题目内容

You should make thorough plans before you undertake a camping(露营) trip. Just follow these simple camping guidelines to make your trip safe and rewarding.

Selecting an appropriate tent(帐篷)

1. . When determining the size of your tent, you should take into account the number of campers as well as the camping equipment necessary for your trip. There should be enough room in the tent for the camping equipment. 2. .

Importance of food

While camping, you will need enough food to give you enough energy for your outdoor work. 3. .You should use a two burner stove to do all your cooking. Insist on simplicity in cooking and use vegetables and ready-made food during your trip to minimize cooking time.

Adequate sleep

4. . Nights are generally cooler than the days so you need to have enough warm clothes to feel comfortable enough to sleep during the night. When buying a sleeping bag, check that you feel comfortable in it. Extra air mattresses(气垫)may be included in your camping equipment to make your bed more comfortable.

5. . Bear these camping guidelines in mind and make sure you are fully prepared to enjoy your camping trip.

A. All campers should have adequate sleep during the night.

B. Thus you must have an efficient arrangement for food preparation.

C. The best camping trips are had by those people who prepare the best.

D. Take healthy and nourishing food with you to meet energy demands during your trip.

E.The comfort level in a tent determines the success of a camping trip.

F. The size is the most important thing you should carefully consider when choosing a tent.

G. It will destroy the mood of the entire camping trip if you don’t have a good sleeping bag.

 

1.F

2.E

3.B

4.A

5.C

【解析】

试题分析:本文讲述进行野营旅行的注意事项,凡事都是为有充足准备的人提供的,才能充分的享受旅行的快乐 。

1.F 考查段落大意及句意理解。根据下方提到When determining the size of your tent, you should take into account the number of campers as well as the camping equipment necessary for your trip当决定帐篷尺寸时,你应该考虑人员与野营装备的需要,故F当你选择帐篷时,尺寸很重要。

2.E考查句意理解 根据上文提到There should be enough room in the tent for the camping equipment必须有足够的用来野营的装备,故选E 帐篷的舒适程度决定野营的成败。

3.B考查句意理解 根据下方提到.You should use a two burner stove to do all your cooking.你要用有两个灶的炉子来做饭,故选B 因此你必须对食物的准备做出合理的安排。

4.A考查段落大意及句意理解 根据上文提到Adequate sleep充足睡眠可知选A项 在晚上所有的成员必须有充足的睡眠。

5.C考查段落大意及句意理解 根据下方提到Bear these camping guidelines in mind and make sure you are fully prepared to enjoy your camping trip牢记野营的规则,确保你做好准备,故选C好的野营旅行是为做好充足准备的人提供的。

考点:日常生活类阅读。

练习册系列答案
相关题目

任务型阅读(共10小题,每小题1分,共10分)

Orlando Bloom was not a “good” student in school. Because of dyslexia, a reading and writing disorder (障碍), he struggled in many courses.

But Bloom says the dyslexia gave him the encouragement to overcome (克服) his difficulties.

In an interview with the Telegraph, the 32-year-old said the condition turned him into an ambitious person. “Because of the dyslexia, I always thought I had to work twice as hard as everyone else just to go the same distance,” he said. “That gave me a real kick as a kid and a lot of encouragement later on. In one sense, I guess that I'm grateful (感激的).”

Bloom is always preparing it thoroughly(充分地) when it comes to an audition (试镜) for a part. Perhaps this is what won him his role in the Lord of the Rings, a highly successful film trilogy (三部曲). “I really prepared it thoroughly for the audition and it's paid off,” he said.

It was the beginning of a fame that led to even greater success as a movie actor. But unlike some young people who aim for fame and fortune, Bloom believed an acting career “has been fulfilling (实现) his childhood fantasies”.

“Aged 9, I had this girlfriend and we used to have running races in the park to see who would be her boyfriend for the day. I wanted to be like Superman and fly in and rescue her. Once I realized Superman was an actor, I thought, ‘That's for me''.”

Bloom has always played special characters, like a knight (骑士) and a prince. It's difficult to picture him in everyman roles.

In October, Bloom was named Goodwill Ambassador (亲善大使) for the United Nations Children's Fund (UNICEF). His first task will be to film a documentary about the importance of clean water supplies.

In fact, Bloom started work for the UNICEF in 2007. On his first visit to Nepal, he was asked by students to take a small part in a play they were performing on local radio.

Personal record of Orlando Bloom

When he was nine years old

He wanted to be like Superman and fly in and _____1. his girlfriend. That's why he became an _____ 2..

When he was a student at school

_____ 3.of dyslexia, Bloom _____ 4. in many courses, which _____ 5.him to work twice as hard as everyone else. In a sense, dyslexia _____ 6.him overcome his difficulties.

When he chose to be an actor

Bloom is always well _____ 7. for auditions. Perhaps this is _____8. won him his role in the Lord of the Rings.

In 2007

Bloom started work for the UNICEF.

In this October

Bloom was _____ 9. Goodwill Ambassador for UNICEF. His first task will be to _____ 10.a documentary about the importance of clean water supplies.

 

Have you ever noticed that the more you have the more you want? Let’s face it. Thinking our life is good enough doesn’t come naturally to many people. When we have high expectations of everything in life we will run into disappointment. Only when we are aware that needs are different from desires can we live with satisfaction. Here are a few ideas to help you be happier with what you have and who you are.

Focus on what you are thankful for. Most people want things to be better than they are, or when things are going well, we forget to appreciate what we have. Learn to reflect on how much better things are than they could be. Focus on what you are thankful for. Write down 5 things you are grateful for right now.

When we hold onto regrets from decisions we have made, it can really poison our well-being. Many people regret something they can no longer change, which ends up holding them back from moving forward in a more positive manner. What happened in the past is done and gone, so work to stay present and be mindful of the current moment to find more joy and fulfillment.

When we use other people as the measuring stick for our personal success and quality of life we are likely to be less satisfied. Social comparisons can provide useful information when we try to learn from others, but they also hold our perspective in a discontented position. Compare yourself less with others so you can be satisfied more.

When you are focused on your big ambitions and future goals you might elide the daily pleasures that surround you. Learn to slow down and absorb the wonder and beauty around you. Stay present and focus on the task you’re undertaking at the moment. Don’t let the life pass you by because you’re always on the go and distracted by ambition.

Practice looking at life through the lens of contentment and it will become more natural.

1.How can we live with contentment?

A. To change our lifestyle.

B. To have a motivation in life.

C. To give less attention to what we are grateful for.

D. To realize the difference between needs and desires.

2.What’s the main idea of Paragraph 3?

A. Make wise decisions.

B. Know the present situation

C. Let go of regrets.

D. Remember the past.

3.The underlined word “elide”(in Paragraph 5) probably means “_ ”.

A. enjoy B. change

C. create D. neglect

4.What should you do to put yourself in a good mood?

A. Make time for simple pleasures.

B. Learn from successful people.

C. Focus on your future goals.

D. Create chance to learn more.

 

Entering Space, astronauts can give us a fascinating account of a shuttle flight, describing the pressure of a countdown and launch, the complexities of living the days in the strange weightless environment, the challenges of working in space, the emotional effect of seeing earth from space, the drama of the meteoric landing.

However, there are also plenty of things that astronauts can’t do because of their weightless environment, and that’s very sad. What’s more, they can’t even let their sadness show, because it’s impossible to cry in zero gravity.

Of course, astronauts can still produce tears. But crying is much more difficult in space, reported The Atlantic in January. Without gravity, tears don’t flow downward out of the eyes like they do here on Earth. This means that when you cry in space, your tears have nowhere to go – they just stick to your eyes.

In May 2011, astronaut Andrew Feustel experienced this during one of his spacewalks. “Tears,” he said, “don’t fall off of your eye... They just kind of stay there.”

Besides making your vision unclear, this can also cause physical pain. Back on Earth, tears are supposed to bring comfort to the eyes. But that’s not the case in space. The space environment dries out astronauts’ eyes, and when tears suddenly wet the eyes, it can cause pain rather than comfort. “My right eye is painful like crazy.” Feustel told his teammate during the walk.

Since gravity doesn’t work in space, astronauts need some extra help to get rid of the tears. Feustel chose to rub his eyes against his helmet to wipe the tears away. Another choice is to just wait – “When the tears get big enough they simply break free of the eye and float around,” astronaut Ron Parise told The Atlantic.

There are lots of small things – things like crying – that we are so used to on Earth. We usually take them for granted, until they become a problem in a totally different environment, like space. There, astronauts can’t talk to each other directly. They also can’t eat or drink in normal ways. They can’t even burp (打嗝), because there is no gravity to hold the food down in their stomach. If they do burp, they just end up throwing up (呕吐) everything in their stomach, according to the UK National Space Center.

Thus, perhaps it’s only space explorers who can honestly say: “Gravity, you’re the best.”

1.What can we conclude from the 2nd and 3rd paragraphs?

A. Astronauts are unable to feel sad in space.

B. Tears produced in space don’t flow downward.

C. Astronauts produce fewer tears in space.

D. Tears produced in space flow down more slowly.

2.What can the astronaut do to get rid of the tears?

A. Get the tears big enough to break away from his eyes.

B. Get the tears big enough to fall off of his eyes.

C. Rub his eyes against his helmet to let the tears float forward.

D. Rub his eyes by hand to let the tears float around.

3.What’s the second-to-last paragraph mainly about?

A. Suggestions on how astronauts can stay comfortable in space.

B. Why burping is impossible in space.

C. Things that humans can’t do without gravity.

D. Other basic things that are difficult to do in space.

4.What can be the best title of this passage?

A. In the sky, you can’t cry

B. In the sky, you can’t burp

C. No Gravity, no tears

D. Better life with gravity

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网