题目内容

下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整。

  I was an 18-year old girl from Sydney.Recently I had my first   1   on the famous Ghan train.I spent two days on the train and we ate great meals   2  by experts.The   3   was colorful, but suddenly we saw   4   farms   5   more than a hundred years ago.It   6   a place from another time.

  Ghan   7   Afghanistan.There is a story about it.A long time ago, Australians needed a way   8   to the middle of the country, at first, they   9   horses, then they brought some   10   from Afghanistan.Camels were   11   for traveling a long distance.The   12   camels were used to carry food and other supplies.Not until the 1920s   13   the government build a railway line and they didn’t use camel any more.Then the government   14   which   15   people to shoot the camels.

答案:
解析:

1.ride 2.cooked 3.scenery 4.abandoned 5.built 6.looked like 7.is short for 8.to travel 9.tried riding 10.camels 11.much better 12.trained 13.did 14.passed a law 15.allowed


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网