题目内容

下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整,并尽量背诵。

As one of the greatest athletes, Li Ning had won lots of honours for China, for which his name was even   1   as the greatest sportsman of the 20th century.But that is not all of his sports life even after his   2  -he set up a sports clothes company   3   his own name,   4   to compete with other global giants like Nike and Adidas.Because of the   5   designs and the cheaper price coming at the right time, Li Ning’s products won   6   in the national   7  .But   8   money is not his goal of entering the business.In 1991, he opened a school for   9   and he helped many young people   10   their sporting   11  -just as what his slogan says,   12   is possible.

答案:
解析:

1.listed 2.retirement 3.under 4.aiming 5.attractive 6.popularity 7.market 8.making 9.gymnasts 10.achieve 11.ambitions 12.anything


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网