题目内容
【题目】How to Fill Your Empty Walls with Beautiful Art
If you’ve ever stared at an empty wall wondering what to put there, you’re not alone. The idea of having the same museum print as everyone else doesn’t seem that appealing.
But, many people who may be interested in purchasing art are at a loss on how to start. The amount of time taken to discover art and artists that you truly love, and the expense of purchasing art, keep many people from even considering it.
But now, TurningArt is solving this dilemma(困境). TurningArt is an online subscription(订
阅 ) service that allows the average consumer to learn about art and be able to afford to own it. TurningArt offers art-lovers an online gallery of thousands of works, from highly accomplished and successful artists, to view in their homes and eventually buy if they want to.
Here’s how it works
Visit TurningArt.com to browse through the work of hundreds of independent artists from across the country. Sorted by style, medium, color, price, artist, or even region, new art is added daily. You’re sure to find several things you like.
Then, simply sign up for one of TurningArt’s subscription plans. These start at just $10 per month. TurningArt will send you your first piece, framed and ready to hang right out of the box. The piece will not be the original, but rather a museum-quality print produced together with the artist. You can request the next piece at any time. New prints arrive in a mailer that you can use to send back your old prints.
You can enjoy each piece for one, two, or three months—however long you want. And, best of all, you never have to worry about taping, sizing, or centering your new print, because all prints are pre-sized to fit easily into the frame originally sent to you.
If you’ve got an empty wall to fill, or simply like the idea of getting fresh art in your home every now and then, TurningArt is for you.
【1】According to the passage, TurningArt .
A. holds art exhibitions across the country
B. provides art-lovers with many online works
C. sends the original piece of works to customers
D. costs art-lovers a lot of time purchasing art works
【2】The art prints sent to you .
A. cost 10 dollars each
B. are produced by museums
C. need to be returned in a month
D. are pre-sized to fit into the frame
【3】The purpose of writing this passage is to .
A. describe how TurningArt.com works
B. invite the readers to use TurningArt service
C. explain how art-lovers can reduce the cost on art
D. share the experience of decorating the empty walls
【答案】
【1】B
【2】D
【3】B
【解析】您想用美丽的艺术来装饰您家的空墙吗?Turning Art可以帮助你。
【1】细节理解题。根据第三段是句子Turning Art offers art-lovers an online gallery of thousands of works,可知给艺术爱好者提供很多在线的作品。故选B。
【2】细节理解题。根据倒数第二段的内容best of all, you never have to worry about taping, sizing, or centering your new print, because all prints are pre-sized to fit easily into the frame originally sent to you.你不用担心固定,尺寸或者位置,因为所有的作品都是提前设计尺寸适合最初发送给你的框架。故选D。
【3】写作意图题。通读全文可知,文章向读者介绍TurningArt,根据最后一段表述If you’ve got an empty wall to fill, or simply like the idea of getting fresh art in your home every now and then, TurningArt is for you.(如果你家有一面空墙要装饰,或者只是想要时而在你家里看到新鲜艺术,那么TurningArt适合你。)可知本文的目的是希望读者使用这项服务。故选B。