题目内容

根据下列内容,写100─120词短文。

根据下列内容,写100120词短文。

1.趁兴去T地度假;

2.路途遥远,途中辛苦;

3.所见一片荒山,山上一座破碑而已;

4.旅舍过夜,费用昂贵;

5.次日返城,一无所取。

答案:----
解析:

参考答案:

    We had been told that T was one of the most beautiful places in China. So when we got two days off, we hurriedly went over to have a look. We went there by ship, and it took us quite a long time to get there. We did not feel tired on the way as we had expected much. But when we got there, what we could see was only a piece of waste land with few trees and flowers. Then some of the villagers suggested that we should climb the nearby hill if we wanted to have a better view. So we could do nothing but take their advice. The path was by no means good, and when we reached the top, we could only see a broken monument, and nobody could find out for whom it was set up. When we got down the hill, it was so late that we had to stay in a hotel, the only one in that area. Of course we had to pay a lot. The next morning it was time for us to return as the ship was going to leave at nine. What a terrible trip it was!

 


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网