题目内容
10.(You may read the questions first)| Products:mail order Bay 3-piece luggage set for only£69.99 ALL ORDERS Half price offer DELIVERED Pack with confidence,Travel in Style….Arrive intact FREE TO YOUR This elegant luggage is manufactured in a new hard-wearing plastic DOOR which is strong and very light in weight •Light but hard-wearing •3 locks (2 key and I combination lock )for total security •Supplied with initials for personalization MD 9572£69.99 | |
| Plan your journey they easy wayThis portable Traveler will give you directions from A to B anywhere in England,Scotland and Wales.Just enter the start and the end of your journey and the Traveler will work out the quickest route.The Traveler can also estimate the journey time,average speed and fuel consumption.Need to change your journey at any stage. The Traveler will give you a new set of directions.Other features include auto shut-off. And a built-in light for night-time use. Powered by 4AA batteries (not supplied). MD 7437 Traveler£69.99 | |
| How much do you know? Everyone,young and old,enjoys and challenge of quizzers.Our electronic Quizmaster contains 5,400 questions and answers in 6 classifications-general knowledge,sport, science,geography,art and history.Each of these is further divided into 3 skill levels (easy,medium and difficult)so younger children can fairly compete against teenagers and adults.PLUS! Every Quizmaster includes: •8 Games of Hangman •Portune Teller Games •10-digit calculator | |
A.the road conditions from London to Oxfords
B.all the garages along the chosen route
C.the time and speed of the journey in Britain
D.the directions from London to Paris.
61.In advertisement 3,the QuizmasterD.
A.contains nothing but 5400questions
B.can only answer challenging questions
C.can be bought in many shops
D.can be used by people of all
62.All these advertisements are aimed at thoseA.
A.who like to order goods at home
B.who are going to travel abroad
C.who do market researches
D.who are interested in intelligence tests.
分析 本文主要介绍了3款产品的特点特征.
解答 CDA
60 C 根据广告2中Plan your journey they easy wayThis portable Traveler will give you directions from A to B anywhere in England,Scotland and Wales.可知,广告中只提英格兰、苏格兰及威尔士等几个英国区域,并没有提到哪个具体城市,并从第三句可知答案应为C项.
61 D 事实细节题,从第一句Everyone,young and old,enjoys and challenge of quizzers.可知晓,各个年龄阶段的人都可使用.故选D.
62 A 三篇广告前有一标题Products:mail order,mail order意为"邮递、订购",从这可知三篇广告都是针对了喜欢"居家订购商品的人".故选A.
点评 做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概括相应的答案,最后要理清作者写作思路.
练习册系列答案
相关题目
20.The Curies were ______ the Nobel Prize for their great contribution to science.( )
| A. | awarded | B. | offered | C. | sent | D. | supplied |