题目内容

【题目】假设你是某国际学校学生会的主席李华。你校学生会打算组织一次有机蔬菜采摘活动。请你用英语写一份通知。内容包括:

1. 活动目的:了解有机蔬菜的种植;体验采摘乐趣;

2. 活动时间及地点:本周日上午,西星农场;

3.活动内容:导游带领参观农场;采摘蔬菜(黄瓜,西红柿,茄子等);在农场提供的厨房亲自烹饪自己摘到的蔬菜。

注意: 1. 词数100左右;

2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

参考词汇:采摘:pick 有机农业:organic farming

Notice

____________________________________________________________________________________________

______________________________________________________

Students’ Union

【答案】

Notice

In order to let us learn something about organic farming and experience the joy of picking vegetables, we are going to hold an Organic Vegetable Picking this Sunday morning on Xixing Farm.

First of all. there will be a guided tour of the farm to show us how to plant organic vegetables. Then we will pick cucumbers, tomatoes and eggplants by ourselves. The most exciting part is that we will cook the vegetables we pick in the kitchen offered by the farm.

We have every reason to believe this will be an unforgettable experience, so come and join us! Everybody is welcome!

Students' union

【解析】

试题分析:本文要求考生以学生会主席李华的身份写一则通知,学生会打算组织一次有机蔬菜采摘活动。所以本文属于应用文。要使用第三人称和一般现在时为主的时态。要点:1. 活动目的:了解有机蔬菜的种植;体验采摘乐趣;2. 活动时间及地点:本周日上午,西星农场;3.活动内容:导游带领参观农场;采摘蔬菜(黄瓜,西红柿,茄子等);在农场提供的厨房亲自烹饪自己摘到的蔬菜。相对而言本文难度较小,考生只需要逐句翻译即可。但要特别注意通知的格式和惯用语。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。

It is important to introduce yourself in a creative, memorable way to distinguish yourself from the crowd. 【1】 . Since being witty(言辞诙谐的) doesnt always come easily, try one of these creative introductions and separate yourself from the rest.

Write your first or last name on a piece of paper. 2 . So if your name is Tom, you might say you are tireless, optimistic and mild.

3 . Then say that you will do so in the words of yourbest and worst critic your mother. By breaking the ice in this way, you can go on in either a humorous or serious fashion.

Introduce yourself silently, by drawing a picture of yourself on a large sheet of paper. 4 . In fact, in some situations, it may be better if you dont. Put a title at the top of your drawing, if you like, such as Hello! This is me.

Turn the traditional introduction upside down by describing yourself in exactly opposite terms of who you are. Have fun with thisback door approach, and keep people guessing just how much you are exaggerating(夸张). 5 . Dont bother calling me tomorrow, because I will be hiding in a closet. Send text messages to my girlfriend while I drink a Bud Light on the job.

A. This introduction requires you to be gifted in art.

B. Freely admit that you dont like talking about yourself.

C. It doesnt matter whether you have artistic abilities or not.

D. For example: I am probaby the laziest person you will ever meet.

E. Use each letter as the first letter in an adjective that describes you.

F. Bring in the surprise factor sometimes known as the shock factor.

G. After all, anybody can stand up and announce their name, business title and job responsibilities.

【题目】The cold and icy land that is the Eskimo's home is a dangerous one. The Eskimo once believed that to be safe from danger he had to obey taboos(禁忌). Taboos were rules that told him what he must do and must not do.

The Eskimo had taboos connected with almost everything he did. He had to keep them in mind at all times. He believed that to break one would bring disaster. For the Eskimo, it was taboo to store reindeer(驯鹿) and seal (海豹) meat together. He could not even eat them on the same day. He believed the Goddess Sedna had separated the land animals from the sea animals. He thought bringing them together would cause the hunting to be bad.

There were other taboos concerning animals. When a dead seal was brought into the house, the women had to stop working. They had to give its spirit a drink of water. If they did not, the spirit would be angered. It would keep other animals from being caught.

When the Eskimo broken a taboo, he believed a black cloud formed around his head. He had to tell the others in the village what he had done. He thought that if he did not tell his neighbors, they would catch the black cloud. Then the whole village would have bad luck.

1This passage mainly tells us about ________.

A. the way the Eskimos treated their neighbours

B. the things that the Eskimos could and could not do

C. how the Eskimos store their seal meat

D. how the Eskimos got along with others

2Why did the Eskimos separate reindeer and seal meat?

A. They went bad easily if they were kept together.

B. They thought keeping them together caused bad hunting.

C. The Eskimos did not like to eat reindeer or seal meat.

D. They did not have big enough rooms to store them.

3From the third paragraph we can see that ________.

A. the spirit of the dead seal enjoyed drinking water

B. the spirit of the dead seal would be angry if he was not given water

C. the seal was dead, but its spirit was still alive

D. the Eskimos believed that animals had spirits

4Which of the following is true?

A. There are many black clouds where the Eskimos live.

B. The Eskimos like land animals better than sea animals.

C. Taboos are of great importance to some people.

D. The Eskimo taboos are about everything on earth.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网