题目内容

【题目】CLASSIFIED ADS

JOB WANTED

I’m Black, a 25 young man living in Shanghai and looking for a job in a variety of fields, web designer, teaching Spanish or English or working as a waiter or bar tender. I have a friendly and hard-working personality. If you have any job that you think I could do, please do not hesitate about contacting me. Backer1896@126. com

JOB OFFERED

EL house is a well-known English learning center for primary and high school students. We are looking for native English teachers who can teach the following subject(s) to our students who are planning to study abroad. The incumbent should meet the following requirements

—Experienced in exam preparations TOEFL, IELTS, SAT

—Degree holder

—Experienced in teaching either mathematics, physics or business

—Excellent command of English in both oral and written

—Experienced in teaching higher academic level English

—Native English teachers or Bilingual teachers with native command of English JGHTR@gmail. com

SHARE

I’m Margaret, looking for a person with a positive outlook on life to share the bedroom in a wonderfully-located luxury apartment. That’s near everything and has everything, hard-wood floors, international TV, washer/dryer. Other two rooms already occupied by a French and a Kiwi woman, both professional.

Please contact me. MLCT@sina. com

FOR RENT

CNY 12, 000 / lovely apartment near West Nanjing Road

Layout3 bedrooms2 bathrooms

Size120 sqm

Monthly rentalRMB 12, 000

CompoundFirst Block

Facilitiesgym, tennis court, indoor swimming poolchildren’s playground

LYG2560@sohu. com

1Margaret is now looking for ________.

A. a roommate B. an apartment C. a job D. her lost cat

2Which of the following is NOT the requirement of EL house?

A. Experienced in exam preparations.

B. Experienced in teaching Chinese.

C. Excellent command of English.

D. Degree holder.

3To look for a person to work in your restaurant, you can contact ________.

A. LYG2560@sohu. com

B. MLCT@sina. com

C. Backer1896@126. com

D. JGHTR@gmail. com

【答案】

1D

2B

3C

【解析】试题分析:本文是四则广告。

1A 细节理解题。根据文中第三则广告I'm Margaret, looking for a person with a positive outlook on life to share the bedroom in a wonderfully-located luxury apartment.可知,她是在寻找一个合租的人,也就是室友。故选A

2B 细节理解题。第二则广告中的—Experienced in exam preparations (TOEFL, IELTSSAT)

—Degree holder

—Experienced in teaching either mathematics, physics or business

—Excellent command of English in both oral and written

—Experienced in teaching higher academic level English

—Native English teachers or Bilingual teachers with native command of English

可知,ACD都是这封工作的具体的要求,只有B项不是。故选B

3C 细节理解题。第一则广告中的I’m Black, a 25 young man living in Shanghai and looking for a job in a variety offields, web designer, teaching Spanish or English or working as a waiter or bar tenderBackerl896@126.com可知,Black愿意做服务员,所以你要寻找服务员,可以联系他。故选C

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网