题目内容
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Have you ever had a wonderful idea and thought it would make a great invention, but didn't know what to do next? They will help you make your dreams come true and become a famous inventor.
The first thing that you should do is do some research on the Internet to see if anyone else has invented it. If not, you should search through the US Patent (专利) information to see if a patent was ever created for your type of invention.
The easiest thing to do is working with a company that can help you to make your dreams a reality. It can help you present your ideas and get your product to the right companies. One company that has good fame is “Lambert and Lambert”. If they think your product is marketable (有销路的), they will help you to get it to the right company.
Call the company and make an appointment. You will be required to bring in a model of your invention and a complete description of your ideas. Then when you meet with them, you can present it and they will tell you how marketable it is. If they decide to help you,they will work to present it to different companies and help you to go to the next step.
Once your invention has been sold to a large company, get ready to get the benefits of becoming the next great inventor. But the benefits are worth the wait.
A. Write down exactly about your invention.
B. Here are some steps that you can take.
C. It may take a year or two.
D. You will find something new on the Internet.
E. If there is no patent, go to the next step.
F. They offer free advice for good ideas.
G. You will be the next inventor.
【答案】B;E;F;A;C
【解析】本文是一篇说明文,介绍了如何实现自己发明并获益。
⑴考查上下文理解和推理判断。根据下文对于如何实现自己的发明并获益的介绍可推知答案。故选B。
⑵考查上下文理解和推理判断。根据上文“If not, you should search through the US Patent information to see if a patent was ever created for your type of invention.”可推知,此处是说如果没有,那么进行下一步。故选E。
⑶考查上下文理解和推理判断。根据下文“If they think your product is marketable, they will help you to get it to the right company.”可推知,此处是说他们为好的创意提供免费的建议。故选F。
⑷考查上下文理解和推理判断。根据上文“You will want to bring in a model of your invention and a complete description of your ideas.”可推知,此处是说详细地写下你的发明。故选A,
⑸考查上下文理解和推理判断。根据下文“But the benefits are worth the wait.”可推知,此处是说这个过程大概需要一年或两年。故选C。