题目内容

【题目】阅读理解
The O. Henry Museum
The aim of the O. Henry Museum is to collect, preserve, and interpret artifacts,works and archival (档案的) materials relative to the author, for literary educational, and historical purposes that are accessible to the public. The museum was set up in 1934, under the authority of the City of Austin, and is both a National Register Property and a National Literary Landmark.
The O. Henry Museum is open from Wednesday to Sunday, noon to 5:00 pm. Admission is free. Tours are also available for free. Please contact the museum at least one week in advance to schedule a tour for a group of 10 or more. Metered parking is available on the street in front of the museum. The museum's gift shop has for sale T-shirts, coffee mugs, DVDs, and an array of books by and about O. Henry.
Group tours:
We ask for one-week advance notice of groups more than 10 people, including schools, church groups, and organizations.
Donations:
Donations greatly benefit the museum and its programs. Inquire about contributing.
Volunteer:
Contact us about volunteering at the museum. We are currently in need of a gardener and a volunteer docent (讲解员).
Staff:
Valerie Bennett, Curator valerie. bennett@ci. austin. tx. us
Michael Hoinski, Culture & Arts Education Specialist michael. hoinski@ci. austin. tx. us
Elizabeth Taylor, Docent
Location: 409 East Fifth Street, Austin, Texas 78701
(1)According to the text, we can know the O. Henry Museum .
A.opens to the public for a whole day
B.won its fame when it was set up
C.focuses on collecting works of O. Henry
D.teaches people how to write literary works
(2)When visiting the O. Henry Museum, visitors can .
A.get paid by becoming a docent
B.buy books written by O. Henry
C.get many donations from the museum
D.park cars near the museum in any time
(3)What is a must if school teachers plan to take their students to visit the museum?
A.Going there on a workday.
B.Contacting the museum in advance.
C.Donating some money to the museum.
D.Preparing well to be her students' guide.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)B
【解析】本文主要介绍了欧·亨利博物馆的收藏品、开馆时间及游览须知。
(1)考查细节理解。根据 The O. Henry Museum部分中的“The aim of the O. Henry Museum is to collect, preserve, and interpret artifacts,works and archival (档案的) materials relative to the author, for literary educational, and historical purposes that are accessible to the public.”可知欧·亨利博物馆集中收集欧·亨利的著作,选C。
(2)考查细节理解题。根据 The O. Henry Museum部分中的“The museum's gift shop has for sale T-shirts, coffee mugs, DVDs, and an array of books by and about O. Henry.”可知游客们参观欧·亨利博物馆时,可以购买欧·亨利写的书,选B。
(3)考查细节理解。根据 The O. Henry Museum部分中的“Please contact the museum at least one week in advance to schedule a tour for a group of 10 or more.”可知如果学校老师打算带他们的学生去参观博物馆,必须要提前和博物馆联系,选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
When I was a boy, I was always happy to see those little brown coins. After years I was still very happy to pick up pennies on the ground, I usually saved them up. I usually bought a pack of gum or a bag or chips when it was enough. After growing up, I hears a story about coins. It was said that our loved people sometimes would leave pennies on the ground in front of us. People wanted to show us that we were loved and watched over kindly. I never doubted that story even as an adult. It is difficult for me to find a lot of money on the ground, but pennies are there all the time. Maybe that is why I still enjoy seeing them and picking them up, no matter how dirty or old they are.
A few months ago, I was walking to the local post office to mail a letter. As I entered the room, I saw not one, not two, but four pennies shining in the sunlight. I smiled and picked them up. I kept them in my hands as I walked in the post office. “Four is Ok,” an office said to a lady. The lady began searching her purse. Her face went red. I understood what had happened. I laughed to myself at this surprising moment. I placed my pennies on the desk before her. The smile I got in return was worth a thousand dollars.
The coins weren't so valuable to me, but they did matter to her. I just performed a little kindness. I was happy.
(1)What might the author probably buy when he saved enough pennies?
A.A set of storybooks
B.A pack of chips
C.A box of chocolates
D.A bag of sugar
(2)When grown up, the author.
A.saw some careless women lost coins
B.thought rich people threw coins on purpose
C.still believed the story about coins
D.found old people forget coins on the ground
(3)What can we learn from this passage?
A.Doing small acts of kindness is good
B.Every coin should be used to buy important things
C.We should look for coins when we are walking
D.Pay more attention to what you hear from now on

【题目】阅读理解

HIGHFIELD COMPREHENSIVE SCHOOL
SCHOOL REPORT
Form Teacher: G. Baker Pupil's Name: Simon Watkins
Term: Summer 2015 Form: Ⅳ B

Subject

Exam

Class work

Comments

English

59

61

Simon has reached a satisfactory standard but now needs to apply himself with more determination.

Mathematics

77

85

Sound work and progress throughout the year. Well done!

History

46

53

A disappointing exam result. He is unable to give attention to this subject for long.

Chemistry

78

85

His obvious ability in the subject was not fully reflected in his exam work, but I have high hopes for him nevertheless.

Physics

86

94

An excellent term's performance. He goes from strength to strength. A born scientist, I feel.

Biology

57

60

This time next year he will be taking the “0” exam. He needs to concentrate on the work, not on class conversation.

French

41

46

Clearly he didn't bother to revise. His general attitude is far too casual.

Physical
Education

/

31

Weak. It's time he exercised his body more and his voice less. He should try to work with a team.

FORM TEACHER'S REMARKS HEADMASTER
Basically satisfactory work and progress I shall be keeping an eye on his
though he will now have realized, I hope, that progress in his weaker subjects
in certain subject areas he needs to make speedy though his success in the sciences is
improvement. most pleasing.


(1)Which of Simon's subjects will attract the headmaster's attention in future?
A.Biology and Maths.
B.History and French.
C.English and Chemistry.
D.Physics and Physical Education.
(2)Which of the following statements best describes Simon?
A.He has made great progress in language classes.
B.His potential has been fully reflected in science classes.
C.His grade in maths makes him a born scientist.
D.He needs to improve his attitude to certain subjects.
(3)Based on the school report, which of the following statements is TRUE?
A.Simon didn't bother his teacher to revise French.
B.Basically, Simon did a good job in science.
C.Simon is a determined learner in English.
D.Simon is able to pay attention to history for long.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网