题目内容

【题目】As jewelry designers,my sister Jodie and I are always traveling for work.We need to go to a lot of shows,so we can’t pack lightly and usually bring about four suitcases filled with our work.

Most of our stuff is made from heavy materials and metals.So part of the routine for us when we fly is getting stopped by security.Our jewelry sets off the alarms,and we’ve become accustomed to arriving early to go through private screenings.Most of the time,it’s not troublesome.

However,on our recent trip to a Paris trade show,we were stopped at security and asked to empty our bags. One of the agents walked over to another agent and they started whispering to each other.Both gentlemen came back,and one of them then told us that it seemed that we were carrying a very dangerous object.

My sister and I just said,“Huh?”Of course,we were a little concerned,thinking that maybe someone put something dangerous in one of our bags when we weren’t looking.

One of the agents then started to unpack our bags.I kept asking what he was 1ooking for and then the object in question finally appeared.It was our Cosima necklace.It's a piece of jewelry,with large,metal triangular spikes.

My sister and I 1ooked at each other and breathed a huge sigh of relief.We started laughing and explained to the two male agents that it was just a necklace from our collection.not a weapon of mass destruction.They thought we were lying,and one agent kept repeating that he believed it was a weapon.

I tried to explain that we were jewelry designers going to a trade show,and this was simply a piece from our collection.But the agents didn’t buy it.Then a few women guards came over to assist.One of the women guards was holding an earring up to her ear and another was trying on a ring.Apparently,they liked our stuff.

It was only at this point that the male guards gave up.And I think they also got tired of listening to a bunch of women talk about jewelry.They let us through.

We took the names of the women agents and sent them a piece of jewelry when we got back to say thanks.

【1】The writer and her sister were stopped by the agents because ________.

A.their suitcases were too heavy

B.the agents wanted to play a joke on them

C.they were suspected to carry dangerous objects

D.the agents wanted to admire the jewelry inside the suitcases

【2】The underlined word“buy”in Paragraph 7 probably means ________.

A.doubtB.believeC.purchase D.understand

【3】The writer sent the women agents a piece of jewelry in order to ________.

A.persuade them to buy her jewelry later

B.get help from them next time

C.show them her talent in designing jewelry

D.show them her gratitude for their assistance

【4】According to this passage,which of the following statements is NOT true?

A.Someone put something dangerous in one of the writer’s bags.

B.The male agents didn’t believe the writer at first.

C.The female agents liked the jewelry.

D.The writer is always travelling on business.

【答案】

【1】C

【2】B

【3】D

【4】A

【解析】

试题分析:制作者和妹妹朱迪经常因为工作的原因而到处旅行。作为珠宝设计师,作者姐妹需要参加很多的展览。因为需要带很多的行李,姐妹俩有一次被挡在了安检门外。

【1】C 细节理解题。根据第三段“one of them then told us that it seemed that we were carrying a very dangerous object.”可知,工作人员怀疑她们携带有危险物品,故选C。

【2】B 词义猜测题。根据第七段“I tried to explain that we were jewelry designers going to a trade show, and this was simply a piece from our collection. But the agents didn’t buy it.”可知,作者尽力的向工作人员解释,但工作人员不买账,也就是说,工作人员不相信作者说的话,故选B。

【3】D 细节理解题。根据最后一段“sent them a piece of jewelry when we got back to say thanks”可知,作者寄给工作人员首饰是为了表示感谢,故选D。

【4】A 推理判断题。根据第四段“maybe someone put something dangerous in one of our bags when we weren’t looking”和第五段“It’s a piece of jewelry, with large, metal triangular spikes.”可知,可疑物品是珠宝首饰,有人偷偷往箱子里放危险物品只是作者的猜测,故选A。

【学法指导】

利用上下文提供的情景和线索,进行合乎逻辑的综合分析进而推测词义,是阅读过程中的一大关键,这也是近年来高考考查的热点。最常见的就是利用上下文语境、常识和语法关系推断词义。1.抓住所需推断词汇前后的“mean”或系动词或破折号等直接定义该词的部分。2.抓住文章主旨与该段所表达的中心。特别对于议论文要牢记论点与论据的相互支撑关系。【2】B词义猜测题。根据第七段“I tried to explain that we were jewelry designers going to a trade show, and this was simply a piece from our collection. But the agents didn’t buy it.”可知,作者尽力的向工作人员解释,但工作人员不买账,也就是说,工作人员不相信作者说的话,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many Years ago three soldiers, hungry and tired of battle, came upon a small village. The villagers, suffering a bad harvest and the many years of war, quickly hid what little they had to eat and met the three in the village square, shaking their heads and sighing, “Well, we are starving.” The soldiers communicated with each other quietly and then the first soldier turned to the villagers. “Your poor fields have left you nothing to share, so we will share what little we have: the secret of making soup from stones.”

Naturally the villagers were intrigued and soon a fire was built to the villager’s greatest pot, and then the soldiers dropped in three smooth stones.

‘“Now this will be a fine soup,” said the second soldier, “but a handful of salt and some parsley (香芹) would make it wonderful!” Up jumped a villager, crying “What a piece of luck! I’ve just remembered where some has been left!”

And off she ran, returning with parsley. As the pot was boiling, the memory of the villagers improved: soon carrots, beef and cream had found their way into the great pot. They ate and danced and sang well into the night, thrilled about the feast and their new-found friends. In the morning the three soldiers awoke, finding all the villagers standing before them. At their feet lay a bag of the village’s best bread and cheese. “You have given us the greatest gift.” said an elder, “and we shall never forget.” The third soldier turned to the crowd, and said, “There is no sccret, but this is certain: people working together can accomplish great things.” At last the light dawned on villagers. Off the soldiers wandered, down the road.

1The villagers hid food at first mainly because .

A. they didn’t want to share their little food

B. they had a poor harvest that year

C. they had nothing to eat at all

D. they were sick of soldiers

2What does the underlined word “intrigued” probably mean?

A. Unwilling. B. Satisfied.

C. Interested. D. Generous.

3What can we learn from the text?

A. The stones used to make the soap were magical.

B. The villagers were grateful to the soldiers at last.

C. The villagers provided nothing other than the soup.

D. The stone soup didn’t agree with most of the villagers.

4What’s the secret of making stone soup?

A. To be patient. B. To share.

C. To be honest. D. To forgive.

【题目】There were smiling children all the way.Clearly they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway,wave to complete strangers and cheer them up as they rushed towards Penang.Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favorite relatives.This is the simple village people of Malaysia.I was moved.

I had always traveled to Malaysia by plane or car,so this was the first time I was on a train.I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread.I looked about the train. There was not one familiar face.I sighed and sat down to read my Economics.

It was not long before the train was across the Causeway and in Malaysia.Johore Baru was just another city like Singapore,so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past.As we went beyond the city,I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of green.Then the first village came into sight. Immediately I came alive;I decided to wave back.

From then on my journey became interesting.I threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian life.Then everything came alive.The mountains seemed to speak to me.Even the trees were smiling.I stared at everything a if I was looking at it for the first time.

The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry.I looked at my watch and was surprised that it was 3:00 p.m.Soon the train pulled up at Butterworth.I looked at the people all around me.They all looked beautiful.When my uncle arrived with a smile,I threw my arms around him to give him a warm hug(拥抱).I had never done this before.He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smile.We walked arm in arm to his car.

I looked forward to the return journey.

1The author expected the train trip to be______.

A. adventurous B. pleasant

C. dull D. exciting

2What did the author remember most fondly of her train trip?

A. The friendly country people. B. The mountains along the way.

C. The crowds of people in the streets. D. The simple lunch served on the train.

3Which of the following words can best take the place of the word "relish" in the second paragraph?

A. choose B. enjoy

C. prepare for D. carry on

4What can we learn from the story?

A. Comfort in traveling by train. B. Pleasure of living in the country.

C. Reading gives people delight. D. Smiles brighten people up.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Customer service refers to the way that companies behave towards their customers. 【1】 However, many a time organizations don’t focus on customer relationship management, and that’s what makes customers angry, which is one of the reasons why companies lose their customers. 2

First of all, you need to realize the great value of the customers. It’s they who are the boss, and it’s because of them that you get your pay checks. So do take your customers seriously.

3】You need to ask the customers the right kind of questions and think of the possible solutions which you can provide. Understand how they feel according to a particular situation, their body language, tone of voice and words they speak. Never make assumptions (臆断)and think that you know what the customers want.

4】 Treat customers as individuals and the best way to do that is using their first name and finding ways of praising them in a sincere way.

In addition, there are some other skills which will help you in serving your customers better. For example, once you finish solving the problem for the customers, before ending the call, always remember to ask if there is anything else you can do for them. End the call with a “thank you”. If the customers are angry, let them express their anger completely. 5】Once they’ve finished speaking, try to calm them down by apologizing.

In a word, always remember that if the customers remain happy, you’ll be in business.

A. Never interrupt or start speaking until they’ve finished.

B. You can bring in as many new customers as you want.

C. So customer service is important and you should know how to improve it.

D. Finding out the needs of the customers is another important customer service tip.

E. Making customers feel they are important is an excellent way to serve them better.

F. It’s the quality of service that determines whether the customer remains with the company.

G. More companies are finding that their customer service should not be limited to stores.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网