题目内容
【题目】 Shakespeare’s Globe Exhibition & Tour is a unique international resource to explore Shakespeare’s work. Open all year round, it gives you an opportunity to learn more about the world’s most famous playwright, and helps you seek to further the experience and international understanding of him.
Opening Hours
Theater Tours: Monday - Sunday 9:30 a.m. - 5 p.m. Exhibition: Monday - Sunday 9 a.m. - 5 p.m.
Groups of 15 people or more are required to pre-book their visit, and each group will have its own tour guide for free. To make a reservation, please fill in a Group Request Form and email it to us.
Last admission is 30 minutes prior to closing time.
Exhibition and Tour Prices
Adult: £15.00 Senior (60 ): £13.50
Student (with valid ID): £11.50 Children (5-15): £8.00 Complimentary: every 16th person free
Getting here
Shakespeare’s Globe 21 New Globe Walk, London SE1 9DT, U.K.
We have currently improved security, with all bags being checked. Please arrive in good time, and do not bring any large bags.
Visitors are advised to arrive by public transport or by taxi. There is a car park on Thames Exchange on the north side of Southwark Bridge. Black cabs may be found all year round on Southwark Bridge. It may also be possible to pick one up from outside the entrance hall on New Globe Walk.
Where to eat
Swan at Shakespeare’s Globe serves modern British seasonal food for dinner, afternoon tea or drinks in our beautiful bar and restaurant set over two floors.
Swan Restaurant
Monday-Friday: 12 p.m. - 2:30 p.m. & 6 p.m. - 10:30 p.m.
Saturday: 12 p.m. - 3:30 p.m. & 6 p.m. - 10:30 p.m.
Sunday: 12 p.m. - 9 p.m.
【1】Visitors can attend the exhibition at _______.
A.8:35 a.m. on Monday
B.2:35 p.m. on Friday
C.5:35 p.m. on Saturday
D.4:35 p.m. on Sunday
【2】According to the article, which of the following statements is true?
A.Visitors are required to deposit their bags before entering the theater.
B.Visitors can park on the south side of Southwark Bridge.
C.Taxi services are accessible near Southwark Bridge.
D.It’s more convenient to drive there than taking public transport.
【3】According to the article, what can we learn about Swan Restaurant?
A.It has a lunch break of four hours on weekdays.
B.Afternoon tea is not served on weekends.
C.It serves light meals and drinks every day.
D.It mainly serves local food varying with the seasons.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】D
【解析】
这是一篇应用文。文章主要介绍莎士比亚环球展览及巡回演出时间,价格,交通以及就餐的相关信息。
【1】细节理解题。由Opening Hours的第一段第二句“Exhibition: Monday - Sunday 9 a.m. - 5 p.m.”以及第三段“Last admission is 30 minutes prior to closing time.”可知,展览时间为:周一到周日早上9点-下午5点,最后入场时间是闭馆时间前30分钟。由此可知,旅客可以在周一到周日早上9点-下午5之间参观展览,最后入场时间是下午4点30分。结合选项可知,选项B,表达的是“星期五下午2点35分”,符合展览时间要求。故选B。
【2】细节理解题。由Getting Here中的第三段的第三句“Black cabs may be found all year round on Southwark Bridge.”可知,在南华克桥整年都可以发现黑色出租车。由此可见,出租车服务在南华克桥附近是可以获得的。结合选项可知,选项C正确。
【3】推理判断题。由Where to eat中的第一段“Swan at Shakespeare’s Globe serves modern British seasonal food for dinner, afternoon tea or drinks in our beautiful bar and restaurant set over two floors.”可知,莎士比亚环球酒店的天鹅餐厅有两层楼,提供现代英国时令食品,晚餐、下午茶或饮料。由此可知,天鹅餐馆可以根据季节的不同提供当地的食物。结合选项可知,选项D正确。