题目内容
【题目】Apple Seeds
Circulation: 1 Year,9 Issues
Cover Price: MYM44.55
Price For You: MYM 33.95
Product Description: Apple Seeds is an award winning magazine filled with stories for kids aged from 7 to 9. The cover is very soft, providing durability(耐用性) that allows each issue to be enjoyed for many years to come. Besides, there is a big surprise for you—it’s being sold at a more favorable discount than usual.
Better Life
Circulation: 1 Year, 12 Issues
Cover Price: MYM44.55
Price For You: MYM 15.00
Product Description: Designed for those who have a strong interest in personal lifestyle, Better Life is America’s complete home and family service magazine. It offers help with food, recipes, decorating, building, gardening, family health, money management, and education.
Humor Times
Circulation: 1 Year, 12 Issues
Cover Price: MYM36.00
Price For You: MYM 11.95
Product Description: Humor Times Magazine is for those who love to laugh! Full of cartoons and humor columns, it shows up in your mailbox once a month and keeps you smiling all year round! In today’s world, you need a reason to laugh. So let’s find it in Humor Times.
News China
Circulation: 1 Year, 12 Issues
Cover Price: MYM 47.88
Price For You: MYM 19.99
Product Description: News China Magazine is the English edition of China Newsweek. The magazine covers the latest Chinese domestic news in politics, business, society, environment, culture, sports and travels, etc. It is the first comprehensive news magazine for readers interested in China.
【1】What is the purpose of the text ?
A. To tell us why these magazines are popular.
B. To help us make right decisions.
C. To advise us to subscribe to the magazines.
D. To encourage us to contribute articles to the magazines.
【2】Better Life can probably help you in .
A. making your house beautiful
B. ordering food from restaurants.
C. finding interesting stories for your kids
D. learning about sports and travels
【3】Which magazine may best help relieve your work stress?
A. Apple Seeds. B. Better Life.
C. Humor Times. D. News China.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】C
【解析】
试题分析:本文介绍了4类杂志的基本情况。
【1】C细节理解题。根据文中对杂志的介绍,可知是向读者推荐一些杂志订阅的建议。故选C。
【2】A细节理解题。根据文章中 It offers help with food, recipes, decorating, building, gardening, family health, money management, and education.提到对装修、花园等可以提供帮助。故选A。
【3】C细节理解题。根据文章中的介绍,可知四类杂志的主要内容以及可以帮助人做什么。故选C。
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。【1】: less red meat and more fiber, less saturated fat (饱和脂肪) and more fruit and vegetables, right? Wrong, according to a controversial new book by nutritionist Zoe Harcombe. In the book, Harcombe charts her careful journey of research into studies that underpin (巩固) dietary advice—and her myth(误区)-breaking conclusions are surprising.Myth:【2】.“Real fat is not bad for us,”says Harcombe.“It’s manmade fats we should be demonizing.”Why do we have this idea that meat is full of saturated fat? In a 100g pork chop, there is 2.3g of unsaturated fat and 1.5g of saturated fat.Myth: We should eat more fiber.For three decades, we have eaten fiber into our bodies to help us feel full and keep our digestive systems moving.“【3】”, says Harcombe.The advice to eat more fiber is put forward along with the theory that we need to clean our digestive systems. But essential minerals are absorbed from food while it is in the intestines (肠道), so why do we want to wash everything out? Concentrate on not putting bad foods in.Myth: You need to eat five portions of fruit and vegetables a day.“Fiveaday is the most well-known piece of nutritional advice,” says Harcombe.“You’d think it was based on firm evidence of health benefit.【4】.‘Fiveaday’started as a marketing campaign by 25 fruit and vegetable companies and the American National Cancer Institute in 1991.There was no evidence for any cancer benefit.”Myth: Fruit and vegetables are the most nutritious things to eat.Apparently not Harcombe allows that vegetables are a great addition to the diet—if served in butter to deliver the fat-soluble(dissolved) vitamins they contain—but natural sugar, the fruit sugar in fruit, goes straight to the liver and is stored as fat.“【5】”, says Harcombe, who adds “Vitamins and minerals in animal foods—meat, fish, eggs and dairy products—beat those in fruit hands down.”
A. Think again |
B. This is not a good idea |
C. Fat is bad for us |
D. Fruit is best avoided by those trying to lose weight |
E. Want to lose weight? Don’t trust these |
F. We need take more exercise |
G. We think we know what to eat |