题目内容
【题目】Niagara Falls
![]()
The Niagara Falls consist of three sections.The large Canadian falls—with their distinctive curved shape—are also known as the Horseshoe Falls.They are separated by Goat Island from the American Falls,which are separated from the narrow Bridal Veil Falls by a small island at their south end.Each side of the falls offers a different perspective,and it is always best to visit both sides to maximize your experience.
Views of Niagara Falls are free and accessible.Access to the riverside walks and parks offer great views.You can walk across to Goat Island on the bridge on foot.
Cave of the Winds,+1 7162781730.Daily 9 AM-7:30 PM from Spring 2016.A lift takes you 175 feet down to a walkway that leads you right to the bottom of the Bridal Veil Falls.You will definitely get a feel for the true power of the falls! This is the closest you can get to the falls on either side without actually leaping into them! Raincoats and slippers are provided,and you will definitely need them.Adults: 12;6-12 years old: 8;younger children:Free,but must be 42 inches or taller.
Maid of the Mist.A boat ride,taking you down around the bottom of the falls.Some information is given about the falls,but the real experience is looking up at the falls from below and feeling the mist coming off the falls(hence the name).Wear a raincoat to avoid getting wet.Boats leave from both the American and Canadian sides,so you may want to check the exchange rates to see which will be more costeffective when you visit! April-October.
The Niagara Gorge Discovery Center.Although it’s easy to enjoy the falls visually,the Discovery Center provides another way to appreciate the magnificence of the falls.Exhibits show the history of the entire area,including the falls,how they were originally formed,and how they’ve changed over time.
Aquarium of Niagara,701 Whirlpool St,tollfree:+1 8005004609.9AM-5PM.The aquarium at Niagara Falls: 10.
Niagara Scenic Trolley.Use this to get around the park more quickly if needed. 2 adults/ 1 children for the entire day.Hop on and off.
You can combine all these attractions with a Niagara USA Discovery pass for 35,which you can purchase at the attractions.
Must stay a night and see the night view of the Niagara Falls.It is equally beautiful.
During the winter season,a lot of repair work of the falls,tours,and surroundings takes place.Many areas,such as Terrapin Point and Luna Island,are closed due to slippery conditions.Winter brings a different kind of beauty to the falls and a visit during that time is certainly worthwhile,but if you want to experience the full range,plan to come in the warmer months.
【1】How much do the Browns(Mr.Brown,Mrs.Brown,an 8yearold,a 4yearold) need to pay to visit Cave of the Winds?
A. 12. B. 24.
C. 32. D. 35.
【2】What can we learn from the text?
A. Tourists in Niagara Falls can enjoy the full range of scenery in winter.
B. Tourists in Niagara Gorge Discovery Center can have a feel of history.
C. Tourists are provided with boat rides from both the American and Canadian sides all year round.
D. The Niagara Falls have three sections:the large Canadian falls,the Horseshoe Falls and the American Falls.
【答案】
【1】C
【2】B
【解析】试题分析:本文介绍了去观看尼亚加拉大瀑布的信息和一些注意事项。
【1】C 细节理解题 依据文章中的“you will definitely need them. Adults: $12; 6-12 year: $8; younger children: Free, but must be 42 inches or taller. ”可知两位成人为12+12=24,再加上一个小孩是$8,另一个小孩免费,故共计$32,故选C。
【2】B 细节理解题 依据文章中的“but if you want to experience the full range, plan to come in the warmer months.”可知A项错误;依据文章中的“which will be more cost-effective when you visit! April-October. ”可知不是一年四季,故C项错误;根据文章中的“The large Canadian falls—with their distinctive curved shape—are also known as the Horseshoe Falls.”可知the large Canadian falls,就是the Horseshoe Falls,故D项错误;依据文章中的“Exhibits show the history of the entire area”可知B项正确。
【名师点拨】
细节理解题 细节题的破解一般采用寻读法,即先看试题,再读文章。对有关信息进行快速定位,再将相关信息进行整合、甄别、分析、对比,有根有据地排除干扰项,选出正确答案。此法加强了阅读的针对性,提高了做题的准确率,节省了宝贵的时间。寻读法还特别适用于对图形表格类题材的理解。做此类型的题目还要特别注意句子的逻辑关系。英语中有许多功能词,如:表因果关系的because, since, as等;表转折关系的but, however ,on the contrary, on the other hand等等。57.【2】B 细节理解题 依据文章中的“but if you want to experience the full range, plan to come in the warmer months.”可知A项错误;依据文章中的“which will be more cost-effective when you visit! April-October. ”可知不是一年四季,故C项错误;根据文章中的“The large Canadian falls—with their distinctive curved shape—are also known as the Horseshoe Falls.”可知the large Canadian falls,就是the Horseshoe Falls,故D项错误;依据文章中的“Exhibits show the history of the entire area”可知B项正确。
【题目】
|
|
【1】In the film review, what is Paragraph A mainly about?
A. The introduction to the leading roles.B. The writer’s opinion of acting.
C. The writer’s comments on the story.D. The background information.
【2】According to the film review, “the monster” (Paragraph B) refers to _____.
A. a gun-crazy hunterB. a brainy dog
C. a scary rabbitD. a giant vegetable
【3】Which of the following is a reason why the writer recommends the film?
A. It’s full of wit and humour.
B. Its characters show feelings without words.
C. It is an adventure film directed by Peter Sallis.
D. It is about the peaceful relationship between man and animals.
【题目】 The weather symbol shown for each day in the five day forecast represents the main weather expected on the day in question. The maximum temperature is the highest temperature forecast between dawn and dusk, whereas the minimum temperature is the lowest temperature expected from dusk on the day to dawn the following day. The wind speed and direction are the expected conditions at midday.
each day in the five day forecast represents the main weather expected on the day in question. The maximum temperature is the highest temperature forecast between dawn and dusk, whereas the minimum temperature is the lowest temperature expected from dusk on the day to dawn the following day. The wind speed and direction are the expected conditions at midday.
London, United Kingdom 28,11, 2018 (Wed.) | ||||||
Day | Summary | Max day; Min night (℃) | Wind (mph) | Visibility | Pressure | Pollution |
Mon. Sunrise 08:06 Sunset 15:59 |
| 9-10 |
| very poor | 1030 | low |
Tue. Sunrise 08:06 Sunset 16:00 |
| 3-8 |
| good | 1023 | low |
Wed. Sunrise 08:06 Sunset 16:01 |
| -1-5 |
| good | 1023 | low |
Thur. Sunrise 08:06 Sunset 16:02 |
| 0-2 |
| good | 999 | low |
Fri. Sunrise 08:06 Sunset 16:03 |
| 0-2 |
| good | 1012 | low |
【1】If you want to have a picnic with your friends, you’d better go on ________.
A. FridayB. Tuesday
C. ThursdayD. Wednesday
【2】On average, London has ____ hours’ daylight.
A. 8B. 15
C. 12D. 16
【3】Which of the following is true?
A. The pollution in London will be more serious on Saturday.
B. We cannot see things clearly on Monday because of rain.
C. On both Wednesday and Thursday we will have east wind.
D. From Monday to Friday the pressure will be lower and lower.