题目内容
【题目】![]()
Enjoy an amazing time in Lake Tahoe, CA with the fantastic show, Magic Fusion! This fantastic display features a variety of talented magicians who each take to the stage with their own flare, tricks, and illusions(视觉幻想) that will have the audiences who witness the show on the edge of their seats.
Presented by the amazing Loft Theatre, this show has seen the likes of famous magicians such as Robert Hall and Chipper Lowell. Each evening stars a different magician as well, so you can enjoy a variety of talented performers all on the same stage. It is great for all ages, so you can bring the entire family along to be excited and entertained during this 75-minute performance. You never know what you may see, so do not miss out!
![]()
The Loft Theatre is Lake Tahoe’s premier place for entertainment and delicious food. Not only is it home to amazing shows that will entertain and thrill, but it is also home to a dining experience that serves up some mouthwatering meals. Before your show, be sure to grab a bite to eat before heading over to enjoy the Loft. It is located in the extremely popular Heavenly Village area of Lake Tahoe next to sparkling fountains and the famous Heavenly Toy Shop. It also features a lounge(休息室) and guests who arrive early can enjoy food, fun, and magicians who will wow you with tricks for that extra dose(量) of entertainment!
For an amazing experience that you will not soon forget, be sure to enjoy this fantastic performance at the Loft Theatre!
![]()
Enjoy this amazing show that will keep you guessing with tons of great tricks and illusions to keep you and your whole family entertained. You can be on the edge of your seat with this option of regular seating to witness this fantastic show, or experience the Magic Fusion show in the best seats possible. Order your tickets today!
【1】What can we learn about Magic Fusion?
A.It is intended for all the family members.
B.The display will last for one and half hours.
C.Different performers will be performing together.
D.Audiences will be invited onto the stage during the show.
【2】The Loft Theatre .
A.lies in a famous largely populated area
B.is well-known for the surrounding scenery
C.serves food before and after the performance
D.provides those who come early with extra show
【答案】
【1】A
【2】D
【解析】
这是一篇应用文。文章对一场魔术表演进行宣传,介绍了演出时间、地点、剧场情况等。
【1】
细节理解题。根据文章第二段倒数第二句It is great for all ages, so you can bring the entire family along to be excited and entertained during this 75-minute performance(它适合所有年龄段的人观看,所以你可以带着全家一起观看这75分钟的表演)可知,演出是面向全年龄段的,适合全家观看。故选A项。
【2】
细节理解题。根据文章第三段最后一句It also features a lounge and guests who arrive early can enjoy food, fun, and magicians who will wow you with tricks for that extra dose of entertainment(它还设有一个休息室,提前到达的客人可以享受食物,乐趣,和魔术师,他们会用戏法给你带来额外的娱乐)可知,提前到场的观众可以观看魔术师的额外表演。故选D项。