these sayings mean the same thing.Men rule the world,but their wives rule them.
Most American women like making their husbands and sons successful,but some of them want more for themselves.They want good jobs,and when they work they want to be paid.They also want to be as successful as men.
The American women's liberation movement was started by women who didn't want to stand behind successful men.They wanted to stand beside men and have the same chances for success.They didn't want to be told that certain jobs or offices were closed to them.They refused to work side by side with men who did the same work for a higher pay.
A liberated woman must be proud of being a woman and have confidence in herself.If somebody says to her,"You have come a long way,baby."She will smile and answer,"Not nearly as far as I'm going to go,baby." This movement is quite new,and many American women don't agree with it.But it has already made some important changes in women's lives and in men's lives,too.

25.From the first paragraph,we can learn thatC.
A.American women usually take care of their children by themselves
B.women in the United States are powerful
C.women play a very important role in men's lives
D.if there is no woman,there is no man
26.From the passage we know that most American women today areB.
A.fighting for their rights to work side by side with men
B.working hard at home to help their husbands and sons be successful
C.working side by side with men in all kinds of jobs
D.very confident about their future
27.The liberated women want to do all the following EXCEPTA.
A.stay at home to help their husbands be successful
B.have the same chances for success as men
C.get the same pay when doing the same work as men
D.seek for office and do some important jobs as men
28.By saying"Not nearly as far as I'm going to go",a liberated woman is stating thatD.
A.she has nearly got to her destination
B.there is a little more than what she wants
C.she will never get to her ideal destination
D.it is not far enough and she will go a lot further.
1.Soon enough,we will lose some of the most amazing sites on Earth!
The Great Barrier Reef---Rising air temperatures will cause sea temperatures to rise as well.All life supported by the oceans will be affected with this shock to their ecosystem.Coral are some of the most vulnerable marine animals and we are already watching whole reefs disappear.The Great Barrier Reef in Australia is no exception and will continue to shrink as the temperatures rise!These reefs are some of the best in the world for diving,but they will soon disappear!
Venice---Sprawing across(横跨)hundreds of small islands in Northeast Italy,Venice is at extreme risk of sinking into the Adriatic Sea.Rising sea levels are in fact a serious threat to many coastal cities located at sea level.Lucky for us,however,Venice is developing a series of sea walls to protect the city in times of high tide.
Glacier(冰川)National Park---Glacier National Park was once covered by over 150glaciers,but by 2005it only had about 27!Located in Montana,Canada,this park is over a million acres and has a huge plant and wildlife population.As temperatures rise,the glaciers and ice melt,which will upset the ecosystems sustaining over a thousand plant species and hundreds of animals.
The Amazon---The cause behind the disappearance of these fantastic places ultimately comes down to humans.Our expansion usually requires cutting down forests for land,fuel and materials,but rarely considers the consequences.These forests are sources of food and medicine for just about everyone on the planet!
What will happen if we lose these valuable places and beautiful destinations?!

21.According to the text,what is causing coral's death?C
A.Rising sea levels
B.Humans'diving activities
C.Rising sea temperatures
D.The shrinkage(缩小)of their habitats
22.What can we infer from the part of"Venice"?B
A.Venice is the only coastal city of Italy
B.Many places are in the risk of sinking below the sea level
C.Venice will never sink because of the protection of sea walls
D.Italy consists of hundreds of small islands in the Adriatic Sea
23.What can we learn about Glacier National Park from the text?A
A.It covers a large area in Montana
B.It is covered by over 150 glaciers
C.Plant species and animals in it have died out
D.It doesn't support any living thing for its cold
24.Which site's shrinking reason differs from the other sites?D
A.The Great Barrier Reef             B.Venice
C.Glacier National Park              D.The Amazon.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网