题目内容

【题目】Students from Florida International University in Miami walked on water Thursday for a class assignment. To do itthey wore aquatic (水上的)shoes they designed and created.

Alex Quinones was the first to make it to the other side of a 175foot lake on campus in record time—just over a minute. Quinoneswho wore oversized boatlike shoesalso won last year and will receive $ 500.

Students had to wear the aquatic shoes and make it across the lake in order to earn an “A” on the assignment for Architecture Professor Jaime Canaves'Materials and Methods Construction Class.“It's traditional in a school of architecture to do boats out of cardboard for a boat race. I thought our students were a little bit more special than that” Canaves said.“We decided to do the walk on water event to take it to the next level.”

A total of 79 students competed in the race this year in 41 teams. Only 10 teams failed to cross the lake. Others who fell got back up and made it to the end. The race is open to all students and anyone in the community. The youngest person to ever participate was a 9yearold girl who competed in place of her motherwhile the oldest was a 67yearold female.

A large crowd on campus joined Canaves as he cheered on the racers. He shouted encouraging wordsbut also laughed as some unsteadily made their way to the end.

“A part of this is for them to have more understanding of designing and make it work better” he said. It is also a lesson in life for the students.

“Anythingincluding walking on wateris possibleif you do the researchtest it and go through the design process seriously.

1Which statement about Alex Quinones is true ?

A. He finished the race in less than a minute.

B. He won the race with the help of 2 boats.

C. He failed the race last year.

D. He set a new record this year.

2For what purpose did the students take part in the race?

A. To go across the lake to school.

B. To test their balance on the water.

C. To pass Professor Canaves' class.

D. To win the prize money of $ 500.

3Which of the following is true about the race?

A. The students who fell into the water had to quit.

B. More than 20 teams failed to cross the lake.

C. The students kept silent when the other racers competed.

D. The youngest competitor competed instead of her mother.

4According to Canavesthis race can help the students .

A. understand designing better

B. achieve almost everything

C. work together and unite as one

D. walk on the surface of water

【答案】

1D

2C

3D

4A

【解析】试题分析: 这篇文章是为了报导一个有趣的课外作业。迈阿密佛罗里达国际大学的学生穿上自己设计的水鞋在水上进行比赛,他们参加比赛是为了通过教授的课程,而教授要求他们这么做是为了让他们更好的理解这个设计也更好的理解人生

1D 考查细节理解题。根据第二段提到Alex Quinones was the first to make it to the other side of a 175-foot lake on campus in record time - just over a minute. 可知Alex 'Quinones今年创造了一个新的记录,选 D

2C 考查细节理解题。根据第二段提到Students had to wear the aquatic shoes and make it across the lake in order to earn an '6A" on the assignment for Architecture Professor Jaime Canaves,可知学生参加比赛是为了通过Canaves 教授的课,选C

3D考查细节理解题 根据第三段提到The youngest person to ever participate was a 9-year-old girl who competed in place of her mother, while the oldest was a 67-year-old female.可知最小的参赛者是代替妈妈来参加比赛的,故选D项。

4A考查细节理解题 根据第五段提到part of this is for them to have more understanding of designing and make it work better, " he said. It is also a lesson in life for the students.可知根据Canaves教授的话 参加比赛可以让学生更好的理解这个设计,故选A项。

考点 :日常生活类阅读 。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Why choose National Express?

When you travel with us we want to ensure you're safe, comfortable and arrive at your destination on time. This is why we've made some significant improvements to our services and added new and exciting tools to make sure travelling with us is an easy and relaxing experience.

You go there, we go there

We go to hundreds of towns, cities and airports across the UK. We've over 550 coaches covering 70 million miles a year, so if there's somewhere you want to go, then chances are we go there too.

Safe, modern coaches

A total of 25 million pounds has been invested on over 100 coaches in the last year. Most of our coaches now have leather seats and headrests, ample legroom, power sockets for charging mobiles, tablets and laptops and a toilet on board. For your safety, all our coaches are fitted with the latest safety features as standard. Please turn to page 4-5 for more safety information.

Coach Tracker

Why not use Coach Tracker while travelling with us, or tell your friends and relatives to use it to track where your coaches is in real-time, anytime, anywhere. Simply visit nationalexpresss.com/coachtracker and follow the on-screen instructions.

Assisted travel

The majority of our coaches have an easy-access passenger lift at the front of the coach, providing step free access to wheelchair users and anyone with reduced mobility. We can also offer practical assistance along the way to make your journey easier and more enjoyable. Call 03717 818181 for more information.

Greener journey

Travelling by coaches is one of the most environmentally friendly forms of transport. Our coaches emit up to five times less CO2 per passenger, per kilometer than an average car.

Mobile

If you are looking to book a ticket on the go you can use our mobile site, which your smartphone or tablet will automatically direct you to when you visit our website.

Satellite tracking

We track the majority of our coaches using a satellite tracking system. We know exactly where our coaches are at any given time, and can reroute them should there be any avoidable traffic block. We're committed to getting you to your destination safely and on time.

Thanks for choosing to travel with us. We've created this booklet to keep you up-to-date on our safety information and improvements. Whether you are travelling with us to the airport or visiting your favorite destination, sit back, relax and familiarize yourself with the safety features and facilities on board.

【1】From the passage, we can know that ________

A. National Express invests 25 million on its coaches every year.

B. Disabled passengers have easy access to every National Express coach.

C. A National Express coach emits less CO2 than an average four-seat car.

D. Family members can have National Express passenger’s real-time location through Coach Tracker.

【2】Which of the following statements is NOT true?

A. The booklet on National Express has at least 5 pages.

B. You can call 03717 818181 for more information on mobility issues.

C. Most coaches now have leather seats, headsets, tablets and a toilet onboard.

D. Most coaches can change their route to avoid traffic jams by satellite tracking.

【3】The passage is intended to _________ .

A. inform you of the safety features and latest improvements of the coaches

B. introduce the onboard facilities and tools for your safe and comfortable travel

C. keep you up-to-date on the safety information and improvements

D. promote and advertise the coach service offered by National Express

【4】What is true about the National Express?

A. It is a company located in the US that offers coach service nationwide.

B. If you visit its website, a ticket will automatically be booked for you.

C. It aims to provide safe, relaxing and punctual service for its customers.

D. Its coach has step free lifts at both ends of the coach.

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

An American woman Anna Jarvis was the first person to decide the mothers should have a holiday in their honor each year. Miss Jarvis started her campaign in 1906 in her home city Philadelphia. She wrote thousands of letters to congressmen(国会议员), city officials, teachers and newspaper publishers, proposing an official holiday for mothers. She traveled all over America, trying to get support for the idea. Her battle went on for years.

In 1914, the Congress declared the second Sunday in May each year as Mother's Day. Anna Jarvis wanted Mother's Day to be a simple event. She thought children could honor their mothers by spending some time with them as an act of love and respect. However, the holiday turned out to be a major event for department stores, flower shops and greetingcard industry, which Miss Jarvis didn't like.

Americans spend millions of dollars on gifts for their mothers on this day. Younger children often try to prepare and serve breakfast for their mothers. Fathers may offer to take care of children so that mothers can enjoy themselves. The holiday becomes an important time for family gathering.

【1】What can be inferred from the text is that ________.

A. the Congress didn't accept Anna's suggestion until the whole country supported her

B. the battle lasted 8 years

C. Jarvis didn't enjoy the usual way Americans spend Mother's Day

D. Mother's Day is an important day for Americans

2Miss Jarvis proposed Mother's Day in order people could show their love and respect to their mothers ________.

A. by spending some time with them

B. by offering them precious gifts

C. by eating in restaurants together

D. by taking children for them

3On Mother's Day ________.

A. all women, young and old, receive gifts

B. families gather together

C. all people stay at home

D. no one goes to work

4Miss Jarvis proposed Mother's Day, but she didn't like ________.

A. flower shops selling flowers

B. department stores earning money from greetingcards

C. greetingcard industry

D. the way people spend Mother's Day

【题目】This March is a busy month in Shanghai. There’s a lot to do. Here are the highlights.

Live Music—Late Night Jazz

Enjoy real American jazz from Herbie Davis, the famous trumpet (小号) player. He’s coming with his new 7-piece band, Herbie’s Heroes. Herbie is known to play well into the early hours, so don’t expect to get much sleep. This is Herbie’s third visit to Shanghai. The first two were sold out, so get your tickets quickly.

Scottish Dancing

Take your partners and get ready to dance till you drop. Scottish dancing is fun and easy to learn.

Instructors will demonstrate the dances. The live band, Gordon Stroppie and the Weefrees, are also excellent.

Exhibitions—Shanghai Museum

There are 120,000 pieces on show here. You can see the whole Chinese history under one roof. It’s always interesting to visit, but doubly so at the moment with the Egyptian Tombs exhibition. There are lots of mummies and more gold than you’ve ever seen before. Let us know if you see a mummy move!

Dining –Sushi chef in town

Sushi is getting really big in Shanghai. In Japan, it’s become an art form .The most famous Sushi ‘artist’ is Yuki Kamura .She’s also one of the few female chefs in Japan. She’ll be at Sushi Scene all of this month.

For a full listing of events, see our website.

1Suppose you are going to attend an activity at 8:00p.m. on Saturday, which one can you choose?

A. Live Music—Late Night Jazz B. Scottish dancing

C. Exhibitions –Shanghai Museum D. Dining—Sushi chef in town

2From the text we may learn that Kamura is _________.

A. a cook B. a waitress

C. an instructor D. an artist

3Which of the following is TRUE according to the advertisements?

A. Sushi is getting more and more popular in Shanghai.

B. The performance given by the American jazz band won’t last long.

C. Scottish dancing is so interesting but difficult.

D. You would see a mummy move in Shanghai Museum.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网