题目内容

【题目】阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。并将正确答案写在答题卷的相应位置。

【1】When they were about to kill him, he begged them to _________________________ (对……表示怜悯)him. ( on )

【2】Simon _________________________ ( 屏住呼吸) and dived under the surface. ( hold)

【3】We live in a world in which only the strongest can _________________________(成功到达)the top. it

【4】Mr Brown _________________________(谋生)by selling newspapers when he was young. (live)

【5】We were sitting peacefully at dinner when _________________________(突然)the light went out. all

【6】Whatever the weather is like tomorrow, our ship will ______________________ (启航去) Macao. (set)

【7】This dictionary is _________________________ ( 5倍厚) as the one you borrowed from the library. (thick)

【8】I could have come earlier but my car _________________________(抛锚了) on the road. (break)

【9】 If you eat fast food once a week or more, you may _________________________( 上瘾 ) it. (addict)

【10】_________________________(无论他去哪儿), he carried a notebook around with him,in which he wrote down his ideas. (go)

【答案】

【1】have mercy on

【2】held his breath

【3】make it to

【4】made a living

【5】all at once/all of a sudden

【6】set sail for

【7】five times as thick

【8】broke down

【9】be/get addicted to

【10】Wherever/No matter where he went

【解析】

试题分析:阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。

【1】have mercy on 固定词组:beg sb. to do sth. 祈求某人做某事;have mercy on对---同情。根据句意可知填have mercy on。

【2】held his breath 句意:Simon屏住呼吸,潜到水下。此处是并列谓语,根据句意可知填:held his breath。

【3】make it to 句意:只有最强的人才能到达顶部。make it成功做成某事。根据句意可知填make it to。

【4】made a living 句意:Mr Brown年轻的时候靠卖报纸谋生。根据句意可知用一般过去时态,故填made a living。

【5】all at once/all of a sudden 句意:我们正平和地吃晚饭,突然灯熄灭。根据句意可知填all at once/all of a sudden。

【6】set sail for 句意:我们的船将起航去澳门。根据句意可知填set sail for。

【7】five times as thick 倍数的表达法:倍数+as +形容词原级+as。根据句意可知填five times as thick。

【8】broke down 句意:我本来能来的更早,但是车在路上抛锚了。可知此处指过去发生的事,用一般过去时态,故填broke down。

【9】be/get addicted to 句意:如果你一周吃一次快餐,你可能会上瘾。故填be/get addicted to。

【10】Wherever/No matter where he went 句意:无论他去哪,他都随身带一个笔记本。此处是让步状语从句,故填Wherever/No matter where he went。

【名师点拨】

make构成的短语

make up 组成,构成,化妆,编造,和好如初;be made of 由---构成(能看出原材料);be made from由---构成(不能看出原材料); be made into 被制成了---;be made up of 由---组成;be made in由某地制成; make friends 交朋友; make preparations for 为---做准备;make oneself done 使某人自己被---。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多途选项。

Over forty percent of Americans worry about losing eyesight, but it's easy to include steps into our daily life to ensure healthy eyes. Here are five suggestions for a lifetime of healthy eyesight:

Schedule yearly exams. 【1】 Experts advise parents to bring babies 6 to 12 months of age to the doctor for a careful check. The good news is that millions of children now can have yearly eye exams and following treatment, including eyeglasses.

Protect against UV rays (紫外线). Long-term stay in the sun creates risk to your eyes. No matter what the season is, it's extremely important to wear sunglasses. 2 .

Give your eyes a break. Two-thirds of Americans spend up to seven hours a day using computers or other digital products. 3 Experts advised that people practice the 20/20/20 rule: every 20 minutes, take a 20-second break and look at something 20 feet away.

4 As part of a healthy diet, eat more fruits and vegetables each day. Vitamins (维生素) C and E help protect eyesight and promote(促进) eye health.

Practice safe wear and care of contact lenses (隐形眼镜). Many Americans use contact lenses to improve their eyesight. While some follow the medical guidance for wearing contact lenses, many are breaking the rules and putting their eyesight at risk. 5 . Otherwise, you may have problems such as red eyes, pain in the eyes, or a more serious condition.

A.Eat your greens.

B.People should begin the eye care early in life.

C.They can properly protect your eyes.

D.Stay in good shape by taking more vitamins.

E. Parents usually don’t care about their own eyesight.

F. Always follow the doctor’s advice for proper wear.

G. This frequent eye activity increases the risk for eye tiredness.

【题目】阅读理解。

Remembering names is an important social skill. 【1】

Recite and repeat in conversation.

When you hear a person’s name, repeat it. Immediately say it to yourself several times without moving your lips. You could also repeat the name in a way that does not sound forced or artificial.

Ask the other person to recite and repeat.

You can let other people help you remember their names. After you’ve been introduced to someone, ask that person to spell the name and pronounce it correctly for you. 【2】

Admit you dont know

Admitting that you can’t remember someone’s name can actually make people relaxed. Most of them will feel sympathy if you say. “I’m working to remember names better. 【3】 What is it again?”

Use associations

Link each person yon meet with one thing out find interesting or unusual. For example, you could make a mental note: “Vicki Chengtall, black hair.” To reinforce you’re your associations, write them on a small card as soon as possible.

【4】

When meeting a group of people, concentrate on remembering just two or three names. Free yourself from remembering every one. Few of the people in mass introductions expect you to remember their names. Another way is to limit yourself to learning just first names. Last names can come later.

Go early

Consider going early to conferences, parties and classes. Sometimes just a few people show up on time. 【5】 And as more people arrive, you can hear them being introduced to othersan automatic review for you.

A. That’s fewer names for you to remember.

B. Limit the number of new names you learn at one time.

C. Remember a name at a time.

D. Here are some ways to master it.

E. Most people will be pleased by the effort you’re making to learn their names

F. Most people will be pleased with your hard work.

G. Yours is right on the tip of my tongue.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

How to teach a child to respect

As a child grows out of being an infant and begins to notice and react to the world around him, you may find yourself wondering how you possibly impart (传授) all of the things that he needs to become a responsible, respectful adult. 【1】 A child who learns to respect all he meets not only receives respect from others, but also learns to respect himself as well. Here are some instructions.

Show your child respect. This is perhaps the best way to teach your child how to respect others. Listen to your child by giving him your full attention and he will learn to listen to you, understanding how important this is in communication.

2 The more you say “please” and “thank you” to your child, the more likely he will learn to use them with you and others. Politeness then becomes a normal part of any conversation.

Agree to disagree. 3 Explain your decision so that he will understand your reasoning and expect respectful responses. Disagreeing with you doesn’t equate to disobedience (违抗).

Control your impulse (冲动) to overact. When a situation arises between you and your child that requires calmness, keep in mind that you are supposed to be modeling correct behaviour. 4___

Praise, praise, praise! So much is focused on what a child does wrong and how to correct it that the accomplishments are not celebrated enough. 5___

A. Teach manners by using polite requests and responses.

B. Try to remember that a child won’t always agree with you.

C. Respect is necessary for a meaningful and successful life.

D. If he sees you lose your temper, he is more likely to respond that way in future.

E. A child may act like he pleases, but will respect being given limits.

F. When you see your child exhibit respectful behaviour, make sure he knows just how proud you are of him.

G. Setting a good example is the best way to start a child on the path to respect.

【题目】Andy never wanted to go to bed on time. His parents had explained to him how important it was to go to bed early and get a good rest. But Andy paid no attention to them, and they didn't know what to do until one weekend when they were visiting Andy's grandparents.

Grandpa Peter heard all about it and said, "This sounds like a job for Tubby." So Andy's parents loaded the cat onto the car and returned home.

That night, at bedtime, the same problem happened. Andy didn't want to go to bed, and even though his parents waited a while to see if Tubby would solve the problem, nothing happened.

Hours later, Andy finally decided to go to bed. But what a surprise when he entered his bedroom! Tubby was in his bed, totally sprawling out, pot-belly in the air, and snoring like an express train.

Andy tried to move the cat, but there was no way of moving him an inch. That night he hardly slept, lying on one tiny corner of his bed.

The next day the same thing happened, even though Andy was much more tired from not having slept well. When the third day arrived, he had understood that if he wanted to sleep in his bed, he would have to get into it before Tubby did. That night, when his parents only started to mention the topic of bedtime, Andy rushed upstairs and dived into bed. His parents could not believe it. They knew nothing about Tubby in the bed, nor did they understand why Andy went to bed on time without complaint. They were so happy about this that they stayed up quite late, celebrating.

【1】By saying "This sounds like a job for Tubby", Grandpa means Tubby________.

A. has the same problem as Andy

B. often stays up late on weekend

C. can help solve Andy's problem

D. always likes playing with small boys

【2】The underlined word "snoring" in the fourth paragraph probably means ________.

A. sleeping B. making noises

C. dreaming D. relaxing

【3】Andy rushed upstairs for sleep because ________.

A. he was afraid Tubby would take up the bed

B. his parents reminded him of the bed time

C. he was much more tired from lacking sleep

D. his parents might punish him for staying up late

【4】The parents' attitude towards Andy's change can be described as ______.

A. curious B. disappointed

C. worried D. Joyful

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网