题目内容
【题目】阅读理解
The value-packed, all-inclusive sight-seeing package that combines the best of Sydney's harbour, city, bay and beach highlights.
A SydneyPass gives you unlimited and flexible travel on the Explorer Buses: the 'red' Sydney Explorer shows you around our exciting city sights while the ‘blue' Bondi Explorer visits Sydney Harbour bays and famous beaches. Take to the water on one of three magnificent daily harbour cruises (游船). You can also travel free on regular Sydney Buses, Sydney Ferries or CityRail services (limited area), so you can go to every corner of this beautiful city.
Imagine browsing at Darling Harbour, sampling the famous seafood at Watsons Bay or enjoying the city lights on an evening ferry cruise. The possibilities and plans are endless with a SydneyPass. Wherever you decide to go, remember that bookings are not required on any of our services so tickets are treated on a first in, first seated basis.
SydneyPasses are available for 3, 5 or 7 days for use over a 7-calendar-day period. With a 3 or 5-day pass you choose on which days out of the 7 you want to use it. All SydneyPasses include a free Airport Express inward trip before starting your 3, 5 or 7 days, and the return trip is valid (有效的) for 2 months from the first day your ticket was used.
SydneyPass Fares![]()
Adult | Child* | Family** | |
3-day ticket | $90 | $45 | $225 |
5-day ticket | $120 | $60 | $300 |
7-day ticket | $140 | $70 | $350 |
*A child is defined as anyone from the ages of 4 years to under 16 years. Children under 4 years travel free.
**A family is defined as 2 adults and any number of children from 4 to under 16 years of age from the same family.
(1)A SydneyPass doesn't offer unlimited rides on ________.
A.the Explorer Buses
B.the harbour cruises
C.regular Sydney Buses
D.CityRail services
(2)With a SydneyPass, a traveller can ________.
A.save fares from and to the airport
B.take the Sydney Explorer to beaches
C.enjoy the famous seafood for free
D.reserve seats easily in a restaurant
(3)If 5-day tickets were to be recommended to a mother who travelled with her colleague and her children, aged 3, 6 and 10, what would the lowest cost be?
A.$225.
B.$300.
C.$360.
D.$420.
【答案】
(1)D
(2)A
(3)C
【解析】文章介绍的是如何使用悉尼公交的一种乘车证的广告材料。本文讲SydneyPass提供3,5,7天不等的悉尼的海港城市,海湾和海滩等地旅游路线。
(1)D细节理解题。根据第二段最后一句CityRail services (limited area), so you can go to every corner of this beautiful city可判断CityRail services是有限制区域的,故选D。
(2)A细节理解题。根据All SydneyPasses include a free Airport Express inward trip可知有SydneyPasse的人可获得一个免费的机场接送,这就可以节省费用,故选A。
(3)C细节理解题。根据图表和下面的说明可知:Children under 4 years travel free,说明三岁的孩子免费,所以两个成年人是240元加上两个小孩120元是360元,故选C。
【题目】
Revolutionary TV Ears
TV Ears has helped thousands of people with various degrees of hearing loss hear the television clearly without turning up the volume(音量) and now it’s better and more affordable than ever! With TV Ears wireless technology, you set your own headset volume, while other TV listeners hear the television at a volume level that’s comfortable for them. You can even listen through the headset only and put the TV on mute(静音) if the situation calls for a quiet environment —maybe the baby is sleeping. Or perhaps you are the only one who is interested in listening to the ballgame..com
TV Ears patented technology includes a revolutionary noise reduction car tip, not used in any other commercially available headset. This tip reduces outside noise so that television dialogue is clear and understandable. Get the technology that has proven to help the most demanding customers. That's why TV Ears has earned the trust and confidence of audiologists(听觉学家) nationwide as well as world-famous doctors.![]()
Doctor Recommended TV Ears! |
Customer Recommended TV Ears! |
Risk Free Trial! TV Ears comes with a 30-day risk free trial.
Special Offer — Now $59.95.
If you’re not satisfied, return it.
Money-back guarantee!
Call now ! 800-123-7832![]()
(1)TV Ears helps you _____.
A.improveyoursleepingquality
B.listentoTVwithoutdisturbingothers
C.changeTVchannelswithoutdifficulty
D.becomeinterestedinballgameprograms
(2)What makes TV Ears different from other headsets?
A.ItcaneasilysetTVonmute.
B.Itsheadsetvolumeisadjustable.
C.Ithasanewnoisereductioncartip.
D.Itappliesspecialwirelesstechnology.
(3)This advertisement is made more believable by _____.
A.usingrecommendations
B.offeringreasonsforthisinvention
C.providingstatistics.
D.showingtheresultsofexperiments.