题目内容
July 21st. 2007 was a typical English summer’s day—it rained for 24 hours! As usual, I rushed home from work at midday to check on the house. Nothing was amiss. By the time I left work at 5p.m., however, the road into our village was flooded. Our house had never been flooded but, as I opened the front door, a wave of waters greeted me. Thank God! The kids weren’t with me, because the house was 5 feet deep in water. We lost everything downstairs. And the plaster had to be torn off the wall’s ceilings pulled down.
At first we tried to push on through. We didn’t want to move the children out of home. So we camped upstairs. We put a sheet of plastic across the floor to protect us from the damp. But after three months, we felt very sick, so we move to a wooden house in a park. The house was small, but at first we were all just delighted to be in a new place. Unfortunately, things took longer than expected and we were there for 10 months. The life there was inconvenient. What surprised me most was how much I missed being part of a community(社区). We had lived in a friendly village with good neighbors, and I’d never thought how much I’d miss that.
Although our situation was very bad, it’s difficult to feel too sorry for yourself when you look at what’s happening elsewhere. I watched a news report about floods in Northern India and thought. “We didn’t have a straw hut(茅草房)that was for Christmas. But I can’t wait—I’m going to throw a party for our friends in the village to say thanks for their support. This year, I won’t need any gifts—living away from home for months has made me realize how little we actually need or miss all our possessions. Although we are replacing things, there’s really no rush—we have our home back. And that’s the main thing.
1.What does the underlined word “amiss” in the first paragraph mean?
A. Found. B. Missing. C. Right. D. Wrong.
2.It can be inferred from the text that the author _________.
A. cared much about her children
B. was sick of staying upstairs alone
C. could not stand living in a wooden house
D. did not deal well with her family affairs during the flood
3.Why does the author say that they were lucky in the third paragraph?
A. Because her situation was not serious.
B. Because some others suffered even more.
C. Because she had ever been to Northern India.
D. Because very few other places were also flooded.
4.What does the author mainly want to express by telling her story?
A. She realized she needed no more possession.
B. She valued human feelings more than before.
C. She found Christmas gifts no longer badly needed.
D. She thought her own home was the most important of all.
1.D
2.A
3.B
4.B
【解析】
试题分析:2007年的7月21日是一个典型的英国夏日,大雨一直下了24小时!中午的时候,一切都还是正常的,但到了下午,道路被水淹没,作者的家没有幸免。被迫搬走的日子让作者非常想念邻居们,看到其它地方发生洪涝灾害,作者认为自己不算是最不幸的。经过这件事,作者更加看重与街坊邻里的感情了。
1.however, the road into our village was flooded”可知,中午回家查看时,一切都是正常的,故选D。
2.We didn’t want to move the children out of home. So we camped upstairs.”可知,作者一家人都住在楼上,排除B;根据“we were there for 10 months”可知,他们在木屋里住了10个月,作者没有提到她无法忍受,排除C;D项未提到,排除D,根据第一段“Thank God! The kids weren’t with me”可知,作者担心自己的孩子,故选A。
3.it’s difficult to feel too sorry for yourself when you look at what’s happening elsewhere.”可知,当看看其它地方正在发生的事情,印度北部正在发生洪涝灾害,自己的情况也就不算是最糟糕的,故选B。
4.We had lived in a friendly village with good neighbors, and I’d never thought how much I’d miss that.”可知,作者非常想念自己的邻居们,第三段根据“I’m going to throw a party for our friends in the village to say thanks for their support.”可知,作者非常感谢邻居们的帮助,想举办晚会来感谢他们,经过这件事,作者认识到,生活中没有什么是不可以失去的,但唯有家和那些友好的邻居们是最割舍不下的,故选B。
考点:生活类短文阅读
Early childhood Teacher
Children’s Preschool is a non-profit,parcot cooperative child care center located in the East Rock neighborhood of new Haven.We are looking to hire an experienced teacher fo 25-30 hours per week.As a teacher,you will have the opportunity to make a difference in the lives of children by providing them with a safe and nurturing environment that encourages their social,emotional,physical,and intellectual development.
Requirements:
Bachelor’s degree in early childhood education required.
Experience working with children ages 3 to 5 years old.
Knowledge of NAEYC and CT Benchmarks.
Can bring to this position maturity, responsibility, and a sincere interest in working with children.
Strong interpersonal and organaizational skills.
Knowledge of various resources for curriculum ideas and the skills to apply that information in directing daily activiities.
Send cover letter, resume and educational philosoghy.
Contact: Kathy
Phone: (203)777-2491
City: New Haven
Zip: 06511
English Teacher---Private Middle School
SUMMARY
IECC(Islamic Education Guidance Center) is located in Toronto, ON, Canada. We are looking for an instructor is preferably female who is comfortable working in an Islamic environment as the school is situated within a Mosque. This individual must provide high-quality instruction to students and work collaboratively with the school leader, colleages, students, parents and the board to accompish or surpass the a cademy’s educational goals. Work as a collaborative team member to carry out the academy curriculum and accompish short and long term academy goals.
Requirements
State teacher license/certification.
Bachelor’s degree with subject area emphasis and/or courswork and/or experience necessary to be considered high qualified for the grade/subjects to be taught.
Demonstrated commitment to young people’s learning success and achievenment.
Demonstrated proficiency in a teaching/tutoring capacity as acquired through past experience in tutoring, teaching or other education-related experience, evidence of successful experience in student and parent relations.
Contact: Sherikh Bashir M. Nur
mohbashiir@gmail.com or mrsbashiir@gmail.com with resume, references, and acquired certifications.
1.Children in children’s Preschool are most popbably___
A.under 3 years old B.aged from 3 to 5
B.above 5 years 0old D.under 5years old
2.Allthe following qualifications are required by both ads EXCEPT____
A.good teaching capacity
B.a certain degree
B.good command in English
C.associated experiencd
3.If you are interested in teaching preschool children,you may contact by___
A.telephone or letter B.email
C.letter or email D.telephone or email
4.Who is the most lkely tobe hired by IECC?
A.A woman who just graduated from college with a master’s degree.
B.A man who has just graduated from college with a bachelor’s degree.
C.A man who has taught in high school for four years with Islamic belief.
D.A woman who has taught in high school for four years with Islamic belief.
A: Hello, this is Susan Wilson. May I speak to Greg Robinson, please?
B: Hi, Susan! 1. . What can I do for you?
A: Well. I’m calling to tell you about the theatre group I belong to, the Princeton Players. We’re looking for more people to join, especially men. 2. .
B: Oh, you know how much I love acting, but I’m taking some very hard courses. I might be able to learn my part, but 3. .
A: Well, actually, we rehearse only one night a week, Thursday, from 7 to 10, though we would have to pit in extra time before a performance.
B: Only once a week, you say? 4. .
A: Sure. But look, why don’t you come and watch our rehearsal next Thursday? I think you will like the way we work. When you see how much fun it is, you’ll want to join right away.
B: OK, I’ll come to a rehearsal, 5. .
A: Great! I’ll give you a call on Wednesday to remind you. Talk to you then. Bye for now.
B: Bye, Susan.
A. I’m Greg Robinson. B. And I thought you might be interested in it. C. It’s Greg. D. but I can’t promise more than that. E. I would hardly have time to rehearse. F. if the play interests me. G. Well, could you give me time to think it over? |