题目内容

【题目】SELF-REFLECTION OF TEACHING PRACTICES READING, WRITING,TALKING

Please do not sign your name.Mark the responses that most nearly reflect your teaching practices.This is one way to reflect your practices and how much you got out of it.

Keep one copy and give one to your tutor(s0.

HOW OFTEN:

0=never 1=rarely 2=sometimes (1-2x/ week)

3=moderately(3x/week) 4=often(4x/week) 5=daily

【1】According to the passage, who most probably mark the responses in the form?

A.Professional tutors.

B.Language teachers.

C.Personal physician.

D.Psychological therapist.

【2】According to the passage, which frequency degree would you choose if you carry out the practice in the form not at all often?

A.0

B.1

C.2

D.3

【3】Mr.Kent bears EXTENTION OF LEARNING idea in mind, he quite often tends to ______.

A.always set groups to encourage students to work out something by putting heads together

B.prepare grade-level materials for teaching

C.develop students reading skills during pre- while-and- post-reading stage

D.provide students with extra learning materials to further their study

【4】Mrs.Grace likes to share her version of tasks outcome in class, which could be labeled ____.

A.ASSESSMENT OF LEARNING

B.KNOWLEDGE CONSTRUCTION

C.DEVELOPMENT OF STRATEGIES

D.SELF-SELECTION

【答案】

【1B

【2B

【3D

【4C

【解析】

试题解析:

【1】推理判断

根据文章的第一个表格下面的文字以及第二个表格内填写所涉及的内容,不难推断这份表格是用于考核语言教师的行为的,故应选B

【2】细节理解

根据原文的第二个表格上方的内容HOW OFTEN: 0=never;1=rarely;2=sometimes (1-2x/ week); 3=moderately(3x/week);4=often(4x/week);5=daily。可知题干中所说的not at all often应该属于rarely,故应选B。

【3】细节理解

根据文章第二个表格的倒数第二列里面提到的内容以及关键词provide,可知D选项的内容与之相关,故选D。

【4】细节理解

根据文章每个黑体题头的理解,可知应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A dog might be man’s best friend, but my dogs are more like my kids! I think everyone should experience the unconditional love of a dog, but owning one is not for the nervousness. It’s work—especially when it comes to the job of cleaning up their waste. When you clean up after your dogs, your neighbors will love you for keeping those smelly landmines out of their yards. But there are even bigger benefits. You’ll not only be doing your part to keep bacteria out of your yard and neighborhood, youre also keeping harmful microorganisms away from the drinking water supply.

There are more than 77 million pet dogs in the United States and their waste is found in backyards, neighborhood parks, and the green areas that frequently line small waterways. When you dont clean up after your dog, heavy rain can carry bacteria from the waste into drains. Dog waste left in parks and other such places can be swept directly into nearby streams. This affects the quality of the water in our streams. These small channels often empty directly into our local drinking water supply or the water where we boat or fish.

Dog waste contains harmful microorganisms like roundworms that can be passed onto humans. This is why dog waste should not be used as fertilizer around your home. And it won’t fertilize your yard either if you leave it behind like other types of fertilizer. Dogs don’t eat the same kinds of natural material that cattle, horses or even elephants eat. The waste from those animals is actually beneficial for your yard and garden.

You should always pick up after your dog and throw the waste into the trash can. Some smaller cities might prefer the waste to be washed down the toilet, but in cities where there are many dogs, its best to send the waste to the landfill.

When you properly deal with your dog’s waste, you’ll be doing your part to keep harmful bacteria out of your yards, your neighborhoods and your drinking water.

1】What is the first paragraph mainly about?

A. The author’s dog is as lovely as a child.

B. Dog waste can pollute the environment.

C. Owning a dog is a troublesome experience.

D. Dog waste is more harmful than landmines.

2】Which shows the right organization of the passage?

(P1 = Paragraph 1; P2 = Paragraph 2; P3 = Paragraph 3; P4 = Paragraph 4; P5 = Paragraph 5)

3】Which of the following statements about dog waste is true?

A. It makes a kind of natural fertilizer of high quality.

B. The microorganisms in dog waste are helpful to water.

C. It is better to wash dog waste down a toilet or bury it in a landfill.

D. Dog waste is more beneficial to soil than other kinds of animal waste.

4】What is the main purpose of this passage?

A. To scold those who ignore their dog’s waste.

B. To introduce ways of cleaning up dog waste.

C. To warn dog owners about the danger of dog waste.

D. To argue it is the duty of the owners to clean up dog waste.

【题目】In 1940 the German army entered the Netherlands, beginning an occupation that lasted five years. Members of the Dutch royal family(荷兰皇室) were forced to go to the United Kingdom to avoid being caught. However, the threat of German bombing attacks meant that England was not completely safe. For this reason Princess Juliana and her daughters, Princesses Beatrix and Irene, moved to Canada and settled in Ottawa. In January 1943 Juliana gave birth to a third daughter, Princess Margriet Francisca. The Government of Canada temporarily declared her place of birth as outside of Canadian land, meaning Margriet could hold Dutch citizenship and therefore still be qualified for the Dutch throne.

In 1945, the Dutch royal family returned home. Shortly after her return, Princess Juliana presented 100,000 tulip bulbs to Canada in appreciation of the important role played by Canadian troops in liberating the Netherlands and for providing her family with a safe place during the war. The following year she sent 20,500 tulip bulbs. Juliana continued to send thousands of bulbs as a yearly gift, a tradition that continued after she became queen in 1948. The gift of tulips is an ongoing tradition, and each year the people of the Netherlands and the Dutch royal family each send 10,000 bulbs to Canada in recognition of the close ties between the two countries. The gift of bulbs and the tulip flowers attracted interest and visitors in Ottawa. In 1952 Karsh, an Armenian-born photographer, suggested the idea of a tulip festival to the Ottawa Board of Trade. The first Canadian Tulip Festival took place in 1953. The first festival proved popular, and it became a yearly event. To mark the festival’s 50th anniversary in 2002, Canada Post issued a series of commemorative stamps(纪念邮票) and plates featuring the flowers and Princess Margriet returned to visit Ottawa. In the following years the festival began to focus more on international friendship and the festival’s historical origins. Now it is one of the world’s largest tulip shows.

1Why did the Dutch royal family move to Canada? (不多于5个词)

2Why did Princess Juliana send tulip bulbs to Canada in 1945? (不多于7个词)

3How often does Canadian Tulip Festival take place? (不多于4个词)

4What is the passage mainly about? (不多于8个词)

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。

Attractions
Do you:
◆Love the National Park,value it and hope to safeguard its future?
◆Wish to see the beautiful landscape(风景) of the Park protected?
◆Like to enjoy peaceful,informal recreation within the Park?
Aims
The Friends organization aims are to help protect and improve the Pembrokeshire Coast National Park for all to enjoy.We are a voluntary organization and registered charity without financial links to the National Park Authority.
Activities
We encourage everyone to enjoy the National Park through regular talks and visits to interesting places in the Park with expert guides.
We keep an eye on planning applications,Park Authority policies and threats to the National Park such as massive leisure complexes.We work with like-minded organizations such as the Campaign for National Parks to make our voice more effective.
We help children to understand the National Park by sponsoring publications such as an adventure booklet and projects in local schools.
Benefits
◆Guided visits to places of interest which may not always be available to the general public.
◆All members receive our regular News and Views.
◆Talks by experts in their fields on current issues.
◆A discount is available on Friends items for sale.
◆Satisfaction of participation in work parties,for those willing and able to be involved.
If interested,please complete the Application Form at www. fpnp.org.uk.
(1)Which of the following is discouraged by the Friends organization?
A.To build massive complexes for public amusement.
B.To prevent possible damages to the National Park.
C.To help protect and improve the Park for all to enjoy.
D.To sponsor publications and projects in local schools.
(2)One of the benefits for members of Friends is to________ .
A.have Friends' goods free of charge
B.visit any place not open to the public
C.take part in work parties if they want to
D.give talks in their fields on current issues
(3)The purpose of this poster is to invite more people to_________.
A.raise money for the Friends organization
B.join the Friends organization and be members of it
C.work as managers for Pembrokeshire National Park
D.enjoy the landscape of Pembrokeshire National Park

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网