题目内容

—I’m dead tired. I can’t walk any further, Jenny.

—____, Tommy. You can do it.

A. No problem     B. No hurry     

C. Come on         D. That’s OK

 

C

【解析】

试题分析: 考查情景交际。句意:我快累死了。杰米,我一步也不能走了。加油,你可以的。根据上文提到 I’m dead tired. I can’t walk any further, Jenny向另外一个抱怨,故选C,进行鼓励,故选C项。

考点 : 考查情景交际

 

练习册系列答案
相关题目

Usually, when your teacher asks a question, there is only one correct answer. But there is one question that has millions of current answers. That question is “What’s your name?” Everyone gives a different answer, but everyone is correct.

Have you ever wondered about people’s names? Where do they come from? What do they mean?

People’s first names, or given names, are chosen by their parents. Sometimes the name of a grandparent or other member of the family is used. Some parents choose the name of a well-known person. A boy could be named George Washington Smith; a girl could be named Helen Keller Jones.

Some people give their children names that mean good things. Clara means “bright”; Beatrice means “one who gives happiness”; Donald means “world ruler”; Leonard means “as brave as a lion”.

The earliest last names, or surnames, were taken from place names. A family with the name Brook or Brooks probably lived near brook(小溪);someone who was called Longstreet probably lived on a long, paved road. The Greenwood family lived in or near a leafy forest.

Other early surnames came from people’s occupations. The most common occupational name is Smith, which means a person who makes things with iron or other metals. In the past, smiths were very important workers in every town and village. Some other occupational names are: Carter — a person who owned or drove a cart; Potter —a person who made pots and pans.

The ancestors of the Baker family probably baked bread for their neighbors in their native village. The Carpenter’s great-great-great-grandfather probably built houses and furniture.

Sometimes people were known for the color of their hair or skin, or their size, or their special abilities. When there were two men who were named John in the same village, the John with the gray hair probably became John Gray. Or the John was very tall could call himself John Tallman. John Fish was probably an excellent swimmer and John Lightfoot was probably a fast runner or a good dancer.

Some family names were made by adding something to the father’s name. English-speaking people added –s or –son. The Johnsons are descendants of John; the Roberts family’s ancestor was Robert. Irish and Scottish people added Mac or Mc or O. Perhaps all of the MacDonnells and the MacDonnells and the O’Donnells are descendants of the same Donnell.

1.Which of the following aspects do the surnames in the passage NOT cover?

A. Places where people lived.

B. People’s characters.

C. Talents that people possessed.

D. People’s occupations.

2. According to the passage, the ancestors of the Potter family most probably _______.

A. owned or drove a cart

B. made things with metals

C. made kitchen tools or contains

D. built houses and furniture

3.Suppose and English couple whose ancestors lived near a leafy forest wanted their new-born son to become a world leader, the baby might be named _______.

A. Beatrice Smith B. Leonard Carter

C. George Longstreet D. Donald Greenwood

4.The underlined word “descendants” in the last paragraph means a person’s _____

A. later generations B. friends and relatives

C. colleagues and partners D. later sponsors

 

Tasha Tudor(August 28,1919 — June 18,2008) was an American illustrator(插画家)and writer of children’s books. She received many awards and honors for her contributions to children’s literature. When people talk about her creativity in artwork,she said,“I do it to support my dogs and my four children.”Her great publishing record, the number of magazine stories that have been written about her over the years, and her admirers have no effects on her at all.

Much of Tasha’s artwork and her reading are done in the wintertime.“I love winter. It’s delightful,”she says.“I don’t have to go anywhere because I work at home. If I’m snowed in,I can stay this way for months.”She hopes for early, deep snow to protect her garden from the hardship of the New England winter,and when it comes she puts on snowshoes when she needs to get down the mile-long dirt path that leads to the road.

Given her enjoyment of winter and her fantasy(梦幻)way of life,it’s not surprising that Tasha’s Christmas is a storybook holiday. She hangs flowers over the front door. Her tree comes from the woods,

and it goes up on Christmas Eve,lit by homemade candles and decorated with her great- grandmother’s collection that dates from 1850. In a place of honor on the tree are large cookies cut into the shapes of her animals.

The grandchildren and friends get presents from Tasha’s old dolls;so do the animals and they

have their own Christmas tree. “Of course,it’s a known fact that all the animals talk on Christmas

Eve,”she has written. Small, handmade gifts fill a big wooden box

At the end 0f each year, Tasha can look back and know that her life is perfect,that she has

again ignored the twentieth century,and that the magic continues. And for the rest of us,here’s

a bit of advice, Tasha style:“Nowadays, people are so restless.If they took some tea anti spent more time rocking on the porch(门廊)in the evening listening to light music,they might enjoy life more.”

1.Tasha loved winter because it allowed her to ____________.

A.read stories to her grandchildren

B.show her DIY snowshoes to kids

C.stay indoors working mid reading

D.enjoy bicycle tiding along the path

2.From the passage, we can learn that Tasha’s life is ____________.

A.modern and fashionableB.simple and fantastic

C.lonely and hardD.adventurous and inspiring

3.Which of the following is TRUE about Tasha?

A.She cared little about fame.

B.She created an animal fund.

C.She wrote many stories for magazines.

D.She bought presents for her relatives.

4.In which section of a paper can you probably read the article?

A.Travel.B.Sports.C.Economy.D.People.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网