题目内容

【题目】Is a picture worth a thousand words? We think so! Take a digital photograph that answers this question: Why is Earth Day important to our planet?

The winning photographer will receive a digital camera, and the photo will be published in TIME for Kids magazine. Get details below.

*The competition is open to students from 8 to 13 years of age.

*Judges will look for originality (独创性), creativity, photo composition (构图) and relation to the Earth Day theme.

*Students must include their first name only; their e-mail address; a parent’s or a teacher’s e-mail address (very important); a caption (说明文字); the location in the photo; and the date when it was taken (must be between June 1, 2016, and March 20, 2017)

*Competition begins: January 9, 2017.

*The competition closes on March 20, 2017.

*To enter, students should visit timeforkids.com/2017earthdaycontest and follow instructions to provide an original digital photo.

*The winner will receive a digital camera.

*All entries must follow the official rules for consideration.

1Who can take part in the Earth Day Photo Competition?

A. Students aged 8-13. B. Professional photographers.

C. Students and their teachers. D. Students and their parents.

2As for students that will enter the competition, ______.

A. they must include their full name

B. their photo would be posted on the Internet

C. they must provide some basic information about the photo

D. both their parents’ and teacher’s email address are necessary

3Which of the following might follow the rules?

A. A photo taken on march 20, 2016. B. A photo of a wedding.

C. A printed photo. D. A photo of hunters.

4What type of writing is this text?

A. An exhibition guide. B. An announcement.

C. An environment review. D. An official report.

【答案】

1A

2C

3D

4B

【解析】本文是一篇学生摄影大赛的广告。本文列出了一系列的注意事项,如大赛的主题是地球日,作品要求独创,有创造性,附加说明文字等等。

1A 细节理解题。根据The competition is open to students from 8 to 13 years of age.可知,参加地球日摄影大赛的人为813岁的学生。

2C细节理解题。根据文中Students must include their first name only; their e-mail address; a parent’s or a teacher’s e-mail address; a caption; the location in the photo; and the date when it was taken可知,他们必须提供关于这张照片的一些基本信息

3D 推理判断题。根据摄影参赛作品的要求,必须跟地球日主题有关,选D。

4B 写作体裁题。根据写作内容和格式判断,本文是一则参赛启事。选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Work is a part of living—my grandparents understood that.They lived and worked on a farm that has been in my family for 150 years.They raised chickens for eggs,pigs and cattle for meat.Cows were kept for milk and the cream,from which Grandma made butter and cheese.What little yard they had became a garden.

The Depression(大萧条时期),therefore,didn’t make much change in their lives.But it did bring a lot of men out of work,drifting from job to job,to the farm.The first to show up at the door of the kitchen was a man in rags.He took off his hat and quietly explained that he hadn’t eaten for a while.Grandpa stood watching him a bit,then said, “There’s a stack of firewood against the fence behind the barn(谷仓).I’ve been needing to get it moved to the other side of the fence.You have just about enough time to finish the job before lunch.”

Grandma said a surprising thing happened.The man got a shine in his eyes and he hurried to the barn at once. She set another place at the table and made an apple pie.During lunch,the stranger didn’t say much,but when he left, his shoulders had straightened.“Nothing ruins a man like losing his self-respect,”Grandpa later told me.

Soon after,another man showed up asking for a meal.This one was dressed in a suit and carried a small old suitcase.Grandpa came out when he heard voices.He looked at the man and then offered a handshake.“There is a stack of firewood along the fence down behind the barn I’ve been meaning to get it moved.It’d sure be a help to me. And we’d be pleased to have you stay for lunch.”The fellow set his suitcase aside and neatly laid his coat on top. Then he set off to work.

Grandma says she doesn’t remember how many strangers they shared a meal with during those Depression days-or how many times that stack of wood got moved.

1When he was asked to move a stack of firewood,the first man who asked for a meal got a shine in his eyes for he was glad that .

A. he had found a good job

B. he would have something to eat

C. he would no longer suffer from the Depression

D. he would get what he wanted without losing his self-respect

2The writer’s grandfather asked those jobless men to move the stack of firewood because .

A. he didn’t want them to have a meal free of charge

B. he had been needing to get it moved

C. he wanted to help them in his own way

D. he wanted to show them his kindness and respect

3The writer’s grandfather was all of the following but .

A. kind B. thoughtful

C. wealthy D. sympathetic

4The best title for the story would be .

A. The Depression B. The Pleasure of Helping Others

C. No Pains,No Gains D. Work-A Part of Living

【题目】每句中只有一个错误。每处错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:每处错误及其修改均仅限一词。

1The driver was at loss when word came that he was fined for speeding.

2Not until he met with difficulty he realize the importance of group work.

3Healthy food includes all types of foods, because of no single food can provide all the nutrients our body needs.

4Either the classrooms or the office need to be cleaned.

5I got caught in the rain and my suit had been ruined.

6I find that the neighborhood which I used to living in has changed a lot.

7I felt very strange to travel without any luggages.

8I would be gratefully if you could do me a favor.

9I am writing to tell you I would prefer to move into a single room in next term.

10By mastering the necessary grammar knowledge, I can express me correctly.

11The church was filled up with people whom had come to pay their respects.

12Opportunities and success tend to be in favor for those who are ready.

13At the end of the program, the students presented papers on their research with their supervisor.

14When asked about his future plan, he made no respond to the question.

15We are astonished to find the temple still in good conditions.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Friendship is very pleasant and also essential to peoples life . 【1】 , whose life will suffer in the long loneliness and depression. Friendship is the mother of our spirit, wholl warm her kid when hurt occurs. We have much to share with our friends in life, confusion, excitement, bitterness etc. Its great to keep up a sincere friendship.

It takes many special qualities to make friends. 2 . Only when we get a better understanding of each other can we gain a believable and meaningful friendship. We may find our hobbies of common interest. This feeling of natural attraction gets us closer and closer.

3 . Never hesitate to show your heartfelt care and kindness to your friend when she /he is in trouble . Love is not selfish , Love is a feeling that we should treasure all our lives.

Tolerance is the third necessary part in friendship. We are absolutely different persons. 4 . Dont care yourself too much. Try to tolerate him /her in an easy mood, Saints(圣人) are not perfect, let alone those ordinary people like us. Afterwards, we should get a good communication.

Understanding, love and tolerance are the first three essences that come to a true friendship. Other qualities are also concerned such as thoughtfulness, trust and patience. 5 .

A. Understanding should come first.

B. A man without friends is an angel without wings

C. It also takes a special kind of love that seems to know no end

D. Remember, friendship is your spirits guard and everyone should treasure it

E. Friendship could make one fly like an angel

F. This individual difference may cause conflict between us in every aspect of our life.

G. Find people who will appreciate you

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网