题目内容

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。

Attractions
Do you:
◆Love the National Park,value it and hope to safeguard its future?
◆Wish to see the beautiful landscape(风景) of the Park protected?
◆Like to enjoy peaceful,informal recreation within the Park?
Aims
The Friends organization aims are to help protect and improve the Pembrokeshire Coast National Park for all to enjoy.We are a voluntary organization and registered charity without financial links to the National Park Authority.
Activities
We encourage everyone to enjoy the National Park through regular talks and visits to interesting places in the Park with expert guides.
We keep an eye on planning applications,Park Authority policies and threats to the National Park such as massive leisure complexes.We work with like-minded organizations such as the Campaign for National Parks to make our voice more effective.
We help children to understand the National Park by sponsoring publications such as an adventure booklet and projects in local schools.
Benefits
◆Guided visits to places of interest which may not always be available to the general public.
◆All members receive our regular News and Views.
◆Talks by experts in their fields on current issues.
◆A discount is available on Friends items for sale.
◆Satisfaction of participation in work parties,for those willing and able to be involved.
If interested,please complete the Application Form at www. fpnp.org.uk.
(1)Which of the following is discouraged by the Friends organization?
A.To build massive complexes for public amusement.
B.To prevent possible damages to the National Park.
C.To help protect and improve the Park for all to enjoy.
D.To sponsor publications and projects in local schools.
(2)One of the benefits for members of Friends is to________ .
A.have Friends' goods free of charge
B.visit any place not open to the public
C.take part in work parties if they want to
D.give talks in their fields on current issues
(3)The purpose of this poster is to invite more people to_________.
A.raise money for the Friends organization
B.join the Friends organization and be members of it
C.work as managers for Pembrokeshire National Park
D.enjoy the landscape of Pembrokeshire National Park

【答案】
(1)A
(2)C
(3)B
【解析】这是一篇广告类阅读,文章介绍了Friends这一机构的亮点、目标、活动以及该机构成员享有的权益等,旨在吸引人加入这一组织。
(1) 细节理解题。要注意问题是 discouraged by…,通过文章第三大标题Activities第二段第一句We keep an eye on planning applications…such as massive leisure complexes.可知,为公众娱乐大兴土木是对国家公园的威胁,是该机构要阻止的行为。故选A。
(2) 细节理解题。根据Benefits部分第五点◆Satisfaction of participation in work parties,for those willing and able to be involved.可知,根据Benefits这部分内容的第五条可知,该机构成员享有的权益之一就是参加工作组。故选C。
(3)主旨要义题。文章介绍了Friends这一机构的亮点、目标、活动以及该机构成员享有的权益等。显然,作者的目的是想邀请更多的有志之士加入进来,成为其中的一员。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读
With busy lives, it can be hard to find time to volunteer. However, the benefits of volunteering are great to you, your family, and your community(社区).
One of the better-known benefits of volunteering is the effect on the community. Volunteering allows you to connect with your community and make it a better place. Volunteering also strengthens your ties to the community and broadens your support network, exposing(使暴露) you to people with common interests, neighborhood resources, and fun and satisfactory activities.
While some people are naturally outgoing, others are shy and have a hard time meeting new people. Volunteering gives you the opportunity to practice and develop your social skills, since you are meeting regularly with a group of people with common interests. Once you have the desire, it's easier to make more friends and contacts.
Volunteering provides many benefits for both mental and physical health. You're doing good to others and the community, which makes you experience the pleasure of success. Your role as a volunteer can also give you a sense of pride and identity.
Reducing the risk of depression(沮丧) is another important benefit of volunteering. A key risk factor for depression is social isolation. Volunteering keeps you in regular contact with others and helps you develop a solid support system, which in turn protects you against stress and depression when you're going through challenging times. Volunteering is good for your health whether you are young or old, but it's especially good in older adults.
Volunteering offers you the chance to try out a new career without making a long-term commitment. It is also a great way to gain experience in a new field. Volunteering work can expose you to professional organizations or internship(实习)that could be of benefit to your career. That volunteer work is unpaid doesn't mean the skills you learn are basic. Many volunteering opportunities provide training. In addition, volunteering can also help you build upon skills you already have and use them to benefit the greater community.
Volunteering is a fun and easy way to explore your interests and passions. Volunteer opportunities that match both your goals and your interest are most likely to be fun and satisfying for you. Doing volunteer work you find meaningful and interesting can be a relaxing escape from your day-to-day routines of work, school, and family commitments. Volunteering also provides you with renewed creativity, motivation, and vision that can be carried over into your personal and professional life.

(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
(6)
(7)
(8)
(9)
(10)

【题目】阅读理解

Animal training refers to teaching animals specific responses to specific conditions or stimuli (刺激). Training may be for the purpose of companionship, detection, protection, entertainment or all of the above.

An animal trainer may use various forms of reinforcement (强化) or punishment to condition an animal's responses. There are many ways to train animals and as a general rule no legal requirements or certifications (证书) are required.

Chickens
Training chickens has become a way for trainers of other animals (primarily dogs) to perfect their training technique. Bob Bailey, former director of Animal Behavior Enterprises and the IQ Zoo, teaches in chicken training courses where trainers teach chickens to tell different shapes, to navigate an obstacle course and to chain behaviors together.

Fish
Fish can also be trained. For example, a goldfish may swim toward its owner and follow him as he walks through the room, but will not follow anyone else. The fish may swim up and down, signaling the owner to turn on its aquarium (鱼缸) light when it is off, and it will skim the surface until its owner feeds it. Pet goldfish have also been taught to perform more complicated tasks, such as doing the limbo (a kind of dance) and pushing a miniature soccer ball into a net.

Pigs
Among all animals, they are the third cleverest — monkeys, dolphins and pigs. Scientists think the training of pigs is easier than the training of dogs and cats. Pigs have a very good sense of smell. They can find things nearby or faraway. They can also help the police to find out drugs at an airport or at a train station.


(1)Which is true according to the passage?
A.Most people train animals because they need friends.
B.Training animals requires some certifications.
C.Training chickens is a way to improve the trainers' skills.
D.Bob Bailey is a professional animal trainer.
(2)According to the passage, a fish can .
A.be trained to follow anyone
B.turn on its aquarium light when it is off
C.signal its owner to get fed
D.take part in a football game in the field
(3)Scientists think the training of pigs is easier because .
A.pigs do not bite like dogs
B.the pigs are smart animals
C.pigs have a good sense of hearing
D.pigs can help find out 4rugs at an airport
(4)The underlined word “miniature” means much than a normal one.
A.smaller
B.more colorful
C.more attractive
D.cheaper

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网