题目内容

【题目】Lots of people like a good fright at Halloween. Yet, the most frightening thing of all about the night is that twice as many children are killed while out and about on Hallween compared to any other day of the year, according to a study by Safe Kids Worldwide. It can also be a worrying time for others, especially elderly people living alone. Bu many people think it’s just harmless fun.

But is it harmless fun?

Police forces across Britain are giving warnings about Halloween night. They are asking all those wishing to celebrate Halloween this year to respect those who don’t want to join in.

Some forces, like West Mercia Police, have produced “Sorry, No Trick or Treat” posters which can be downloaded from their website, and put up in windows. They want people to send them to the old or anyone who may be frightened by ghosts()knocking on their doors.

A spokesman said: “Children should not call on houses where the posters are put up, neither should they call on strangers, as this can put young people at risk and also make some house owners anxious, especially those who are elderly or living alone.”

The police want all trick or treaters to remember that disturbing other people or throwing objects at their homes or cars are all criminal offences(刑事罪). “What may start off as a bit of fun could end up with someone getting a criminal record,” they warn. “Parents may want to consider having a Halloween party at home, instead.”

Kent Police are warning young people never to go into the home of someone they don’t know----and to remember not to frighten people.

Warwickshire Police are also warning that tricks may seem like harmless fun but can cause trouble to others. They say behaviour such as throwing eggs can quickly cross the line between being anti-social and causing criminal damage. This can result in fines of £2,500 for small offences.

1What has the study made by Safe Kids Worldwide found?

A. Halloween brings people no fun

B. Halloween night puts some kids at risk

C. kids are involved in criminal offences

D. kids are afraid of Halloween

2Why are British police forces making efforts to?

A. Control anti-social behaviours

B. Put an end to trick or treat

C. Make Halloween safe and trouble-free

D. Punish those who frighten others

3Why are the “Sorry, No Trick or Treat” posters designed?

A. To express disagreement with Halloween

B. To ask people to respect the elderly

C. To warn little kids to behave themselves

D. To make some people free from harm

4Which of the following things is encouraged by the police during Halloween?

A. Having a Halloween party at home

B. Inviting the elderly to join in the celebration

C. Going trick or treating from door to door

D. Giving strangers a good fright

【答案】

1B

2C

3D

4A

【解析】本文介绍了英国万圣节的时候儿童会因为受到惊吓而死亡,很多人因为万圣节的“trick or treat”而受到伤害。警察也在采取行动帮助人们免受其害。

2.D推理题。故D正确。

1推理判断题。根据第一段themostfrighteningthingofallaboutthenightisthattwiceasmany

childrenarekilledwhileoutandaboutonHalloweencomparedtoanyotherdayoftheyear,可知在万圣节这天的晚上死亡的儿童是平时的两倍。以及文章第五段thiscanputyoungpeople

atriskandalsomakesomehouseownersanxious,especiallythosewhoareelderlyorlivingalone.可知万圣节的这一活动让一些孩子处于危险之中。故选B。

2推理判断题。根据最后三段可知英国警方正在警告年轻人不要做那些他们认为是harmlessfun的事情,警察的目的在于把万圣节搞成是没有任何危险和伤害的节日故选C。

3推理判断题。根据They want people to send them to the old or anyone who may be frightened by ghosts()knocking on their doors. 英国警方设计了“对不起不要捣蛋的标语让那些老人和胆小的人贴在窗户上可以判定是为了让这些人免受伤害故选D。

4推理判断题。根据“Parents may want to consider having a Halloween party at home, instead.”

英国警方建议家长们在家里举办万圣节派对故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】第二节 根据短文内容,从短文后选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Much meaning can be conveyed clearly with our eyes, so it is often said that eyes can speak.

__ 36In a bus you may look at a stranger, but not for too long. And if he sensed that you are staring at him, he may feel uncomfortable.

The same is true in our daily life. If you are stared at for more than necessary, you will look at yourself up and down to see if there is anything wrong with you.37. Eyes do speak, right?

Looking too long at someone may seem to be rude and aggressive.38. If a man stares at a woman for more than 10 seconds and refuses to look away from her, his intentions are obvious. He wishes to attract her attention, and let her know that he is admiring her.

However, when two persons are engaged in a conversation, the speaker will only look into the listeners eyes from time to time to make sure that the listener does pay attention to what the former is speaking. 39 If a speaker looks at you continuously when speaking as if he trying to control you, you will feel awkward. A poor liar usually expose s himself by looking too long at the victim. He wrongly believes that looking straight in the eye is a sign of honest communication.40

Actually, eye contact should be made based on specific relationship and situation.

A. On the contrary, it will give him away.

B. Do you have such a kindof experience?

C. Thats what normal eye contact is all about.

D. Actually, continuous eye contact is limited to lovers only.

E. After all, everybody likes to be stared at for quite a long time.

F. But things are different when it comes to staring at the opposite sex.

G. If nothing goes wrong, you will feel annoyed at being stared at that way.

【题目】Having a busy schedule can result in disarray (混乱) as well as the lack of not completing various tasks at hand.1. Below are some tips of how to improve it.

Set up a planning system

There are several planning systems you can use.2. With a planning system in place, when you have a task to do, you need to record the details of the task. Record what you need to do, the date it should be done and the time to complete the task.

3

Having a busy day can result in disorganization and many tasks will not be done. When you check your planner before starting your day, you will know what should be done, at what time and for how long.

Complete tasks at the scheduled time

In your planner, you have organized every task to be done at a specific (特定的) time and at a specific date.4. If you don’t complete a task at a specific time or take too much time completing a task, you will disorganize everything.

Clean your work-space

You need to be organized, therefore clean your work-space before and after you have completed the task. If the books were for a past homework, you need to clean up first before starting the new task.5.

Remember, an organized day in your life will save a lot and will help you enjoy your life.

A.Check your planner ahead of time

B.Finish your task as soon as possible

C.Don’t deal with man y tasks at a time

D.This will ensure every item is at its proper place

E.In order to have an enjoyable day, you need to start being organized

F.Make sure that every task is completed at the time and date scheduled

G.They include notebooks, a planning book and a smartphone with a to-do app

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网