题目内容

Dear Mr Perkins,

We would like to introduce ourselves.Our company was organized only two years ago.But we are now one of the largest boat companies in California.As you know,your son bought a boat from us recently,and I think you know how pleased he is with our product.Also,John Webb,one of your son’s friend’s has bought a boat from us and,we understand,is very happy with his boat.We are always happy to know that our customers are satisfied.

We are writing to you now because,as you know,your son has decided to buy a larger boat,and we will need

your signature(签字) on the loan(贷款) papers.The loan application(申请) has already been signed by Danny.As you will see,there is one form to fill out,and there are three contracts(合同) to sign.Danny’s 26-foot boat was returned to our San Pedro Dock(码头) yesterday,and we are pleased to say that the new 36-foot “Challenger” will be delivered two weeks from today.It is being inspected by our manager right now.The auto-pilot(自动领航仪) has already been installed(安装) by our mechanic.It looks as though everything will be ready in time for delivery.All we need are the signed contracts from you.

Thank you.

Tony Valention

Salesman

1.This is a letter Mr Perkins received from    .

A.Tony Valention in England

B.a boat company in California

C.Danny,a salesman in California

D.a bank manager in California

2.The main aim Tony wrote to Mr Perkins is to    .

A.tell him to sign the contacts

B.thank him for buying a new boat

C.tell about something of his company

D.ask him to pay for his boat right away

3.It seems that John Webb is    .

A.another salesman

B.a good friend of Mr Perkins

C.one of Danny’s friends

D.a friend of Tony Valention

4.Which of the following statements is NOT true?

A.The new boat is thirty-six feet long.

B.The company will deliver the new boat in two weeks.

C.The auto-pilot has already been installed so far.

D.The new contracts have been signed but not sent back.

5.From the lines we can see that the boat company    .

A.isn’t an old one

B.is a world-famous one

C.is developing slowly

D.has to advise customers to buy its boats

 

1. 答案:B  此题为细节判断题,原文中第一段第二句和第三句可知道答案。信息句为:But we are now one of the largest boat companies in California. ←细节判断题,原文中第一段第二句和第三句可知道答案。

2. 答案:A  通读全文之后,文章最后一段最后一句话可印证答案。信息句为:All we need are the signed contracts from you.

3. 答案:C  由文章所给信息可知。信息句为:Also,John Webb,one of your son’s friend’s has bought a boat from us.

4. 答案:D  此题为是非判断题,通过文章最后一句话可知合同还没签,正准备签订。

5.答案:A  此题为细节判断题,文中第一段第二句可知道答案。信息句为:We would like to introduce ourselves.Our company was organized only two years ago.

 

 

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网