题目内容
8.CareerBuilder.com now offers the most functional and easy-to-use online job search for Science & Biotech jobs.In fact,there are so many ways to search for Science & Biotech jobs on CareeBuilder.com that you'll be able to get the results you want quickly and easily!At CareerBuilder.com we combine the power of new search technology with top-notch products and services to give you full control over the Science & Biotech job search process.We offer many ways to get the job searching done.
Search Science & Biotech Jobs by Location:Target your search for Science & Biotech jobs by city or state.Start broad by selecting a desired state,or narrow your search quickly by targeting a top city.With nationwide job opportunities,there are unlimited possibilities.
Search Science & Biotech Jobs by Job Type:Refine your search by selecting a specific job type.If you are certain about your expertise or specialty,narrow your search quickly and search only the jobs that are fit for you.
Search Science & Biotech Jobs by Company:Who are the top companies hiring in Science & Biotech?Search,explore and find out more about our preferred Science & Biotech employers.From cutting-edge corporate firms to thriving small business,CareerBuilder.com partners with the nation's top companied to bring you better Science & Biotech jobs faster..
29.This passage probably comes fromC.
A.a magazine
B.a newspaper
C.the Internet
D.a book
30.CareerBuilder.com offers the following EXCEPTA.
A.Science & Biotech jobs
B.many ways to get the job searching done
C.names of the top companies hiring in Science & Biotech
D.the most functional and easy-to-use online job search for Science & Biotech jobs
31.Which of the following beat explains the underlined sentence?B
A.The website only cooperates with some powerful companies to.
B.Different companies,whether big or small,work with this website.
C.All kinds of companies are likely to appear on the website.
D.All the nation's top companies are partners of this website.
32.This passage is written in order toD.
A.introduce a website
B.help you find a job
C.introduce some ways of finding a job
D.make you click their website more often.
分析 本文是一篇广告布告类阅读,主要介绍了CareerBuilder.com现在提供最有用和最易于使用的在线工作搜索科学与生物技术工作.事实上,有很多方法可以搜索CareeBuilder.com上的科学与生物技术工作,您将能够快速轻松地获得你想要的结果!
解答 29.C.细节理解题.文中多次出现search和com以及第二段"to give you full control over the Science & Biotech job search progress",可知,这篇文章来自网络.故选C.
30.A.推理判断题.根据全文内容可知,本文是一个网站功能介绍,网站没有工作,只提供信息,故选A.
31.B.句意理解题.根据上下文可知,From cutting-edge corporate firms to thriving small business,CareerBuilder.com partners with the nation's top companied to bring you better Science & Biotech jobs faster句意为从最前沿的企业到蓬勃发展的小企业,CareerBuilder.com与全美顶尖合作伙伴合作,为您带来更好的科学与生物技术工作.故From cutting-edge corporate firms to意为与本网站合作的不同大小的公司.故选B.
32.D.推理判断题.根据全文内容可知,本文主要介绍了CareerBuilder.com现在提供最有用和最易于使用的在线工作搜索科学与生物技术工作.事实上,有很多方法可以搜索CareeBuilder.com上的科学与生物技术工作,您将能够快速轻松地获得你想要的结果!故本文目的是让你经常浏览他们的网站.故选D.
点评 本文是一篇广告布告类阅读,题目涉及多道主旨大意题,细节理解题,推理判断题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
| A. | what | B. | whether | C. | when | D. | how |
---Yes.We _____on it for over ten months.( )
| A. | worked | B. | have worked | ||
| C. | are working | D. | will have worked |
To perfect her skills,Lola (41)Cfor four hours a day,five days a week.At the state championships in March,she finished seventh out of 16girls.
That's especially impressive,(42)Ashe is legally blind,born with a rare condition that causes her eyes to shift constantly.She often sees double and can't (43)Ahow far away things are.
When she was little,her mom (44)Dthat even though she couldn't see (45)B,she was fearless.So her mom signed her up for gymnastics when she was three.She loved the (46)B right away and gymnastics became her favorite.
Though learning gymnastics has been more (47)Cfor her than for some of her tournaments,she has never quit.She doesn't let her (48)D stop her from doing anything that she wants to.
She likes the determination it takes to do the sport.Her biggest (49)Cis the balance beam.Because she has double vision,she often sees two beams.She must use her sense of touch to help her during her routine.Sometimes she even closes her eyes."You have to(50)Dyour mind that it'll take you where you want to go."says Lola.
To be a top-level gymnast,one must be brave.The beam is probably the most (51)Afor anyone because it's four inches wide.At the state competition,Lola didn't fall (52)Cthe beam.In fact,she got an 8.1out of 10----her highest score yet.
Lola doesn't want to be (53)Bdifferently from the other girls on her team.At the competitions,the judges don't know about her vision(54)D.She doesn't tell them,because she doesn't think they need to know.Her mom is amazed by her (55)Aattitude.
Lola never thinks about (56)B.She is presently at level 7while the highest is level 10in gymnastics.Her (57)Dis to reach level 9.She says she wants to be a gymnastics coach to pass down what she's learned to other kids (58)Cshe grew up.
Lola is (59)Aof all her hard work and success.She says it's helped her overcome problems in her life outside gymnastics,too.Her (60)Bfor others is"just believe yourself".
| 41.A.runs | B.teaches | C.trains | D.dances |
| 42.A.since | B.unless | C.after | D.though |
| 43.A.tell | B.guess | C.assume | D.predict |
| 44.A.suspected | B remembered | C.imagined | D.noticed |
| 45.A.deeply | B.well | C.ahead | D.closely |
| 46.A.task | B.sport | C.event | D.show |
| 47.A.boring | B.enjoyable | C.difficult | D.unsatisfactory |
| 48.A.talent | B.quality | C.nature | D.condition |
| 49.A.doubt | B.advantage | C.challenge | D.program |
| 50.A.examine | B.express | C.open | D.trust |
| 51.A.fearful | B.harmful | C.unfair | D.inconvenient |
| 52.A.to | B.on | C.off | D.against |
| 53.A.greeted | B.treated | C.served | D.paid |
| 54.A.pains | B.stresses | C.injuries | D.problems |
| 55.A.positive | B.friendly | C.flexible | D.caution |
| 56.A.defending | B.quitting | C.winning | D.bargaining |
| 57.A.standard | B.range | C.view | D.goal |
| 58.A.until | B.as | C.when | D.before |
| 59.A.proud | B.tired | C.ashamed | D.confident |
| 60.A.plan | B.advice | C.reward | D.responsibility |