题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

As the old saying goes, laughter is the best medicine. 【1】 . However, doctors have begun to look into laughter and the effects is has on the human body. They have found that laughter really can improve people’s health.

2 . People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. It increases blood pressure, makes the heart beat quicker and makes people breathe deeper; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. 3 .

Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. 4 . The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemical in the brain which diminishes both stress and pain.

5 . They try to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh. They have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.

A. Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.

B. Until recently, few people took the saying seriously.

C. Therefore, people are taught to laugh.

D. The group that tolerated (忍耐) the pain for the longest time was the group which listened to a funny program.

E. As a result, some doctors in the United States now hold laughter clinics.

F. Laughter is closely related to good health.

G. If laughter exercises the body, it must be beneficial.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】G

【4】D

【5】E

【解析】

试题分析:这篇文章讲的是笑是良药,而且能减轻病人的痛苦,能够锻炼身体并提高人的免疫能力。医生现在开始研究笑及其对人身体的作用。

【1】B考查对上下文的理解和推理判断能力。根据上一句As the old saying goes, laughter is the best medicine.笑是良药,下文They have found that laughter really can improve people’s health.医生发现笑真的能改善人们的健康,B选项Until recently, few people took the saying seriously.直到现在,很少有人认真的对待这句话,符合,故选B。

【2】A考查对上下文的理解和推理判断能力。根据People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles.可知下文讲述的是医生通过研究病人在笑时的心跳、血压、呼吸等研究笑的作用,A选项Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.医生做测试以研究笑容对人身体的影响,符合,故选A。

【3】G考查对上下文的理解和推理判断能力。根据it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet.笑容也对脸上、肚子上以及脚上的肌肉有用,G选项If laughter exercises the body, it must be beneficial如果笑容能锻炼身体,那一定是有益的,符合,故选G。

【4】D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs.医生在不同的组身上施压同种程度的痛苦,这些组听不同的节目,D选项The group that tolerated (忍耐) the pain for the longest time was the group which listened to a funny program.忍受痛苦最久的一组是听一个搞笑节目的一组,符合,故选D。

【5】E考查对上下文的理解和推理判断能力。根据They try to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh.他们试着鼓励病人笑来提高病人的健康情况,E选项As a result, some doctors in the United States now hold laughter clinics结果,美国的一些医生开了笑容诊所,符合,故选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

Chicago’s children’s Hospital is the lucky receiver of a surprise $18million gift from Gladys Holm.She once was a secretary who never earned more than $15000 a year and never married.She lived alone in a small flat in Chicago,and was a volunteer at the Children’s Hospital.She was called the “Teddy Bear lady” because she brought toy animals to sick children on her regular visits.But Miss Holm,who died in 1996 at the age of 86 ,was also a long-time buyer of stocks(股票).Over the years,she saved money that rose up to $18 million ,which she left to the Children’s Hospital .It was the largest single donation in the hospital’s 115-year history.The hospital president,Jan Jennings,was shocked when she heard the news “when Miss Holm’s lawyer called to tell me how much that money was,I asked him to repeat it ,since I was certain I had misheard.”

Why did Gladys Holm fell so strongly about the Children’s Hospital? Jennings said the hospital first touched Miss Holm’s heart nearly 50 years ago,when doctors there saved the life of her friend’s daughter.She never forgot the happiness she felt all those years ago.

Holm’s gift will be devoted to heart disease research.People at the hospital said they regretted that they couldn’t thank Miss Holm for the surprising gift.

【1】According to the text ,Miss Holm built up her fortune by_______.

A.playing Teddy Bear Lady

B.working as a secretary

C.helping in the hospital

D.buying stocks

【2】Why did Jan Jennings ask the lawyer to repeat what he said?

A.she never expected Miss Holm would donate anything.

B.she want to make sure who Gladys Holm was

C.she had seldom received donations before

D.she thought there was a mistake

【3】Miss Holm’s love for the Children’s Hospital grew from_______.

A.a happy life living with children

B.a satisfying job given by the hospital

C.an unforgettable experience many years ago

D.a valuable gift she received from the hospital

【4】How will the donated money be used?

A.To built up a new children’s hospital

B.To help sick children and their parents

C.To improve research on heart disease

D.To buy more toys for sick children

【题目】The behavior of a building's users may be at least as important as its design when it comes to energy use, according to new research from the UK Energy Research Centre (UKERC). The UK promises to reduce its carbon emissions (排放)by 80 percent by 2050, part of which will be achieved by all new homes being zero carbon by 2016. But this report shows that sustainable building design on its own—though extremely important—is not enough to achieve such reductions: the behavior of the people using the building has to change too.

The study suggests that the ways that people use and live in their homes have been largely ignored by existing efforts to improve energy efficiency, which instead focus on architectural and technological developments.

“Technology is going to assist but it is not going to do everything,”explains Katy Janda, a UKERC senior researcher, “consumption patterns of building users can defeat the most careful design.” In other words, old habits die hard, even in the best designed eco home.

Another part of the problem is information. Households and bill payers don't have the knowledge they need to change their energy use habits. Without specific information, it's hard to estimate the costs and benefits of making different choices. Feedback(反馈) facilities, like smart meters and energy monitors, could help bridge this information gap by helping people see how changing their behavior directly affects their energy use; some studies have shown that households can achieve up to 15 percent energy savings using smart meters.

Social science research has added a further dimension, suggesting that individuals' behavior in the home can be personal and cannot be predicted—whether people throw open their windows rather than turn down the thermostat (恒温器) , for example.

Janda argues that education is the key. She calls for a focused program to teach people about buildings and their own behavior in them.

1As to energy use, the new research from UKERC stresses the importance of ________.

A. zero carbon homes

B. the reduction of carbon emissions

C. sustainable building design

D. the behavior of building users

2The underlined word “which” in Paragraph 2 refers to“________”.

A. their homes B. existing efforts

C. developments D. the ways

3What are Katy Janda's words mainly about?

A. The importance of changing building users' habits.

B. The necessity of making a careful building design.

C. The variety of consumption patterns of building users.

D. The role of technology in improving energy efficiency.

4The information gap in energy use________.

A. affects the study on energy monitors

B. brings about problems for smart meters

C. can be bridged by feedback facilities

D. will be caused by building users' old habits

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

There is an old Spanish proverb which states, “Tomorrow is often the busiest day of the week”. 【1 I’d say, too many. Our dreams should not, and cannot wait. We have to go for them now! Here’s why.

1. 2

Nobody likes to talk about death, but the reality is that everybody is going to die at one point. None of us know the day, or the hour. Therefore, today is all we have. Don’t go to your grave with unfulfilled dreams. Make the decision to go after every dream, big or small right now.

2. The world is waiting on your gift.

I know this may be hard to believe, but the world is waiting on YOU! Yes, YOU! 3 Sure, other people may be able to sing. But they’ll never be able to sing exactly like you. Sure other people can write, but they’ll never be able to write from the same perspective in which you write. Don’t deprive the world of your gift. It’s the oxygen that we need to survive. Thus, it is your responsibility to figure out exactly what your gift is, and use to better your life and the lives of those around you.

3. 4

You can dream about writing the great American play that you want, but it’s never going to happen unless you actually put pen to paper. You can dream about finding a cure for cancer, but it will never happen unless you actually go to school to become equipped with the necessary tools tospan> find that cure. 5 They require you to get your head out of the clouds, and actually do the work to make them happen. Get to it!

A. You can’t let fear win.

B. Tomorrow is not promised.

C. In other words, dreams don’t work unless you do.

D. How many times have we put off our dreams until tomorrow?

E. You were born into the world with a unique gift, which nobody on this earth can duplicate.

F. Possibilities you never knew existed are waiting on you.

G. Unless you take the first step, your dreams will never come true.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网