题目内容
Some people think that all wild animals are very dangerous. Actually, very few of them will attack a man if he leaves them alone. If you met a lion or an elephant, suppose, you would run away, but even a lion will keep away from a man unless it is very hungry. Lions and tigers only kill and eat men when they have grown too old and too weak to catch their usual food, such as deer and other small animals. If you saw a wild elephant, perhaps you would be frightened. Elephants usually run away at once unless you attack them. Some animals get very frightened if they only smell a man; some take no notice at all but quietly walk in another direction. Wild animals only attack hunters when they are afraid that the hunters mean to harm their young ones, or then the hunters shoot at them and make them angry.
1.The word “attack ’’ is closest in meaning to _____________ .
A. hurt B. catch
C. hit D. follow
2.Lions and tigers will not kill or eat men ____________ .
A. unless men try to run away
B. if they are too old and too weak
C. if they are able to get enough food
D. however men act towards them
3.Some wild animals will become very dangerous ______________ .
A. when they grow old
B. if they are left alone
C. while they are looking for food
D. when their young ones are in danger
4.This passage is mainly about______________ .
A. how to protect wild animals
B. how animals look for their food
C. how to make friends with wild animals
D. how animals act towards men
1.A
2.C
3.D
4.D
【解析】
试题分析:文章介绍野生动物并不会轻易的攻击人类,除非它们太饿了,或是它们的孩子受到威胁。
1.
2.
3.
4.
考点:考查日常生活类短文
人们对于学生网上交友持不同意见。请你用英语写一篇关于学生网上交友的短文,介绍人们的不同观点,并表达自己的看法。
赞成的理由 | 反对的理由 | 你的看法 |
1. 广交朋友 2. 可自由表达思想 3. 利于外语学习 | 1. 浪费时间 2. 影响学习 3. 可能上当受骗 |
? |
注意:
1. 文章必须包括表中的全部内容
2. 词数:100左右。
3. 参考词汇:网络朋友 on-line friends上当受骗 to be cheated