题目内容

【题目】A white elephant gift exchange is a popular holiday party game in, the United States. Generally, the party needs at least six participants, and' the larger the group: is, the more entertaining the game will be. 1But it can result in heated competitions between players trying to get the gifts.

2Sometimes, the rule is that the item must be previously owned, which means that you can exchange an unwanted item or trinket(小装饰品) with your friends. But sometimes you can buy a new but inexpensive item just for the party.

Every participant is expected to bring one wrapped(包装好的) gift. A white elephant gift is usually something useless or inconvenient.3 Guests are asked to wrap them nicely and leave no identifying markings on the presents.

To start the game, a participant must act as the first player to choose a gift; this can be decided randomly or by picking numbers out of a hat. 4As for the next player? This person can either “steal” the first person’s gift or choose an unwrapped item from the pile. Each gift can be stolen only three times before it is considered "dead".

5Any person that has to give up a gift can also pick a new gift or steal one from another person. Each turn is only allowed three swaps between the current player and the previous players. The game won't finish until all the presents are opened.

A. It all depends on how the game is organized.

B. This process is repeated until the game is over.

C. Don’t forget that the game’s purpose is to have fun.

D. The first player then opens the gift in front of everyone.

E. White elephant gift exchange can be run in different ways.

F. The goal of the party is usually entertainment rather than gain.

G. Trinkets, unidentifiable kitchen items and toys are typical “white elephants” .

【答案】

1F

2E

3G

4D

5B

【解析】本文是一篇说明文。在美国,白象礼物交换是一种受欢迎的节日派对游戏,文章介绍了这一游戏的有关事宜。

1上句提到一般来说,派对需要至少六名参与者,而群体越大,游戏的娱乐性就越强。可知聚会的目的是为了娱乐;再根据下文提示但这可能会导致球员之间的激烈竞争,他们想要得到礼物。此处but表示转折,承接上下文,FThe goal of the party is usually entertainment rather than gain.“聚会的目的通常是娱乐而不是收获。切题。该项中的gain与下文的the gifts吻合。

2下文提到有时,规则是该物品必须是以前拥有的,这意味着你可以和你的朋友交换一个不需要的物品或小饰品。此空位于段落首句,承接下文,EWhite elephant gift exchange can be run in different ways.“白象礼品交换可以以不同的方式运行。切题。该项中的in different ways.与下文中的Sometimes, But sometimes对应。

3上文提到白象礼物通常是无用的或不方便的。承接上文,G Trinkets, unidentifiable kitchen items and toys are typical “white elephants” .“小饰品、无法辨认的厨房用品和玩具都是典型的白象”。”切题。该空谈到白象礼物所涉及的范围,与上文呼应。

4上文提到要开始游戏,参与者必须扮演第一个选择礼物的玩家;这可以是随机决定的,也可以从帽子中挑选数字。承接上文,DThe first player then opens the gift in front of everyone.“第一个玩家在每个人面前打开礼物。切题。该项承接上文内容,同时与

下文至于下一个玩家呢?呼应。

5此空是段落首句。下文提到任何一个不得不放弃礼物的人也可以选择一个新的礼物或者从另一个人那里偷一个礼物。承接上文,BThis process is repeated until the game is over.“这个过程是重复的,直到游戏结束。切题。该项中的This process指上句提到的内容。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Calorie(卡路里)counts are everywhere. They appear on restaurant menus, milk boxes and bags of baby carrots. Grocery stores display lots of foods packaged with bright and colorful “low-calorie” claims.

A calorie is the measure of stored energy in something---energy that can be released as heat when burned. The term calorie on food labels is short for kilocalorie. A kilocalorie is the amount of energy it takes to raise the temperature of one kilogram of water by 1 degree Celsius. But what does boiling water have to do with your body’s release of energy from food? After all, your body doesn’t start boiling after eating. It does, however, chemically break down food into sugars. The body then releases the energy to fuel processes and activities throughout each hour of the day.

Food contains three main types of nutrients that deliver energy: fats, proteins and carbs(碳水化合物). A process called metabolism(新陈代谢) first cuts these into small pieces; Proteins break down into amino acids(氨基酸), fats into fatty acids and carbs into simple sugars. Then, the body uses oxygen to break down these materials to release heat.

Most of this energy goes toward powering the heart, lungs, brain and other vital processes. Exercise and other activities also use energy. If energy-rich nutrients aren’t used right away, your body will hoard them---first in the liver(肝脏), and then later as body fat.

In general, someone should eat the same amount of energy each day as his or her body will use. If the balance is off, they will win lose or gain weight. It’s very easy to eat more calories than the body needs. Having two 200-calorie donuts in addition to regular meals could easily put teens over their daily needs. At the same time, it’s nearly impossible to balance overeating with extra exercise. Running a mile burns just 100 calories. Knowing how many calories are in the food we eat can help keep the energy in and out balanced.

1How much energy does it need to lift the temperature of 5 kilograms of water by 10 degree Celsius?

A. One kilocalorie.

B. Five kilocalories.

C. Ten kilocalories.

D. Fifty kilocalories.

2What is Paragraph 3 mainly about?

A. How the nutrients are classified.

B. How oxygen works in human body.

C. How the food types affect metabolism.

D. How the body gets heat from nutrients.

3What does the underlined word “hoard” in Paragraph 4 mean?

A. Store.

B. Remove.

C. Replace.

D. Burn.

4What can we learn from the last paragraph?

A. It is good for our health to do exercises.

B. It’s really difficult to control our weight.

C. It is important to control the calories we take.

D. It is good for our body to eat the same type of nutrients.

【题目】Martha Gruber, a Tampa Bay Watch environmental scientist, has been honored with a Disney Conservation Hero Award from the Disney Worldwide Conservation Fund( DWCF)

The award recognizes local citizens for their tireless efforts to save wildlife, protect habitats and educate communities. Recipients were nominated(提名) by nonprofit environmental organizations, and each honoree receives an award of $l,50o from DWCF.

“Working with students in Tampa Bay is rewarding because I get to see firsthand the impact that our hard work has on the local habitat,” Gruber said. “I’m proud to say that Tampa Bay Watch’s Bay Grasses in Classes(BGIC) program has given me the opportunity to assist in restoring close to 300 acres with over 19,000 students. Being a Disney Conservation Hero is truly an honor and I am proud to share this achievement with the other Tampa Bay Watch staff members that have contributed to these efforts.”

Gruber has worked with Tampa Bay Watch since 2003, overseeing the Community Salt Marsh program and the BGIC program. She also has been in charge of many large-scale(大规模的)community plantings in her term. In her more than 11 years, Gruber has worked with more than 4,400 community volunteers to restore approximately 148 acres of marsh(湿地) habitat.

The BGIC program works with local middle and high schools to grow salt marsh grasses on their campuses and then involves them in the planting of their nursery raised grasses at a restoration site.

In her time, Gruber has led the BGIC program to contribute salt marsh grasses to help restore 91 acres of habitat around Tampa Bay. In addition to Martha’s impressive restoration impact, she also has a deep impact on everyone with whom she works. She approaches each project with a passion and work ethic(职业道德) that is inspiring.

Since 2004, Disney has honored more than 100 leaders around the world for their extraordinary conservation efforts.

1DWCF gives its awards to people who .

A. devote themselves to education

B. have a good impact on students

C. promote the knowledge of nature

D. achieve greatly in wildlife protection

2Why does Gruber think her work worthwhile?

A. Her work connects students with nature.

B. Working with children makes her happy.

C. Her colleagues support her work heartily.

D. She can see their efforts make a difference.

3What does the underlined word “approaches” in Paragraph 6 probably mean?

A. Assists.

B. Provides.

C. Deals with.

D. Comes up with.

4How are the students involved in the BGIC program?

A. By attending classes.

B. By planting salt marsh grasses.

C. By contributing salt marsh grasses.

D. By calling on the public to take action.

【题目】If Frida Kahlo(1907-1954) is today one of the best-known and most popular figures of 20th-century, Mexican art, it is undoubtedly because of her personality and the originality(独创性)of a body of works. Her work is, above all, the expression of a real life-a tragic and stormy life, one that challenged all conventions. The mere mention of her name excites enthusiasm and admiration, but her work is rarely exhibited, and has not been shown in France for fifteen years. The selection to go on show at the Musee de L’Orangerie includes major works by the artist, with masterpieces from the Museo Dolores Olmedo.

The life and work of Frida Kahlo cannot be separated from those of her companion Diego Rivera(1886-1957). Together they became figures of legend, and both have a place in the pantheon of 20th-century Mexican artists. Famous for his large wall paintings, Rivera’s easel paintings, drawings and prints, which form a large part of his artistic production, are less well-known to the public in Europe. The exhibition aims to trace his artistic career from the early Cubist images, revealing his links with the Paris artists whose works are a key element in the Orangerie collections, to the paintings that established him as the founder of the 20th-century school of Mexican art. His travels throughout Europe influenced his vision and his skills without ever distancing him from his roots, thus confirming his place in history as the founder of the nationalist school.

The exhibition devoted to the legendary couple Diego Rivera and Frida Kahlo presents their works together, as if to confirm the impossibility of their divorce that was in fact finalized(定下来)but reconsidered after just one year apart. It also gives us a better view of their respective artistic worlds, so different and yet so complementary(互补的), through the deep-rooted attachment they shared to their country.

1Which of the following best describes Frida Kahlo’s work?

A. Authentic but ordinary. B. Fashionable but unusual.

C. Practical and popular. D. Creative and realistic.

2What does the underlined word “pantheon” in the second paragraph refer to?

A. Character. B. Community.

C. School. D. Society.

3What can we infer about Rivera from the passage?

A. Rivera’s marriage to Kahlo was totally ended.

B. Rivera’s works arc hugely popular in Europe.

C. Rivera’s works are the focus of the exhibition.

D. Rivera’s works arc rooted in his motherland.

4What is the purpose of the passage?

A. To present the attraction of art.

B. To introduce two famous artists.

C. To persuade people to learn art.

D. To analyze the styles of artists.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网