题目内容

【题目】The worst time to look for a job is when you must have a new one immediately. 1If you are not in need of an immediate career change, here are ways you can improve your long-term career prospects (前景)today:

2You do not have to be qualified for these positions today, nor do they have to exist in your company. However, these roles should be related to your current skill set. They are career options that look interesting. Once you have a couple of targets, think about why and what interests you. Pay close attention to what appeals to you, and write it down.

Subscribe to a career specific magazine. All businesses must stay relevant to their customers in order to win the competitions and increase revenue(收益).3 This information allows you to see which companies and professionals are leading the peck.

Be professionally curious. Talk to people about their careers. Learn more about how success is measured in other roles, departments and companies. 4You never know what connections may be relevant when you start your next job search, so develop a habit of making good connections no matter where you go.

As in all things in life, getting in front of a difficult task early is always less stressful than reacting to a career surprise. 5No matter how secure you feel today, the time will come when either you or your employer decide it is time to change.

A.Challenge yourself to expand your business knowledge through interactions with people at regular time.

B.Follow examples in your own workplace.

C.Changing jobs is to be expected.

D.Identify at least two different roles.

E.Reading about industry trends, advancements and success stories keeps you in touch with market conditions.

F.Choose jobs according to your strong points.

G.Job Searching under pressure often results in nervous interviewing and decision-making from relatively few options.

【答案】

1G

2D

3E

4A

5C

【解析】本文为介绍说明文。文章给我们介绍了几种为长期职业前景提前作准备的方法。

1根据空前句子The worst time to look for a job is when you must have a new one immediately.(找工作最糟糕的时候就是你必须马上找一份新工作。)可推知,在极大的压力下找工作时,通常会导致从相对较少的选择中进行紧张的面试和决策。故选G。

2根据空后的You do not have to be qualified for these positions today, nor do they have to exist in your company. However, these roles should be related to your current skill set.(今天你不必胜任这些职位,它们也不必在你的公司里。但是,这些角色应该与你当前的技能体系有关联。)可知,“确定至少两个不同的角色”符合此处语境。故选D。

3根据空前的Subscribe to a career specific magazine.(订阅一本职业专刊)及空后的This information allows you to see which companies and professionals are leading the peck.(这些信息可以让你看到哪些公司和专业人士在领先)可知,此处应指“阅读行业趋势、进步和成功故事可以让你了解市场情况”。故选E。

4根据空前的Be professionally curious. Talk to people about their careers. Learn more about how success is measured in other roles, departments and companies.(在职业上保持好奇。与人们谈论他们的职业。了解更多在其他角色、部门和公司中成功是如何被衡量的。)可知,“挑战自己,通过定期与人交流来拓展你的商业知识。”符合此处语境。故选A。

5根据空后的No matter how secure you feel today, the time will come when either you or your employer decide it is time to change.(不管你今天感觉多么地安全,当你或你的老板决定该改变的时候,时间就到了)可推知,此处指“换工作是可以预料到的”。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Ever since I was a child,my mouth has caused me trouble.I’m not a bad person;I have a ___ time learning when to stop saying bad things to others.

My mom has told me again and again,“Robert,your constant(不断的)bad words are hurting me.If you ____ to be this rude,you will get into big trouble.”

It’s been a problem at school several times too when teachers have told me something I didn’t want to hear.I used to feel it was my ____ to stand up for myself.

One day in English class I was working on my homework when I heard a classmate ____ behind me.It was Nathaniel,who liked doing that as usual.

I said ever so _____ ,“Nathaniel,would you be quiet?”

Nathaniel kept saying something to himself.I quickly_______,“Nathaniel,shut up!”

For the next five minutes,we threw hurtful words back and forth at each other.

“At least I don’t have an ugly lazy eye like you!”I cried out.

I knew this would make him ____ and it would hurt his feelings and shut him up.

What I said filled him with anger.He tried to _____over my seat and catch me as he screamed,“That’s it!That’s it!”

___ at his reaction(反应),I sat back in my seat.I had never seen Nathaniel act like this before.Later on,we were taken to the teachers’ office.There,Mr.Black,our English teacher,told us to ____ the matter.It wasn’t until then that I finally found that ____ I hurt someone physically,the woulds finally heal(愈合).But when I hurt someone with my_____, sometimes the pain never goes away.

At the end of the discussion,I said ____ to Nathaniel.

When I went back to my room,I spent some time praying(祈祷).I began to ____ how often what I said hurt others.But I believe that as I keep asking God to help me,he’ll tell me when to keep my _____closed.

1A. busy B. hard C. happy D. valuable

2A. decide B. like C. continue D. try

3A. duty B. turn C. time D. choice

4A. singing B. reading C. beating D. talking

5A. clearly B. nicely C. carelessly D. angrily

6A. repeated B. expressed C. replied D. shouted

7A. crazy B. afraid C. sad D. bored

8A. fall B. look C. hand D. reach

9A. Satisfied B. Surprised C. Nervous D. Serious

10A. discuss B. solve C. explain D. report

11A. while B. after C. when D. where

12A. words B. action C. ideas D. experience

13A. goodbye B. thanks C. sorry D. okay

14A. imagine B. notice C. record D. consider

15A. eyes B. mouth C. windows D. door

【题目】I'm a 20-year-old boy,and the following is my story.

A month after I graduated from high school in August,2007,I was coming home from swim practice in the training centre of the city and was involved in a car accident.I was so seriously injured that I was in a coma for more than two months at Prince Georges Hospital.

I suffered a lot from the experience of dying eight times during my coma and I couldn't open my mouth to talk or to communicate when I eventually came around.At that time,it seemed that walking was never going to happen again due to all the extreme injuries.Just like my body,my dreams were completely destroyed.But I was not going to let my injuries stop me from realizing my dreams.

After receiving a total of 15 operations and 36 blood transfusions,I had to make every great effort to learn to talk,eat,walk,shower,and live on my own again.When I was out of hospital,I still had to Go to outpatient therapy in Waldorf,Maryland.After I spent a few months in a wheelchair,I took baby steps to walk on my own.It was a miracle that I was able to walk again,but I still wanted to prove that I could not only walk,but also run.When it came true,I wanted to get back into the pool again.After having a few lung tests,I was able to go in the pool a little bit each week. After a few months of swim training,I began my freshman year at St.Mary's College of Maryland and then became a proud member of the swim team.

By telling my story,I want to make a positive influence on the world.I am just trying to live every day to the fullest and inspire other people never to give up their dreams no matter how bad a situation is to them.I remember when I was still in my hospital bed,I would have my mom and dad push me round in my wheelchair to the other rooms to see the other patients and chat with them and their family members.I wanted to let them know that everything was going to be okay.Somehow,things would work out for the best.

1The underlined word "coma" in Paragraph 2 probably has the meaning of " ".

A. operation B. unconsciousness

C. treatment D. emergency

2According to Paragraph 3,it can be inferred that the author .

A. was unable to talk or communicate B. was in despair

C. faced physical and mental challenges D. felt anxious about his state

3In the last paragraph,the author mainly wants to show .

A. his positive influence on other patients B. his meaningful life

C. his purpose of sharing his story D. his great achievements

4The best title for the passage would be " ".

A. Actions speak louder than words B. Attitude is everything

C. Everything happens for a reason D. A Good beginning is half done

【题目】Dos and Don’ts for USA Travel

Despite what difficult procedures (程序) you may have endured to get to the U.S., including visa troubles, airport security screenings, and the like, the United States is a rather relaxing place once you arrive. 1 Following are basic tips about traveling in the USA.

Don’t try to see and do too much.

2 Many foreign visitors to the United States try to see New York, Washington DC, Miami, and Los Angeles all in one trip. That kind of touring can leave a traveler very tired if you have limited vacation days. The best way is to focus on a region and more deeply.

3

While traveling in the United States, do be sure to smile, ask questions, say “please” and “thank you”, and be patient. In almost all cases, your kindness will be rewarded by locals who want to show you the best of their cities and towns.

Do obey traffic signs and laws.

Traveling outside of the United States, I have noticed that stop lights and “No Parking” signs in some parts of the world are only suggestions for drivers. Not in America. Drivers must come to a full stop at a red light and remain stopped until the light turns green. 4

Do be on time.

America take punctuality very seriously. 5 Give yourself more time than you think you’ll need to get to some place, especially if you’re not familiar with the area as unexpected delays can happen, such as heavy traffic.

A. It is considered rude to be late.

B. Besides, drivers should obey the speed limit.

C. Do be kind, smile, and enjoy yourself.

D. Don’t assume you can smoke anywhere.

E. The United States is larger than Europe.

F. Try to use the vocabulary they use in their everyday life.

G. But we do have a few rules that foreign visitors may not know about.

【题目】阅读理解

The interview had been going on for about 20 minutes and everything seems to be going well.Then,suddenly,the interviewer asks an unexpected question,“Which is more important,law or Dove?

Job applicants in the West increasingly find themselves asked strange questions like this.And the signs are that this is beginning to happen in China.

Employers want people skilled,enthusiastic and devoted.So these are the qualities that any reasonably intelligent job applicants will try to show no matter what his or her actual feelings are.In response,employers are increasingly using questions which try and show the applicant’s true personality.

The question in the first paragraph comes from a test called the Keirsey Personality Sorter.It is an attempt to discover how people solve problems,rather than what they know.This is often called an aptitude test (能力倾向测验).

According to Mark Baldwin many job applicants in China are finding this type of questions difficult.When a Chinese person fills out an aptitude test he or she will think there is a right answer and they may fail because they try to guess what the examiner wants to see.

This is sometimes called the prisoner’s dilemma.Applicants are trying to act cleverly in their own interest.But they fail because they don’t understand what the interviewer is looking for.Remember that in an aptitude test,the correct answer is always the honest answer.

【1】The writer wrote the passage to________.

A.give you a piece of advice on a job interview

B.tell you how to meet a job interviewer

C.describe the aptitude test

D.advice you how to find a job

【2】Why do the interviewers ask such questions?

A.They want to discover what the interviewees know.

B.They are curious about the answers.

C.They try to discover the ability of the interviewees solving problems.

D.They just ask questions without thinking much.

【3】According to the writer,in an aptitude test,Chinese job applicants should________.

A.not tell the truth

B.learn to tell what they really think

C.be more enthusiastic

D.try to find out what the examiner really want to know

【4】From the passage we know that________.

A.job applicants are always asked such questions

B.more Chinese applicants fail to find a job

C.applicants should not act as reasonably as a prisoner

D.the aptitude test is becoming popular worldwide

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网