题目内容
【题目】Internet dating has become one of the biggest and most successful business ventures on the Internet. Basically, Internet dating is a way to meet people for either friendship or dating without actually having to meet them in person first.
The first thing to do if you decide to try Internet dating is to build your profile(简介) which can include your hobbies, hopes for the future, and so on. A photograph is optional, but many sites claim that a photograph increases the number of people who look at your profile. Many Internet dating sites will charge a one-time registration fee to use their services.
Internet dating makes it possible to meet people from all over the world. You can even narrow the search down to your area by zip code. Another advantage is that you can communicate by email before you meet in person. Thousands of people have met, fallen in love, and married through Internet dating. It is an excellent way for shy people to meet. It is also a way for people with busy lives to connect with others, and an easy way to meet people who share your interests.
Just as in conventional dating and love, there are some pitfalls to be aware of in Internet dating. The person you have been talking to on the net may not be who they say they are. Be very aware that there are some people who misrepresent their appearance or private details, such as marital status, income, and so on, for their own reasons. It would not be the first time that someone has been taken in, and talk shows are full of cheating partners who have been caught dating over the Internet in their spare time. Nevertheless, taking a few simple precautions should help ensure that your Internet dating experience is fun.
【1】Which of the following is a must to make an Internet dating possible?
A. A photo. B. A profile.
C. Registration fee. D. Business experience.
【2】One advantage of Internet dating is that _______.
A. you can avoid a face-to-face meeting in the beginning
B. you're sure to find a partner with the same interests
C. you'll find absolutely reliable information of others
D. you'll gain fame and money overnight
【3】The underlined word "pitfalls" in Paragraph 4 most probably means ________.
A. rules B. trends
C. problems D. skills
【4】What is probably talked about following the last paragraph?
A. Conventional dating. B. Hidden advantages.
C. Safety measures. D. Romantic love.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】C
【解析】这是一篇社会类文章。文章主要谈论了网上约会以及它的利弊。网上约会有助于缩短人与人之间的距离,尤其是对于繁忙中的人来说。但是同时,网上约会也有一些弊端,因为看不到真人,所以难免会有人就外貌,收入等方面弄虚作假。所以人们对网上约会要谨慎。
【1】细节理解题。由文中第二段第一句中的The first thing to do if you decide to try Internet dating is to build your profile可知,网上约会的首先要做的就是制作你的简历。故B选项正确。
【2】推理判断题。由文中第三段中的Another advantage is that you can communicate by email before you meet in person.可知,网上约会的一个优势就是你在最开始见面之前就可以通过网络交流,也就是说你第一次接触可以不用见面。故A选项正确。
【3】词义猜测题。由文中最后一段提到“要谨慎,别人有可能会弄虚作假”可知,这一段讲的是网上约会会出现的一些问题。rules规则;trends趋势;problems问题;D. skills技巧。故C选项正确。
【4】推理判断题。文中最后一段最后一句Nevertheless, taking a few simple precautions should help ensure that your Internet dating experience is fun.提到,在网上约会时采取一些措施是有必要的,所以接下来一段可能会具体的讲到安全措施。故C选项正确。
【题目】Plan on traveling around the USA this summer? If you need help in arranging the trip, or want ideas about where to go and what to do, there are a number of outstanding websites that can make your American dream come true.
http://byways.org The National Scenic Byways Program covers 150 memorable roads. Some are natural routes, such as Route 1 along the California coast. Others focus on history (such as Route 6) or man-made attractions (the Las Vegas Strip). For each, you are provided with a map, told the route’s length and how long is allowed, and given detailed suggestions on sights and stop-offs. |
www.oyster.com This is the best website for reviews of hotels in US cities and resorts. The reviews are impressively thorough, covering locations, rooms, cleanliness, food and so on. Importantly, these are not promotional photos by the hotels, but more honest and real ones taken by inspectors. Search facilities are excellent from the 243 hotels reviewed in the New York, you can narrow down what you are looking for by locations, facilities and styles, or just pick out a selection of the best. |
www.101 usaholidays.co.uk This is the latest offering that features 101 holiday ideas to the USA. It’s an impressively diverse selection, ranging from touring in the footsteps of Martin Luther King to a golfing break in Arizona and a cycling and wine-tasting trip in California’s Napa Valley. Narrow down what you are looking for — whether by price, region, theme and who will be traveling — and then just the photos of the relevant holidays remain on view. It’s a really clever design. |
www.mousesavers.com Walt Disney World in California can make dreams come true, but the price is not affordable for the majority of people. So turn to long established Mouscsavers.com, dedicated to giving big discounts on tickets, hotels and dining at Walt Disney World. The website also offers general money-saving tips, suggestions for cheap and free stuff and brief coverage of other Florida and California theme parks. |
【1】If you are going to the USA for the man-made attractions, you can drive along ________.
A. Route 1 B. Route 6
C. the Las Vegas Strip D. the California coast
【2】Why are the photos of the hotels in US cities and resorts real in www.oyster.com?
A. Because there are qualifications of the authority.
B. Because they are taken by inspectors of the website.
C. Because there are comments of customers on each photo....
D. Because they were taken by customers who once lived there.
【3】Travel ideas for a big family with kids and the old are available at ________.
A. www.oyster.com B. http://byways.org
C. www.mousesavers.com D. www.101 usaholidays.co.uk
【4】What can be inferred from the passage?
A. California’s Napa Valley is famous for its wine.
B. www.mousesavers.com is a newly established website.
C. The National Scenic Byways Program covers all the roads in the USA.
D. Discounted tickets of Walt Disney World are not available for everyone.