题目内容
Taylor Swift has been named Billboard’s Woman of the Year 2014, making her the first artist to receive the award twice.
The award goes to the female artist who “has shaped and inspired the music industry with her success, leadership and innovation” over the last year. Previous winners include Pink, Beyonce and Katy Perry.
Swift will receive the prize at the Billboard Women in Music Award Ceremony on 12 December in New York.
“As one of the most influential artists of her generation, Taylor Swift has seen incredible success on the Billboard charts,” said Janice Min, co-president and chief creative officer of Guggenheim Media’s Entertainment Group, which includes Billboard.
“Over the course of her career, she’s charted 60 entries on the Billboard Hot 100 - the most of any female artist since her debut in 2006. We are tremendously excited to be honouring her as the 2014 Billboard Woman of the Year for the second time.”
Taylor Swift is a seven-time Grammy winner and the best-selling digital music artist of all time. Earlier this week it was announced she would be performing on The X Factor results show this weekend.
On Thursday she appeared in the performed in the Radio 1 Live Lounge, where she sang her current hit Shake It Off and covered Vance Joy’s Riptide.
Swift has just featured on the cover of British Vogue and explained what it was like to do high profile interviews.
“I don’t really have anything to hide at this point,” she told Fearne Cotton. “It’s sort of understood that anything I do is going to be discussed and dissected and debated and I’m used to that dynamic now.” She added: “I’m very proud of the way my life is. I’m 24, I’m single, feeling very independent. A lot of fun things have happened in my life.”
1.What can be inferred from the first two paragraphs? _____.
A. Taylor Swift is the first artist to receive the award twice.
B. Taylor Swift is one of the four winners.
C. Taylor Swift has shaped and inspired the music industry with her success, leadership and innovation
D. The award goes to the female artists.
2.The Award Ceremony will be held on _____.
A. on 12 November in New York
B. on 12 December in Washington
C. on 12 November in Washington
D. on 12 December in New York
3.According to Janice Min, _____.
A. Taylor Swift is a seven-time Grammy winner and the best-selling digital music artist of all time
B. Taylor Swift appeared in the performed in the Radio 1 Live Lounge
C. Taylor Swift is worthwhile to be given the award a second time
D. Taylor Swift would be performing on The X Factor results show this weekend.
4.From the last paragraph, we can see Taylor Swift was _____.
A. sad B. unhappy
C. delighted D. indifferent
1.B
2.D
3.C
4.C
【解析】
试题分析: 本文讲述Taylor Swift获得2014年度艺人奖,这是第一位第二次获得该奖项的人。
1.B 细节理解题。根据第二段提到Previous winners include Pink, Beyonce and Katy Perry以前的获奖都有Pink, Beyonce and Katy Perry这三个人,故B项正确。
2.D 推断题。根据第三段提到Swift will receive the prize at the Billboard Women in Music Award Ceremony on 12 December in New York可知Swift在纽约十二月十二日收到最佳女艺人奖的,故选D项。
3.C 推断题。根据第五段可知Over the course of her career, she’s charted 60 entries on the Billboard Hot 100 - the most of any female artist since her debut in 2006. We are tremendously excited to be honouring her as the 2014 Billboard Woman of the Year for the second time.在她的事业中,在2006年她的歌曲排行入选前百名,我们非常荣幸恭喜她第二次入选年度最佳艺人,故选C项。
4.C 推断题。根据最后一段提到I’m very proud of the way my life is. I’m 24, I’m single, feeling very independent. A lot of fun things have happened in my life我对自己的生活方式感到骄傲,我单身,独立,生活中发生了许多有趣的事,故C项符合题意。
考点:人物类阅读。
首先请阅读下列警方通报查找人员的信息:
A. Name: Ziggy Nizott Height: 1.82 m Weight: 90kg Age: 35 Details: Long history of violent crime including robbery, assault and car theft. |
B. Name: Dennis Tsokas Height: 1.95 m Weight: 70 kg Age: 28 Details: Well known to local police having been arrested several times for pick-pocketing. |
C. Name: Michael Clarke Height: 1.7 m Weight: 65 kg Age: 20 Details: Arrested as a youth for car theft and the selling of stolen goods. |
D. Name: Mark Hughes Height: 1.6 m Weight: 60kg Age: 29 Details: Is wanted by police for several armed robbery of grocery stores, banks and post offices. |
E. Name: Herb Elliot Height: 1.6 m Weight: 90kg Age: 22 Details: Recently released from prison where he served 2 years for selling stolen goods. |
F. Name: William Daniels Height: 1.6 m Weight: 90kg Age: 32 Details: Arrested 4 times for the selling of drugs and car theft. |
以下是相关事件及人物的描述,请把描述与相关插图及提示性文字匹配起来。
1.A valuable dog was taken while being walked by its owner in City Park yesterday afternoon. Police wish to talk to a man seen nearby at the time, described by witnesses as short and fat with short light hair and clear glasses.
2.Yesterday morning at 9.30a.m. a man armed with a gun entered the National Bank and demanded money from the staff, before fleeing when confronted by bank security staff. Security cameras show the man as being short and thin with shoulder length blonde hair.
3. A tall, strong built man with blonde hair, a thick black moustache and wearing dark glasses knocked a woman to the ground and stole her purse on Main Street last Saturday afternoon. If you see this man, do not approach as he is considered extremely dangerous.
4. At the football match between Manchester United and Liverpool, several people had their wallets stolen while waiting in line to buy food. The victims did not see or notice the thief but bystanders describe him as very tall and thin, clean shaven with short light hair.
5. A car was stolen from the supermarket carpark on Friday, June 23 this year by a man described as very young, 1.7 metres tall with thin dark hair and carrying a blue backpack. A reward of $500 is offered for the car’s recovery.