题目内容

【题目】Thousands of objects have been on display in The National Air and Space Museum in Washington, DC, including the 1903 Wright Flyer, Charles Lindbergh’s Spirit of St. Louis, the Apollo 11 Command Module Columbia, and a lunar rock you can touch. In addition to our exhibition galleries, you may want to visit the Albert Einstein Planetarium, Lockheed Martin IMAX Theater, and the Public Observatory on the east end. There are many things to do at the Museum in DC. We offer daily tours and educational activities for both children and adults. We also have scheduled lectures and events throughout the year.

Hours & Admission: Open every day except December 25. Admission is free.

Regular Hours: 10: 00 am to 5: 30 pm

Extended Hours: 10: 00 am to 7: 30 pm

December 26—30, 2014.

March 30—April 20, 2015.

Fridays and Saturdays, April 24—May 16, 2015.

May 17—September 7, 2015.

VISITING TIPS:

Limit the Number of Bags: All visitors are screened through metal detectors upon entry. The fewer items you bring inside the Museum, the faster your entry. Before you visit, please review the list of prohibited items, which include pocket knives and tripods (三脚架). Visitors carrying prohibited items will not be allowed inside the Museum, so please leave them at home or in your car.

No Food and Drink: Only bottled water is permitted in the Museum. You may only consume food and other drinks in the Food Court, not in the Museum. Groups who bring food are encouraged to picnic on the National Mall.

Please Take Photos: You are welcome to take photos for personal use. However, tripods and monopods (单脚架) are not permitted without approval.

First Aid: The Museum has a First Aid office and a nurse on duty. Please contact the nearest security officer or the Welcome Center for assistance.

Visit the Welcome Center:

At our Welcome Center in the South Lobby, staff and volunteers can answer any questions you have during your visit.

Open 10: 00 am to 5: 30 pm

Phone: 202-633-2214

E-mail: NASM-Visitor Services@ si.edu

1According to the passage, the National Air and Space Museum is a museum _______.

A. where only adults can take part in activities

B. which anyone can visit without buying tickets

C. where one can touch anything that he likes

D. which anyone can visit without time limits

【2】 If you plan to visit the Museum at 6: 00 pm, it is possible on _______.

A. December 24, 2014 B. March 1, 2015

C. July 6, 2015 D. September 15, 2015

【3】 The purpose of this passage is to _______.

A. make an advertisement for the museum

B. encourage adults to bring their children there

C. show what is on display in the museum

D. attract people to explore the universe

【答案】

【1】B

【2】C

【3】A

【解析】

试题分析:本文是一则广告,介绍了The National Air and Space Museum in Washington, DC展览的物品,时间及注意事项等。

【1】B细节推理题。根据We offer daily tours and educational activities for both children and adults.可知A错误;根据Admission is free.可知B正确;根据a lunar rock you can touch.可知C错误;根据Open every day except December 25.可知D错误。故选B.

【2】C推理判断题。根据Extended Hours: 10: 00 am to 7: 30 pm可知应在延长时间范围内,应从下列时间中去对应,December 26—30, 2014. March 30—April 20, 2015. Fridays and Saturdays, April 24—May 16, 2015.May 17—September 7, 2015.只有C项符合,故选C.

【3】A推理判断题。本文是一则广告,介绍了The National Air and Space Museum in Washington, DC,展览的物品,时间及注意事项,作者的写作目的就是为博物馆做广告,故选A.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Shakespeare’s Birthplace and Exhibition of Shakespeare’s World

Welcome to the world-famous house where William Shakespeare was born in l564 and where he grew up .The property (房产) remained in the ownership of Shakespeare’s family until 1806 .The House has welcomed visitors travelling from all over the world for over 250 years.

◆Enter through the Visitors’ Centre and see the highly-praised exhibition Shakespeare's Worlda lively and full introduction to the life and work of Shakespeare.

◆Stand in the rooms where Shakespeare grew up.

◆Discover examples of furniture and needlework from

Shakespeare’s period.

◆Enjoy the traditional English gardenplanted with trees and flower mentioned in the poet’s works.

The Birthplace is within easy walking distance of all the car parks shown on the mapnearest is Windsor Street(3 minutes’ Walk).

The House may present difficulties but the Visitors’ Centreits exhibition,and the garden are accessible (可进入的)to wheelchair users.

The Shakespeare Coffee House (opposite the Birthplace).

1How much is the admission for a family of two grown-ups and two children

A. 9.80B. 12.00C. 14.20D. 16.40

2Where is the nearest parking place to Shakespeare’s Birthplace

A. Behind the exhibition hall

B. Opposite the Visitors’ Centre

C. At Windsor Street

D. Near the Coffee House

3A wheelchair user may need help to enter

A. the House B. the garden

C. the Visitors’ Centre D. the exhibition hall

【题目】Which tablet computer should YOU be buying: They are this year's must have... and there's a style to suit everyone

Best for young children

LeapPad Explorer 2, 68

Aimed at children between three and nine (though a nine-year-old might find it a little simple), it comes in pink or blue and with five built-in education games (you can buy more). Besides, the LeapPad does not allow access to the internet so it is impossible for your child to meet with anything inappropriate.

Pros: The education games are well-designed, the built-in video camera is a fun way to play at being a film director.

Cons: Some of the games are shockingly expensive. And the power adaptor is not included.

Best for teenagers

iPad 4th generation, 399-659

The iPad is still the market leader, and for good reason. If the teenager in your house enjoys playing computer games, the latest offering from Apple is the one to choose.

Pros: No other tablet can compete with the near one million ‘apps’ (the name Apple created for specially-designed downloadable programs) available for the iPad. Simple to use, even for those who usually struggle with technology.

Cons: Considerably more expensive than most competitors.

Best for working parents

Microsoft Surface, 399-59

Tablets are brilliant for leisure but what if you want to do a bit of work? No tablet can yet compete with a full-size laptop computer, but this is the only tablet that allows you to use Microsoft Word, Excel and Powerpoint (they are all pre-installed and included in the price) and you can buy a pretty lovely mini- keyboard for typing letters and emails, which also doubles up as the cover.

Pros: The Surface is good for watching movies a bonus when stuck in the airport on a business trip and surfing the internet.

Con: The keyboard is an expensive add-on costing up to 109. It might be cheaper to buy a laptop (though a tablet is much smaller and lighter).

Best for bookworms

Amazon Kindle Paperwhite, 109

Nearly all tablets let you download books. It's a great way to take a mountainous pile of hardbacks on holiday without stuffing your suitcase.

But most tablets have a shiny screen which can be very distracting (分心) when you're trying to read. The Paperwhite is different: its matt screen and crisp black lettering imitate the look of words on paper brilliantly. And yet you can still read the words in the dark.

Pros: Easy on the eye, excellent battery life, 180,000 free books (if you subscribe to the Amazon Prime customer loyalty service) plus hundreds of thousands more to buy.

Cons: No TV, films, games, internet or camera.

60.【1】With iPad 4th generation, you can ____.

A. become a film director and have fun

B. download more “apps” than any other tablet

C. compete with a full-size laptop computer

D. read the words clearly in the dark

2Which of the following about LeapPad Explorer 2 is TRUE?

A. It is designed only for children in the kindergarten.

B. The power adaptor I not free of charge.

C. You have to pay extra to install Microsoft Word.

D. You can surf the internet to find anything interesting.

3You enjoy reading and want to protect your eyesight. You would like to buy_____.

A. Amazon Kindle Paperwhite

B. iPad 4th generation

C. Microsoft Surface

D. LeapPad Explorer 2

4If you want to ____, the tablet Microsoft Surface is your best choice.

A. choose a tablet for your young child

B. operate a tablet without any difficulty

C. concentrate on what you read without distraction

D. add something to your prepared PPT for a presentation

【题目】Experience the newly opened Grand Canyon (大峡谷) West Skywalk in Colorado. Departing(离开) from Grand Canyon’s South Rim(外边缘) by Airplane to Grand Canyon’s West Rim, you will land and take a ground tour to the Skywalk! Walk on air for 70 feet over the edge(边缘) of Grand Canyon West.

This Skywalk has been open since March 28, 2007. Daily visitorship to the Skywalk has been over 4,000 people. Please be patient to enjoy your moment on the Skywalk.

After you have experienced the one and only Grand Canyon Skywalk Glass Bridge, you will return to the Grand Canyon West Airport and take your Airplane for a flight back to the South Rim of the Canyon. This is a tour never to be forgotten as you will have walked on air over the Grand Canyon.

Tour Itinerary (行程)

Tour Duration(持续时间)

5.7 Hours

The Grand Canyon Adventure Skywalk

Flight from Grand Canyon South Rim to Grand Canyon West

1 Hour

Experience a bird’s-eye view of the Grand Canyon as you make your way to Grand Canyon West.

Light Lunch at Guano Point at Grand Canyon West

2 Hours

You’ll be taken by bus to Guano Point with breathtaking(令人惊叹的) views of the western part of the Grand Canyon where the Calorado River makes its way into Lake Mood. Every table for lunch has a view.

Walk on the World Famous Skywalk

1.5 Hours

Finally you’ll board(登上) your bus to Eagle Point, home of the Grand Canyon Skywalk. Now it is time for you to walk on air for 70 feet over the Grand Canyon.

Flight Back to Grand Canyon South Rim

1.2 Hours

After time on the Skywalk, you’ll return to the Grand Canyon West Airport and return to Grand Canyon South Rim in time for dinner and sunset.

【1This advertisement is for __________.

A. Grand Canyon West B. Grand Canyon South

C. the Skywalk D. Grand Canyon

【2 The package fee does NOT cover the cost of _______.

【3 The Grand Canyon Skywalk Bridge is made of glass because ______.

A. it looks stranger B. it gives you a better view

C. it looks more beautiful D. it is cheaper to build

【4According to the Tour Itinerary, the route is ______.

A. South Rim→Guano Point→West Airport→Eagle Point→West Airport→South Rim

B. South Rim→West Airport→Eagle Point→West Airport→Guano Point→South Rim

C. South Rim→West Airport→Eagle Point→Guano Point→West Airport→South Rim

D. South Rim→West Airport→Guano Point→Eagle Point→West Airport→South Rim

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网