题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

International Exchange Programme

The application form for participation on the exchange programme for 2016/17 can be found in Application Procedures.

Applying Qualification—Current Queen Mary undergraduate students(with the exception of students in Biomedical Sciences,Chemistry,Dentistry and Medicine)have qualifications to apply.

Law Students—Students enrolled in The School of Law should contact Sheila Shirley(s.shirley@qmul.ac.uk)for details of study abroad opportunities.

English and Drama Studen—Students cannot study abroad for the full academic year. Students will be able to spend only the autumn semester studying at one of our exchange partners·

Applications

A complete application will consist of the two-page application form,a personal statement and a supporting academic reference.Students should follow these application procedures. Applicants must ensure they have spoken to their departmental study abroad instructor before submitting their application.Applications can be submitted in person at The Study Abroad Office(E09,Ground Floor,Queens’Building)or by email to h.gibney@qmul.ac.uk

New Exchange Partners for 2016/2017

For 2016/17 we hope to offer students the opportunity to study abroad at the following new partners:The University of Pennsylvania—UPenn(USA),The University of Sydney(Australia) and Waseda University(Japan).Should we be unable to send students to any of these new institutions on exchange,and if you intend to include one or more of these destinations with your application,please provide at least one alternative destination from the list of other partner programmes.

【1】Who can apply for the exchange programme?

A.Students in Biomedical Sciences

B.Students in Chemistry

C.Students in Dentistry

D.Students in English and Drama

2The law students who want to study abroad should______.

A.email to h.gibney@qmul.ac.uk

B.email to s.shirley@qmul.ac.uk

C.go to E09,Ground Floor,Queens’Building

D.go to Masons Lecture Theatre Hall,Bancroft Building

3What will you do if you can’t be sent to the new exchange partners?

A.Wait for another proper opportunity.

B.Cancel your exchange programme.

C.Provide another university from the list.

D.Contact the university by yourself.

【答案】

【1】D

【2】B

【3】C

【解析】

试题解析:

【1】细节理解

此题用排除法。根据文章第二段中的Current Queen Mary undergraduate students(with the exception of students in Biomedical Sciences,Chemistry,Dentistry and Medicine)have qualifications to apply可把ABC三个选项都排除在外,故选D。

2细节理解

根据第三段中的Students enrolled in The School of Law should contact Sheila Shirley(s.shirley@qmul.ac.uk)for details,可知本题选B。

3细节理解

由最后一段中的Should we be unable to send students to any of these new institutions on exchange,and if you intend to include one or more of these destinations with your application,please provide at least one alternative destination from the list of other partner programme,可知本题选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Around the world there is an increase in the demand for reforestation.This is because the consumption of the forests has affected not only the animals living in the area but also the people.And reforestation is about the rebuilding of the forests that have been severely destroyed.It can offer a lot of benefits when the recreation is successful.

【1】_____ This includes collecting seedlings(幼苗) that are native in the area to make sure that there is a natural reconstruction of the area.Some additional trees which are not native in the area also need to be planted.2_____ The importance of having multiple species of trees is considered to make sure that the needs of other species that will live and grow in the area are met.

Destroying a forest is easy but rebuilding it is really hard.3____ The plan must include accurate spacing on plants and trees.This is to ensure that they won’t cover each other while they grow.4____

The forest greatly helps in the reduction of the air pollution.Trees are responsible for the production of oxygen and absorption of carbon dioxide.5_____ It is there for a reason just like everyone else on this planet.

There can’t be a better way to restore the balance of nature than to increase the forest area.We must remember that the forest is a natural habitat of a wide variety of animals and plants.In this manner, there is no substitute for reforestation.

A.And global warming will speed up the destruction of forests.

B.There are many things to be done when it comes to this type of effort.

C.Keep in mind that you can’t just plant the seedlings anywhere.

D.It is important to make sure that they are suited to the climate and the type of soil.

E.Recreations won’t work until all these details have been considered.

F.So a good plan is needed to make the reforestation a successful one.

G.The forest also protects us from typhoons and other natural disasters.

【题目】That woman carried a new blanket over her arm. Wordlessly, she gave it to me.

“Is it finished?” I asked.

She shook her head. “No. It is ready,” she replied. I handed her the money and took the blanket.

“It is beautiful, so skillfully woven,” I said to my mother. “But what did she mean when she said it was not finished? How can it be ready if it is not finished?”

“I will tell you later,” my mother said, “but first I will take you to the Navajo village.”

We went down to the village. A group of young men were making sand pictures. We walked through the whole village, watching the different things the people were doing.

It was not until that evening that my mother finally explained the Navajo woman’s words.

“Did you notice anything about the things the people were making?” My mother asked.

“What should I have noticed?” I looked at her and asked.

“Each thing the Navajo make has one small part that is not complete. The design in their sand pictures are often not perfectly done, for example---the line of a circle may not quite close. If you look carefully at your blanket, you will probably find a stitch(一针) missing.”

I took the blanket off, but it looked as perfect as any design could be. Then suddenly, I noticed that sure enough a stitch was missing!

“They believe that when anything is completed or finished, it means the end has come--- it will not be perfect until then. Then too, with a circle, they believe that they must leave a pathway for the bad spirits to run away and the good spirits to come in. So, often, they do not make the line close.

【1】The blanket the author received ______.

A. was poorly woven

B. made her think a lot

C. cost her a lot of money

D. was finished, but not ready

【2】Why was the author shown around the village?

A. To buy more things made by the Navajo.

B. To make friends with some of the Navajo.

C. To have a deeper understanding of the Navajo.

D. To look for the woman who sold her the blanket.

【3】Which of the following may the Navajo believe?

A. A stitch in time is very important.

B. Life only becomes perfect when you die.

C. He who makes no mistake is a perfect man.

D. You must always try to make your life complete.

【4】What’s the main idea of the text?

A. The Navajo are good at making things

B. The Navajo are brave and hard-working.

C. Skills are needed to do business with the Navajo.

D. A blanket tells a lot about the Navajo culture.

【题目】I am a sophomore (大二学生) at Princeton University, where I am majoring in chemical engineering. I chose to study at UCD in the spring of 2015 primarily because I have always been interested in Ireland and Irish culture, but also to take advantage of UCD’s courses in pharmacology (药理学), a field not offered at my home school. I also chose UCD because of its Introduction to Scientific Research module, which matches visiting students with professors for a term-long research project, and because of the Science office’s friendliness and helpfulness. I am convinced that I made the best possible decision!

While at UCD I lived on campus, which allowed me to throw myself into everything the university has to offer. I was given the opportunity to work with Geraldine Butler’s lab. I loved it so much that I ended up heading to the lab almost every weekday, whenever I wasn’t attending my always-interesting classes in pharmacology. After lab, I enjoyed a variety of after-school activities—that was certainly a new experience for me.

Living in Dublin provided a great opportunity for seeing the rest of Ireland and Europe. I spent my weekends and spring break traveling to every corner of the island, amazed at all of the history and natural beauty. I was also able to visit the UK, the Netherlands, Belgium, Denmark and Sweden. After every trip, it was nice to return to friendly Dublin and head out with my roommates to one of our favorite pubs.

I would highly recommend studying abroad at UCD. I learned so much from my courses and my research project and had a wonderful time exploring Ireland. I can’t wait to come back!

【1】 Where is the author when he is writing the passage?

A. At Princeton University. B. At UCD.

C. In the UK. D. In Sweden.

【2】Which is NOT the reason why the author chose UCD ?

A. He was attracted by Ireland and Irish culture.

B. There was a chance for him to change his major.

C. It offered visiting students a guided research project.

D. The staff in the Science office were friendly and helpful.

【3】 What does the author feel at the moment?

A. Excited. B. Upset.

C. Worried. D. Tired.

【4】What probably can be the best title of the passage?

A. A Scientific Project. B. Colorful School Life.

C. Live on Campus. D. Study Abroad at UCD.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网