题目内容

【题目】Here is some general information about Edison Elementary School. For more information, you can visit our website which is printed on the cover.

Attendance:

Please contact the office at 480.472.5282 if your child is going to be absent.

Renaissance Reading:

The Accelerated Reader (AR) Program is a computerized reading enrichment program that combines great children’s literature with computer skills. As an individualized reading program, it is designed to motivate students to read more and to read good literature. Students of different abilities can use this program. It is not a competitive program but one that improves any student’s reading ability.

Here is how it works. Students select books in their reading range from our Accelerated Reader Selection and read it at their own pace. Once the student has completed the book, he/she is ready to take an AR quiz. Each quiz consists of 5, 10, or 20 multiple choice comprehensive questions about the book.

After taking the quiz, the computer shows the student how many questions he/she answered correctly, shows the correct answers for missed questions, and praises the students’ efforts with an on-screen personalized message. Passing the quiz assures the teacher and the parent that the child actually read and understood the book. Each student tests independently—reading the quiz questions himself/herself.

The computer keeps track of reading points, books, and average test scores, as well as other data. A student may test on a book only once and should, therefore, have thoroughly read and understood the contents before taking the quiz. Each student is responsible for reading the screen to be sure the quiz, by title and author, is the correct one he/she wishes to take.

Students are recognized for their accomplishments with praise from the teachers and special recognition at the classroom level when individual and/or classroom goals are met.

P. T. 0.

We have an active Parent -Teacher Organization. They have monthly meetings, check the calendar for the meeting times and places.

1The passage may be selected from .

A. a magazine B. a newspaper

C. a website D. a novel

2The passage is written for .

A. general readers B. parents

C. teachers D. primary students

3Which of the following is TRUE about how Renaissance Reading works?

A. Students select books based on the instruction of the computer.

B. Students take the quiz without others’ arrangements.

C. The result of the quiz will be kept by teachers.

D. The summary of the book to be selected is shown on the screen.

4It can be inferred from the passage that .

A. students will be punished if they don’t pass the quiz

B. students only have one chance to test on a book

C. students won’t be praised if they reach their goals

D. parents meet the teachers once in a term

【答案】

1A

2B

3B

4B

【解析】本文介绍了爱迪生小学的相关信息。

1推理判断题。根据第一段中的“you can visit our website which is printed on the cover”“你可以从打印在杂志封面上的网站来登录我们的网站可知,本文很可能选自杂志,因为cover在此处表示封面,故答案为A。

2推理判断题。根据对Attendance的介绍中“Please contact the office at 480-472-5282 if your child is going to be absent”如果你的孩子讲缺席,请打电话告知,可知本文是写给家长的。故答案为B。

3细节理解题。根据倒数第四段的最后一句话“Each student tests independently—reading the quiz questions himself/herself”可知,每一个学生要独立地接受测验,故选项B的描述是正确的

4细节理解题。根据倒数第三段中的“A student may test on a book only once”可知,每本书学生只有一次测试的机会,因此选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Speaking is not equal to learning.

You don't need to study grammar too much. The first suggestion may sound strange to many students who begin to learn English, but it is exactly important. 1 However, if you want to speak fluently, you should try to speak English without thinking too much of grammar. Studying grammar will only slow you down and make you hesitate. You will think about the grammar rules instead of naturally saying a sentence like a native.

You can't translate every word. When you try to speak English, you do not need to translate every word from your mother tongue. 2 Another problem you may meet is that you will misuse grammar rules that you have learned in your mother language.

3The reason why many people can learn well is that they often practice. But in order to speak English fluently, you need to practice speaking. When you study, don't just listen.

Speak out loud the material you are listening to and practice what you hear. Practice speaking

out loud until your mouth and brain can do it without any effort. 4

You should study correct material. A phrase you often hear is, "Practice makes perfect." This is not completely true. Practice only makes what you are practicing permanent. If you practice the incorrect sentence, you will have perfected saying the sentence incorrectly.5

A. You should try to speak fluently.

B. You need to practice speaking what you hear.

C. By doing so, you will be able to speak English fluently.

D. If you want to pass examinations, you should study grammar well.

E. If you listen more, you can speak correctly and fluently sooner or later.

F. Therefore, it is important that you study material that is commonly used by most people.

G. The order of words is probably completely different and you may be both slow and incorrect by doing this.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网