题目内容

Dear Friend,

The recent success of children's books has made the general public aware that there's a huge market out there.

And there's a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of children's books bought each year ... plus stories and articles needed by over 650 publishers of magazines for children and teenagers.

Who are these needed writers? They're ordinary folks like you and me.

But am I good enough?

I was once where you might be now. My thoughts of writing had been pushed down by self-doubt, and I didn't know where to turn for help.

Then, I accepted a free offer from the Institute to test my writing aptitude(潜能),and it turned out to be the inspiration I needed.

The promise that paid off

The Institute made the same promise to me that they will make to you, if you show basic writing ability:

You will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.

I really didn't expect any publication before I finished the course, but that happened. I sold three stories. And I soon discovered that was not unusual at the Institute.

Since graduation, I have authored 34 nationally published children's books and over 300 stories and articles.

Free test and brochure

We offer a free aptitude test and will send you a copy of our brochure describing our recognized home-study courses on the basis of one-on-one training.

Realize your writing dream today. There's nothing sadder than a dream delayed until it fades forever.

Sincerely,

Kristi

Kristi Holl, Instructor

Institute of Children's Literature

1.From the first three paragraphs, we learn that_____.

A. children’s books are usually bestsellers

B. there is a growing need for writers of children's

C. magazines for teenagers have drawn public attention

D. publishers are making $3 billion each year

2.When finishing the course, you are promised to_____.

A. be a successful publisher

B. become a confident editor

C. get one story or article published

D. finish one work for publication

3.Kristi Holl mentions her experience mainly to_____.

A. prove she is a good instructor

B. give her advice on course preparation

C. show she sold more stories than articles

D. promote the writing program

 

1.B

2.C

3.D

【解析】

试题分析:本文是一篇广告类短文,在文章中作者指出儿童读物有着巨大的市场,市场也需要更多的优秀儿童读物作家,以此来呼吁人们参加该文章介绍的培训课程。

1.主旨大意题。根据首段内容The recent success of children's books has made the general public aware that there's a huge market out there.和第二段And there's a growing need for new writers trained to create the $3 billion worth of children's books可知前三段内容主要介绍了儿童读物有着巨大的市场,而且这种需求的增长也引发了对儿童读物作家的需求。

2. 细节理解题。根据文中The promise that paid off部分内容You will complete at least one manuscript(手稿) suitable to hand in to a publisher by the time you finish our course.可知培训单位承诺在结束培训后为参加培训人员发表一篇作品,选C。

3.推理判断题。在文章前两段介绍市场对儿童读物作家的需求,然后以自问自答的方式提出Who are these needed writers? They're ordinary folks like you and me。再根据下文对培训课程的介绍可以判断作者是在为培训课程做广告,来推广该课程。选D。

考点:考查广告布告类短文阅读

练习册系列答案
相关题目

Google has started Google Science Fair (GSF) 2014, its annual online competition for bright, creative and ambitious teenagers who want to change the world with science. While the project is led by Google, it also has the support of the Lego Group and world-famous publications National Geographic and Scientific American. The competition is open for students aged 13 to 18, who can sign-up now, form a team and begin working on a submission(提交申请).

The winner will be rewarded with a ten-day exploration to the Galapagos Islands aboard the National Geographic Endeavor, as well as a VIP tour of “Spaceport America” in New Mexico. Google is also throwing in a $50,000 scholarship and $10,000 for the winner’s school to purchase cutting-edge science lab equipment.

Google suggests that each project should be “an in-depth investigation of a science question or engineering problem” but otherwise, it’s up to students to pick and develop an idea that follows the competition rules.

Completed projects need to be submitted by May 12, 2014 at 11:59 PDT. Google will announce the regional competitors in June, ahead of global finalists in August and the competition winners in September.

Interested? Here are the rules.

If you want to enter the competition as an individual, you should register first. Complete requested information about yourself and your project in the registration section before creating your project. You may edit this later. Click the box stating that you have read, accept, and agree to be bound by these Official Rules and Terms.

Upon completion of registration you may begin working on your project. The project must follow the technical, creative, and legal entry requirements set out in these Official Rules and the Googlesciencefair.com Site. You will be required to complete all sections of the Project Site.

You may begin working on your project after completing the registration process, however, you may not submit it for judging until you have requested and received parental consent (允许). Once you have done this, your parent or guardian will receive an email from Google with instructions on how they can give their consent for you to participate. The project will not be judged unless this consent is received.

1.From the first paragraph, we can learn that .

A. GSF is a science competition

B. teenagers should form a team

C. every teenager can take part in it

D. GSF is organized by Google alone

2. If you win in the competition, you will get the following except .

A. a ten-day exploration to the Galapagos Islands

B. a tour of “Spaceport America” in New Mexico

C. a sum of scholarship of $50,000

D. a school equipped with advanced science labs

3. If you plan to enter GSF alone, .

A. you should create your project as the first step

B. you needn’t follow the official rules at all

C. you should provide some personal information

D. you should start your project before registration

4.What is mainly discussed in the last paragraph?

A. Parental consent.B. Submission time.

C. Registration process.D. Project requirements.

5.The main purpose of the passage is to .

A. explain problems on how to enter GSF

B. provide information about GSF

C. persuade teenagers to enter GSF

D. tell us the importance of GSF

 

My friend Tom came across an accident when driving in darkness. His legs were so hurt that he couldn’t move. What was was that he found himself unable to ask for help—his mobile phone went out of as a result of exhausted battery. Nothing could be done but in the cold wilderness. It was 8 hours later that day broke and then the of the rescue team.

It is almost that he could stand the horror in the darkness for so long. Even more surprising was his . “First of all I checked my conditions and found myself not in danger. As there was no to call for help, I leaned(斜靠)back in my seat trying my best to keep the wound from . In this way I dozed(打盹)off.”

His story put an end to my regret for the of an exploration that happened last year. A group of young men to explore a mountain cave and got lost. to find a way out in the dark cave they were frightened and ran anxiously without a sense of . Finally, they fell dead in fear and exhaustion. According to the team that found them, the place where they got lost was only about 10 meters away from the of the cave. If they stayed on the spot when they lost their way and tried to themselves, they would probably have sensed a faint light glowing(发出) not far away.

Don’t you think that you can compare it with itself? When you meet with difficulties in life, you are lost in darkness. Focus that it’s unclear to you yet and you needn’t put up struggle . It seems to be a negative attitude, a person who can do so must have foresight as well as a great in the first place.

1.A. hopeless B. worseC. moreD. best

2.A. serviceB. wayC. controlD. work

3.A. cryB. lieC. waitD. sleep

4.A. delayB. successC. teamD. arrival

5.A. untrueB. unimaginable C. possibleD. useless

6.A. plan B. decisionC. explanationD. excuse

7.A. physicalB. mentalC. workingD. medical

8.A. methodB. wayC. toolsD. strength

9.A. rottingB. spreading C. bleeding D. running

10.A. lossB. failure C. sadness D. disappointment

11.A. had B. managed C. tried D. planned

12.A. Willing B. UnableC. DeterminedD. Deciding

13.A. hearingB. sightC. feeling D. direction

14.A. rescueB. village C. local D. brave

15.A. end B. topC. openingD. side

16.A. saveB. helpC. stop D. calm

17.A. adventure B. work C. life D. mankind

18.A. reallyB. immediately C. carefully D. hopefully

19.A. and B. so C. but D. while

20.A. courageB. imagination C. thought D. opinion

 

The day of my holiday arrived, but I wasn’t looking forward to it. I had little money and had only been able to afford to stay with my Aunt Rosa in Spain. So, I wasn’t really excited as I knew exactly what it was going to be like: lots of noisy cousins , and Aunt Rosa begging me to take her for a ride.

After I had checked in, I made my way slowly to the departure gate. As I was waiting to board the plane, I kept thinking about my ideal holiday destination: Jamaica, with its long, sandy beaches and crystal clear water.

As soon as the plane took off, I fell fast asleep and only woke to the sound of the announcement: “Ladies and gentlemen, please fasten you seat belts, as we will shortly be landing in Kingston.” I froze in my seat. Was I dreaming? Kingston? Jamaica? I had boarded the wrong plane!

Immediately after the plane landed, I explained the situation to the authorities. It seems there were also three other passengers heading for Spain. Apparently it had been the airline’s fault, since the flight numbers for Spain and Jamaica were exactly the same! Therefore, with no flight back to London for a week, the airline had no choice but to pay for our stay.

So there I was, lying on the beach, enjoying the music and the marvelous food of Jamaica! As for Aunt Rosa, I suppose she just had to live without me!

1.Why did the writer choose to spend her holiday with her aunt in Spain?

A. She missed her cousins very much.

B. Her aunt begged her to go there.

C. She could hardly afford any better trip.

D. Spain was her ideal destination.

2.In the story, the writer ended up _________.

A. flying to London immediately

B. heading for Spain from Jamaica

C. complaining to the authorities

D. enjoying a free beach holiday

3.Which of the following might be the best title of the passage?

A. A Lucky MistakeB. A Terrible Adventure

C. A Nice DreamD. A Well-Planned Trip

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网