题目内容

【题目】 Here are my favorite tips for staying physically, mentally and emotionally healthy during the winter months. Vacation not included. 1

Raise your vitamin D levels naturally (without pills or sunlight). We’ve all heard about the marvels of vitamin D: heart health, skin health, immune health, mental health… But you don’t need to take pills or risk skin cancer to get high vitamin D levels. The big secret is that vitamin D levels are associated with healthy lifestyle changes. For example, if you lose just 5 percent or more of your body weight, your vitamin D blood levels will shoot up. Vitamin D likes to stay in fatty tissue, so when you lose fat, the vitamin D levels in your blood go up. 2. And when you eat your wild salmon, bake it rather than fry it. Other good food sources are trout, mushrooms and egg yolks, and my favorite, plain Greek yogurt.

3 Winter can be a tough time for many of us. All that darkness can take its toll on our mental health. The winter months can be very isolating for many people. My suggestion is that you and a close friend sign up for yoga, cooking or sewing class. 4

Eat more plants—the ones that are sources of omega-3 fatty acids. According to the famous Harvard Nurses’ Health Study, there was no relation between depression and intake of omega-3 fatty acids from fish, 5. And again, the wintertime is when many people have a higher risk of depression.

A.Take a class with a friends

B.but they did find a reduced risk of depression in those with moderate intake of plant-based omega-3 fatty acids

C.Isolate yourself during wintertime

D.The following three simple suggestions are things that anyone can do easily and inexpensively to stave off the winter blues and sniffles (鼻塞).

E.Not only do these kinds of classes improve your mental and physical fitness, but they help to fill that social craving (渴望) that we have as human beings, too

F.and there was no evidence to show the benefit of plants

G.Other ways to increase vitamin D naturally are to lower your cholesterol (胆固醇) exercise and eat more fatty fish, such as wild salmon

【答案】

1D

2G

3A

4E

5B

【解析】

这是一篇议论文。文章主要给出了赶走冬季抑郁、保持身心健康的建议。

1

空前提到“这儿有一些我最喜欢的冬天在身体上,精神上和情感上保持健康的小建议。”,D项中的“suggestions”与上文中的“tips”呼应,且D项“下面是三个任何人都能很容易,并便宜地做到的事情,来避开冬季抑郁和鼻塞”承上启下,符合语境。故选D项。

2

本段的主题句是“Raise your vitamin D levels naturally(自然地提高维生素D含量)”,空前提到“增加维生素D含量的秘密在于健康生活方式的改变”,G项“其他自然增加维生素D的方法是降低胆固醇,锻炼和多吃富含脂肪的鱼类,比如野生鲑鱼”承接上文,且与主题句一致。故选G项。

3

本空位于段首,是段落主题句。根据本段内容尤其是“My suggestion is that you and a close friend sign up for yoga, cooking or sewing class.(我的建议是你和一个好朋友报名瑜伽,烹饪或者缝纫课)”可知,A项“和朋友去上课”切题。故选A项。

4

空前提到“我的建议是你和一个好朋友报名瑜伽,烹饪或者缝纫课”,E项“这些种类的课程不仅能提高你精神和身体健康,它们也能帮助满足我们作为人类的社交渴望”是讲述前文提到的课程的好处,符合语境,且E项中“these kinds of classes”与空前一句中的“yoga, cooking or sewing class”呼应。故选E项。

5

本段主题句是“Eat more plants—the ones that are sources of omega-3 fatty acids.(多吃蔬菜——是ω-3脂肪酸的来源的那些蔬菜)”,B项“但是他们确实发现摄入适量的植物性ω-3脂肪酸能降低抑郁风险”是说ω-3脂肪酸的好处,与主题句一致,且与空前的分句“抑郁和来自鱼类的ω-3脂肪酸之间没有联系”是转折关系。故选B项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

Finding a New Spring

A tradesman was leading a caravan(商队)to another country1sell his goods. Along the way they came to the edge of a severe hot-sand desert. They learnt that during the daytime the sun heats up the fine sand until it's as hot as charcoal, so no one can walk on it--not even bullocks(小公牛)or camels! So the caravan leader hired a desert guide, one who could follow the stars, so they could travel only at night when the sand cools down. They began the dangerous night-time journey across the desert.2couple of nights later, after eating their evening meal, and waiting for the sand to cool, they started out again.

Later that night, the desert guide,3was driving the first cart, saw from the stars that they were getting close to the other side of the desert. He had also overeaten, so that when he relaxed, he fell asleep. Then the bullocks who, of course, couldn't tell4directby reading the stars,5gradualturned to the side and went in a big wide circle until they arrived at the same place they had started from! By then it was morning, and the people realized they were back at the same spot. They lost heart and began to cry about their condition. Since the desert crossing was supposed to be over by then, they had no more water and were afraid they would die of6thirsty. They even began to blame the caravan leader and the desert guide.

However, the leader7hedidn't lose courage. He began walking back and forth,8tryto think out a plan. Remaining alert, out of the corner of his eye, he noticed a small clump of grass. He thought,“9water, no plant could live in this desert.” So he asked his fellow travelers to dig up the ground on that very spot. They dug and dug, and after a while they got down to a large stone. He got down into the hole, put his ear to the stone, and heard the sound of flowing water.

A spring10find. All the people were overjoyed.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网