题目内容
3.The Weekly Telegraph is Britain's global newspaper,the home-grown quality newspaper that delivers the best of The Daily Telegraph and The Sunday Telegraph to the British around the world and adds its special articles,features and reports designed to be of real value to foreign readers. Telegraph.co.uk/expat,the website,increases the value of the newspaper,thus creating a complete expatriate(国外的)support system,both online and offline.Order a gift subscription(订阅)for a friend or relation overseas this Christmas and they will begin to recognise what a useful investment your subscription represents,and you'll receive a FREE bottle of 10-year-old Tawny Port to enjoy at home in the UK.
Subscriptions will start early January 2010.Port can only be delivered to a UK address and receivers must be over 18years of age.
For more details or for 6-month subscriptions,please contact our subscriptions department on Tel+44 (0)1622 335080or email weeklytelegraphsubs@telegraph.co.uk Office hours:09:00-17:00GMT).
Please contact weeklytelegraphsubs@telegraph.co.uk with any questions regarding your subscription.
Your money back if you are not satisfied
Our"no quibble"money-back policy means that we guarantee to return the money for your subscription in full if you are not satisfied with the first four issues.
| YOUR PAYMENT |
United Kingdom 105.00GBP (Great Britain Pound)
USA 125.00GBP
Canada/Australia/New Zealand 108.00GBP
Zambia/Zimbabwe/Tanzania 85.00GBP
South Africa 80.00GBP
Middle East/Europe/Rest of the world 80.00GBP
71.The Weekly Telegraph in the advertisement is mainly intended forA.
A.the British at home and abroad B.the British in the UK
C.the foreigners in Britain D.English learners across the globe
72.If you want to receive a free bottle of 10-year-old Tawny Port,you mustC.
a.live in the United Kingdom
b.have an overseas friend who is over 18
c.order a subscription of the Weekly Telegraph
d.offer your friend or relation's address overseas
A.a,b B.c,d C.a,c D.b,c
73.What do we know about the Weekly Telegraph from the passage?D
A.The content of it can't be read online.
B.One can subscribe to it 24hours a day.
C.Your money can partly come back if you're not satisfied
D.The prices for different countries are probably different.
74.To order a 6-month subscription for a friend in Tanzania,you shouldA.
A.contact the subscriptions department
B.subscribe to the Daily Telegraph for a year
C.tell your friend to visit telegraph.co.uk/expat
D.pay 85.00GBP
75.Which of the following statements is true based on the text?B
A.Telegraph.co.uk/expat receives support from online readers only.
B.Subscriptions of the paper can be made starting from January 2010.
C.Telegraph.co.uk/expat mainly solve your subscription problems.
D.US and Middle East readers can enjoy equal price for 52issues.
分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了一则关于订阅The Weekly Telegraph 的广告;作者旨在吸引读者了解和订阅The Weekly Telegraph.
解答 71.A.细节理解题.根据文章第一段"The Weekly Telegraph is Britain's global newspaper,the home-grown quality newspaper that delivers the best of The Daily Telegraph and The Sunday Telegraph to the British around the world and adds its special articles"周刊是英国的全球报纸,本土报纸提供质量最好的每日电讯报和星期日电讯报的英国和世界添加的特殊物品,特点和报告设计成为真正的价值给外国读者;可知这是面向国内外的英国人的;故选A.
72.C.细节理解题.根据文章第二段"Order a gift subscription(订阅)for a friend or relation overseas this Christmas"可知如果你想得到一瓶免费的10岁的Tawny Port;你必须住在英国并订购一份The Weekly Telegraph;故选C.
73.D.推理判断题.根据文章的最后一部分可知不同地方的价格是不同的,故选 D.
74.A.细节理解题.根据文章的第三段"For more details or for 6-month subscriptions,please contact our subscriptions department"更多的细节或6个月的订阅,请联系我们的预订部;故选A.
75.B.推理判断题.根据文章的第三段"Subscriptions will start early January 2010"可知订阅的纸张可以从2010年一月开始;故选B.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
from college.( )
| A. | set up | B. | make up | C. | bring up | D. | turn up |