题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在题卡上将该选项涂黑。
C
Loneliness is like a disease, and what's worse, it's contagious. It can spread from one person to another, according to the recent research that stresses the power of one person's emotions to affect even people he doesn't know.
The new analysis, involving 4,793 people who were interviewed every two years between 2005 and 2015, showed that a friend of a lonely person was 52% more likely to develop feelings of loneliness by the time of the next interview. A friend of that person was 25% more likely, and a friend of a friend of a friend was 15% more likely.
“Loneliness is not just the property of an individual. It can be transmitted across people—even people you don't have direct contact with,” said John T. Cacioppo, a psychologist of the University of Chicago who led the study published in the December issue of the Journal of Personality and Social Psychology.
Loneliness has been linked to medical problems, including depression, sleep problems and generally poorer physical health. Identifying some of the causes could help reduce the emotion and improve health, experts said.
Although the study did not examine how loneliness spreads, Cacioppo said another research has provided clues. “Let's say for whatever reason you get lonely. You then interact with other people in a more negative fashion. That puts them in a negative mood and makes them more likely to interact with other people in a negative fashion and they minimize their social ties and become lonely,” Cacioppo said.
According to Cacioppo, loneliness spread more easily among women than men, perhaps because women were more likely to express emotions.
Lonely people become less and less trusting others. This makes it more and more difficult for them to make friends-and more likely that society will reject them. Therefore, it is important to recognize and deal with loneliness.Cacioppo emphasizes people who have been pushed to the edges of society should receive help to repair their social networks.
(1)It can be concluded from the first paragraph that ______.
A.Loneliness is actually a kind of disease
B.More and more people are suffering from loneliness
C.Loneliness spreads in social networks
D.Emotions are only transmitted between friends
(2)According to Cacioppo, lonely people________.
A.will probably be deserted by society
B.are more likely to trust others
C.are less likely to be rejected by friends
D.rely heavily on others
(3)The word “minimize” in Paragraph 5 is closest in meaning to “________”.
A.increase
B.keep
C.create
D.reduce
(4)Which should lonely people do to get rid of loneliness?
A.Refuse the help given by others.
B.Admit and try to solve it.
C.Interact with others more negatively.
D.Express emotions more often.

【答案】
(1)C
(2)A
(3)D
(4)B
【解析】本文讲述孤独产生的原因及处理的方法。孤独就像疾病一样会传染人影响人,孤独和身体健康相关联。孤独的人这种会被社会所抛弃,所以应该勇敢面对和积极治疗。
(1)C推理判断题。根据第一段提到Loneliness is like a disease, and what’s worse, it’s contagious孤独就象一种疾病,而且有传染性,故选C。
(2)A 细节理解题。根据最后一段and more likely that society will reject them可知,社会很可能会拒绝孤独的人,故选A。
(3)D 词义推测题。根据倒数第三段提到That puts them in a negative mood and makes them more likely to interact with other people in a negative fashion and they minimize their social ties and become lonely这让他们处于一个负面情绪中使他们更不想与其它人联系,减少与社会的联系,故选D。
(4)B 细节理解题。根据最后一段提到Therefore, it is important to recognize and deal with loneliness因此重要的是认识和处理这种孤独,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】London’s transport services offer you a special experience of the city. Here’s a round up of the transport choices available to you.

London Underground

There are 11 colour-coded Underground lines. Services run regularly from around 05:00 to 00:30 (Sunday 07: 30 to 23:30) on most-routes.

Visit tfl. gov. uk/tube for more information.

Tip:

Always stand on the right when using the escalators (电动扶梯) at Tube stations. It can get hot and busy on the Tube during peak (高峰) travel times, so you may prefer to travel outside these hours.

Buses

A cheap and easy way to travel around London. They generally run from 05 : 00 to 00 : 30. Night buses operate on many major routes from around midnight to 05:00, and some operate a 24-hour service.

It is not possible to pay for your London bus fare in cash. Instead, you can pay with a Visitor Oyster card, Oyster card, Travelcard or UK-issued contactless payment card. A single bus journey is l. 50 with an Oyster card or UK-issued contactless payment card.

To help you get home, if you don’t have enough credit on your Oyster card, you will be able to make one more bus journey.

After this you will need to top up the credit on your card before you use it again. If you’re your contactless payment card has been issued outside the UK, please check tfL gov. uk/contactless before you use your card to travel on our bus services. For any international transaction fees (手续费) that may apply, please check with your card issuer.

For more information visit tfl. gov. uklbuses.

Tip:

Some bus routes are especially good for sightseeing—try routes 9, 14, 15 and 22. The New Routemaster bus featured in the James Bond film Skyfall and runs on routes 9, 11, 24, 38 and 390. If you run out of credit on your Visitor Oyster card, it’s easy to add more at:

● Touchscreen ticket machines in Tube, DLR, London Overground and some National Rail stations.

● Around 4, 000 Oyster Ticket Stops cross London (Find your nearest one at ticketstoplocator. tfl. gov. uk).

● Travel & Visitor Information Centres.

● London Overground station ticket offices.

1During the rush hour, visitors at Tube stations are advised to ________.

A. stand side by side B. avoid using the escalators

C. take the tube at fixed times D. take advantage of off-peak hours

2The underlined part “top up” can best be replaced by ________.

A. use up B. add

C. think about D. balance

3If a visitor wants to find the nearest Oyster Ticket Stop, he should visit ________.

A. tfl. gov. uk/tube B. tfl. gov. uk/buses

C. tfl. gov. uk/contactless D. ticketstoplocator. tfl. gov. uk

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Days before the European Football Championships kick off in Basel, Swiss police have sent letters to football hooligans(足球流氓) warning them that no violence would be tolerated, a Swiss tabloid reported Thursday.
The tabloid(小报) said atleast 300 of the letters addressed to “Dear Mr/Mrs” hooligan and titled “For a peaceful international football festival” have been sent out to known trouble-makers.
“We know that you are someone who does not always hold fast to the rules in sports events. Therefore, to our knowledge, you have been banned from the stadiums,” wrote the police,
“We wish that you too could enjoy this major sports event in a sportsmanlike and festive fashion,” it added.
However, the police also warned that they would “not tolerate” any violence, and would “intervene promptly in any such occurrences”.
As it began politely, the letter also concluded amicably, saying: “We hope that we would only encounter each other in a pleasant manner. In case you have any questions, please get in touch with us.”
Meanwhile, individual cantons of orderly Switzerland have also come up with appeals for fans to not “compromise the tranquility(平静) of residents” after the matches. Canton Vaud, where the French and Dutch football teams are staying, said that “cortege or convoys of vehicles are not favored by the police”.
It added that “those who show no respect for traffic lights, speed limits and the priority and security of pedestrians (行人), would be condemned”. The canton said fans could “express their joy” in pedestrian zones which are accessible via public transport.
“The police will be tolerant on noise at the end of matches, but will watch that it does not go too far to compromise the tranquility of residents,” it added.
(1)What is the best title for the passage?
A.Welcome to the European Football Championships
B.Dear Hooligan, no trouble during Euro please. Yours, Swiss police
C.Football hooligans will be driven away by the Swiss police
D.Football hooligans are eager for the European Football Championships
(2)Which of the following deeds are allowed by the police?
A.Showing no respect for the traffic lights.
B.Driving cars at a high speed.
C.gaining advantages over pedestrians while driving.
D.Making some noise after matches.
(3)What is the meaning of the underlined word amicably in paragraph 5?
A.sternly
B.gently
C.coldly
D.warmly
(4)Why did the Swiss police write the letter?
A.To welcome football fans to Switzerland to enjoy the European Football Championships.
B.To warn football hooligans not to make troubles during the European Football Championships
C.To make sure the European Football Championships in Switzerland a grand festival.
D.To make sure the tranquility of residents.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网