题目内容

【题目】Why did the boy spit the cookie out?

A.It has too much milk.B.It was too hard.C.It was too hot.

【答案】B

【解析】

【原文】

M: Thanks for the cookie, Grandma. Did you bake these?

W: Yes, I did! I baked them a couple of weeks ago. They soften up if you put them in some milk. Hey, why did you spit it out?

M: It's as hard as a rock! I think i broke my tooth!

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It’s almost impossible to stay positive and motivated (有动力的) if you are constantly focusing on the negative aspects of your life. Unless you change your mindset, you will be stuck in a routine, and you certainly won’ t be going anywhere. 1

Focus on the good aspects of your life. There are always reasons to wake up in the morning. 2 Your morning coffee. Relaxed walks. Daily conversations. Don’t take what you have for granted. It may not always be there in the darkest times. Appreciate the present and don’t think too far ahead. It’s important to concentrate on what you have now and the decisions you make at the moment. If there is something stable in our lives, it gives us a reason to stay motivated.

3 One of the key ways to keep motivated is to reward yourself often. When life isn’t being kind to you, it’s your job to be kind to yourself. 4 It can be as simple as buying new clothes or getting a haircut. After achieving something or completing a set goal, give yourself a good break. Light a scented candle. go out with friends or just stay at home watching your favorite movies.

Sometimes it’s very hard staying motivated when everything in your life is uncertain or unsatisfactory. Rewarding yourself is the greatest form of self-love. 5

A. Reward yourself.

B. Motivate yourself.

C. It doesn’t have to be something big.

D. It acts as a reminder that you are doing very well.

E. Start with the small things that you appreciate in life.

F. If there’s something you’re not happy about, try and find ways to change it.

G. The more you know about yourself. the more power you have to behave better.

【题目】(题文)I-drive 360

Looking for things to do in after you’ve visited Disney World? Families should head for I-drive360: an 18-acre entertainment complex centred around a 400-foot tall observation wheel-the Coca-Cola Orlando eye that offers breathtaking views of Central Florida. There two on-site museums make I-Drive360 stand out. Skeletons: Museum of Osteology features 500 complete animal skeletons (骨骼) that provide remarkable look into the world of wildlife. Sea Life Orlando is an interactive underwater adventure allowing you to observe sea species up close from inside a thrilling 360-degree ocean tunnel.

Lake Eola Park

Located in the heart of downtown Orlando, Lake Eola Park is continuously rated one of the best things to do in Orlando by both visitor and locals alike. Whether you want a leisurely walk or a heart-pumping jog, you can taste the peaceful scenery along the 1.5-kilometre pathway that lines the lake. Feeling romantic?

Wonder Works

Wonder Works was actually built to look as though it was dropped upside-down on an otherwise ordinary Orlando city block! No, your eyes aren’t playing tricks on you—here everything is upside down! Kids of all find the 100-plus hands-on exhibits inside the striking structure just as mind-blowing, from the natural disasters-themed displays to a 36-foot-high indoor ropes course.

College Park Neighborhood

Voted ‘‘Orlando’s Best Neighborhood,” it’s here you’ll find the Dubsdread Golf Course (the only public golf course in the city), and some of the best food Orlando has to offer. In the fall, College Park plays host to a popular Jazz Festival, with as many as 10 bands playing on three stages dotted throughout the neighborhood.

1】(小题1What makes I-drive360 most famous?

A. The Coca-Cola Orlando Eye. B. Its size and ideal location.

C. Its two on-site museums. D. The 360-degree ocean tunnel.

2】(小题2If you have a mood for a walk, where would you go?

A. I-Drive360. B. Lake Eola Park.

C. Wonder Works. D. College Park Neighborhood.

3】(小题3What can we know about Wonder Works?

A. It has earned a lot of money. B. Many hands are working there.

C. No adult will be admitted into it. D. It is educational and entertaining.

4】(小题4What do the four attractions have in common?

A. They are all Orlando-based. B. They are closely located.

C. They all are seaside ones. D. They are all for children.

【题目】 When we are grown-ups, it’s quite natural to look back on our different stages of life and remember who was there to see us through. 1 While some people’s high school friendships gradually end, mine have struck with me through every bit of life since. And I suppose high school friends are the friends you’ll build the strongest relationships with.

2 Whether it is the bad haircut or the braces(牙箍) you wear, your high school friends help you through it all. They tell you that you look wonderful when you cannot go out in public with that hairdo. 3

They understand the most about you. High school friends know you better than anyone else. They can just look at you and know how you’re feeling. You cannot hide much from them. 4 And they’d rather help deal with the problem at hand than let it go. So even when you don’t want to hear it, prepare yourself ----because they’re not going to stop trying until you’re back to your normal yourself.

They make for the best reunion. Reunions are harder to organize when friends live across the country. However, with high school friends, it’s easy to enjoy the time together----you can often pick up just where you left off, no matter how long ago that was. Friendships can be hard to keep. 5

A. We could depend on our friends all the time.

B. They are with you through your embarrassing stages.

C. They can sense something is off when you’re the slightest bit strange.

D. For me, I often think about my fantastic group of high school friends.

E. They build up your self-confidence to get you through each tough situation.

F. Let’s pray the flower of friendship would always bloom brightly in our hearts.

G. But it never seems like hard with the ones you’ve known and loved for long.

【题目】注意:本题提供四个选答题,其中前三题是根据各学校的教学进度、紧扣课本命制的;第四个选答题是综合性试题。考生可根据自己学习的实际情况任选其中一题作答。四个选答题的分值相同,都是15分。

(选答题一)

假设你是英国的高中生Leslie,在暑假到来之际你想给中国的好朋友李华推荐一部值得阅读的外国小说。请你结合高中选修六Moudle 5课文用英语向好友推荐Frankenstein 这部小说,并写邮件告知。内容包括:

1.公众对小说的评价;

2.小说的故事情节梗概

注意:1. 词数100左右;

2. 可适当增加细节,以使行文连贯;

3. 开头、结尾已给出,不计人总词数。

Dear Li Hua,

The summer vacation approaching, I’m writing to recommend you to read a novel by Mary Shelley—Frankenstein.

Yours,

Leslie

(选答题二)

假设你的家乡是云南,请你结合高中选修七Module 5的课文Simon Wakefield’s Yunnan Diary相关内容用英语写一篇以“Welcome to Yunnan ”为题的短文。内容包括:

1.丽江小镇简介;

2.纳西文化简介。

注意:1.词数100左右;

2. 可适当增加细节,以使行文连贯;

3. 短文开头已给出,不计入总词数。

Welcome to Yunnan

Yunnan is an ideal place to travel, where you can enjoy the beautiful scenery and colorful culture.

(选答题三)

假定你校诗歌协会举办主题为“Writing Poetry Is Good for People”的宣传活动,特请你去发言,请你结合高中选修八Moudle 6的课文The Power of Poetry相关内容准备一份英文发言稿。

注意:1.词数100左右;

2. 可适当增加细节,以使行文连贯;

3. 开头、结尾已给出,不计入总词数。

Good morning, everyone! I feel honored to share the benefits of writing poetry with you.

Thank you!

(选答题四)

随着手机功能的日益强大,手机占据人们生活的时间也越来越多。请你根据以下要点用英语写一篇短文,内容包括:

1. 简要描述手机一族现象:吃饭时玩手机,走路时玩手机,坐车时玩手机,开会时玩手机,甚至过马路时都在玩手机……

2. 分析这一现象的原因(23个);

3. 发表你对此现象的看法。

注意:1.词数100左右;2.开头部分已给出,不计入总词数。

With smart phones functioning more and more powerfully, they are occupying more and more time in people’s daily life.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网