题目内容
【题目】If you have ever found yourself looking for your keys, misplacing your cell phone or wanting to keep track of your bicycle or car, then the TrackR, a device (装置) that works with your smartphone created by a Californiabased company, is for you! At $29.95 each, not like the expensive GPS systems, or with TrackR Pack purchase deals, you can’t afford not to have one!
![]()
Install (安装) the free TrackR app on your smartphone.Connect the app to your device and then you are ready to go! Simply attach the TrackR to whatever you don’t want to lose.The entire process of setting it up only takes 5 minutes or less.
If you have the hard TrackR, you can just hide it under your car’s floor mat, in the trunk or somewhere it won’t be found if your car gets stolen.If you forget where you parked your car, take out your smartphone and open the TrackR app.Tap on the “lost item” icon on the screen and the app will tell you exactly where it is.
You can also attach it to your pet.Put it on their collar, and the problem of searching for them as they run off to nearby places will be over! Attach it to your keys and wallet, and never waste a minute searching the whole house for it.The affordable TrackR even comes with a doublesided adhesive (黏合剂) so you can stick it to your laptop or under your bike seat.Track down and punish the thieves who steal your expensive things!
The convenience and the ability to find actually any object means that the TrackR is one of the most useful articles that you’ll find for any price.However, the best thing it can give is peace of mind, and it doesn’t get any better than that.
【1】What is Paragraph 2 mainly about?
A. How the TrackR works.
B. The features of the TrackR.
C. Why the TrackR is invented.
D. The advantages of the TrackR.
【2】What can the TrackR help people do?
A. Walk their pets nearby.
B. Recognize the thieves.
C. Seek their misplaced car.
D. Find them a parking place.
【3】What can we infer about the TrackR?
A. It’s far from affordable.
B. It’s on sale worldwide.
C. It can be easily folded.
D. It’s small in size.
【4】What’s the best title for the text?
A. TrackR — no limits
B. TrackR — no worries
C. TrackR — your item protector
D. TrackR — your financial manager
【答案】
【1】 A
【2】 C
【3】 D
【4】 B
【解析】
这是一篇说明文。文章主要介绍了一款高科技定位追踪器——TrackR。
【1】段落大意题。根据第二段的内容尤其是“Install (安装) the free TrackR app”“Connect the app to your device”及“attach the TrackR to”可知,本段主要讲的是TrackR是如何工作的。故选A。
【2】细节理解题。根据第三段中的“If you forget where you parked your car, take out your smartphone and open the TrackR app ... the app will tell you exactly where it is.”可知,当你不记得自己把车停在哪里时,TrackR会告诉你它的准确位置,故选C。
【3】推理判断题。根据第三段中的“hide it under your car’s floor mat”和第四段中的“Put it on their collar”“Attach it to your keys and wallet”“stick it to your laptop or under your bike seat”可知,你可以将TrackR放在汽车的垫子下面,系在宠物的颈圈上,附在钥匙上,放在钱包里,粘在笔记本电脑上或自行车座位下,由此可推知TrackR的尺寸应是很小的,故选D。
【4】主旨大意题。纵观全文可知,本文主要介绍了一款跟踪装置TrackR的相关内容,有了它,人们就不用担心丢东西了。故B项作本文标题最合适,故选B。