题目内容

【题目】 Dogs love to get out and stretch their legs, which not only helps to keep them in shape, but enables them to keep the extra pounds off. Pet hiking has been popular recently, getting dogs off the sidewalk.

Three years ago, Denver resident Brittany Redding was stressed out, working 60 hours a week while studying in graduate school full-time. The only thing that helped was taking her four dogs hiking. “That’s when it hit me that I should do that as a job.” she says. After graduating in June 2016, she founded Take a Hike. Her company, like a number of others around the country, takes dogs to explore beyond the neighborhood.

Before taking on the tracks, Brittany meets with each dog and his or her owner to get a sense of the pet’s character. Then she schedules a meet-and-greet with other dogs that will join the hike to be sure to match their personalities. Each hiking is about two hours long and includes transportation to and from the track for around $70 per outing. “Hiking allows dogs lo meet new friends and explore new tracks, smells, and wildlife,” she explains.

Michael Mizenko thinks sending his pet, Ajax, on weekly hikes with Take a Hike has made Ajax a happier dog. Over the past two years, hiking has taught Ajax how to stay off pavement, be more social and remain calm in the car. “It has made him a flexible easygoing guy.” Michael says.

1Why has pet hiking been popular in these days?

A.Dogs strongly desire their owners to go hiking.

B.Animal health specialists recommend people to do it.

C.It is beneficial for pets’ shape and health.

D.The owner’s house is not big enough for dogs.

2What is the second paragraph mainly talking about?

A.Why Brittany founded Take a Hike.

B.How hard the study life of Brittany was.

C.Take a Hike is very popular in the neighborhood.

D.Dog hiking has brought great enjoyment to Brittany.

3What does Brittany want to make sure before taking her customers’ dogs to go hiking?

A.The distance of the track.

B.The character of each dog.

C.The environment of the track.

D.The emotions of both dogs and their owners.

4How often does Michael Mizenko send his pet to hike with Take a Hike?

A.Every day.B.Once a week.

C.Twice a week.D.Every other week.

【答案】

1C

2A

3B

4B

【解析】

本文是一篇新闻报道。宠物徒步旅行变得很流行,这对宠物的身形和健康有好处。丹佛居民Brittany Redding创立了Take a Hike公司,专门负责带着宠物狗去徒步旅行。

1推理判断题。根据第一段中的“Dogs love to get out and stretch their legs, which not only helps to keep them in shape, but enables them to keep the extra pounds off. Pet hiking has been popular recently, getting dogs off the sidewalk.”可知,狗喜欢到外面伸展腿部,这不仅有助于保持体形,还可以减少多余的体重。因此带宠物徒步旅行变得很流行的原因在于它对宠物的身形和健康有好处。故选C

2段落大意题。根据第二段中的“Three years ago, Denver resident Brittany Redding was stressed out, working 60 hours a week while studying in graduate school full-time. The only thing that helped was taking her four dogs hiking. “That’s when it hit me that I should do that as a job.” she ways. After graduating in June 2016, she founded Take a Hike. Her company, like a number of others around the country, takes dogs to explore beyond the neighborhood.”可知,三年前丹佛居民Brittany Redding在全日制研究生院学习的同时每周还要工作60个小时,这使她感到压力重重。只有一件事能够让她感到放松:带她的四只狗徒步旅行。就在那时她想到她应该把带狗徒步旅行当作自己的工作。于是 2016年6月毕业后,她创立了Take a Hike公司。因此第二段主要谈论的是Brittany Redding创立Take a Hike公司的原因。故选A

3细节理解题。根据第三段中的“Before taking on the tracks, Brittany meets with each dog and his or her owner to get a sense of the pet’s character.”可知,在开始徒步旅行之前,Brittany与每只狗及其主人见面以了解宠物的性格。即Brittany要在带上顾客的狗去远足之前了解每只狗的性格。故选B

4细节理解题。根据最后一段中的“Michael Mizenko thinks sending his pet, Ajax, on weekly hikes with Take a Hike has made Ajax a happier dog.”可知,Michael Mizenko认为,每周一次的徒步旅行使他的宠物Ajax变得更快乐。因此Michael Mizenko每周将宠物送到Take a Hike公司参加一次徒步旅行。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Babysitter(保姆) Wanted

I am seeking a babysitter for my 6-month-old son. A few hours on Saturdays and Sundays to help me and then other times as needed. He or she should be over 18, responsible, loving, warm, and have some experience in caring for babies. This position also suits a college student with experience looking for a part-time job. The pay is $10 an hour.

If this sounds like a good job to you, please reply to rebecharv@aol.com or call 800-4964.

Office Manager Wanted

Our company is looking for a full-time experienced manager to run the business. Strong skills in organization and business management are required for this position. The office manager will be responsible for keeping financial (财务的) records, so he or she should be familiar with computers.

Please reply to jim@californiaaquatics.com or call 800-6978 to apply.

Waiter/ Waitress Wanted

A restaurant is looking for an experienced waiter / waitress. Knowledge of wines and experience in dining are necessary. Must work well under pressure and understand the basics (基本要素) of fine dining and customer service.

If you’re interested, please contact us at job-tkupe-1329358152@craigslist.org to apply.

This is a part-time job.

Office Cleaner Wanted

Looking for a Part-time job? A position in the Mississauga area needs an office cleaner! Part-time 4 hours a day from 10:00 am - 2:00 pm.

Duties include:

●Cleaning the washrooms

●Cleaning the furniture

●Sweeping the floors

●Other general cleaning experience is necessary. Pay: $15 per hour

Reply to:job-p3b7u-1365632206@craigslist.org or call 800-8197.

1Which of the following position is a full-time job?

A.Babysitter.B.Office manager.

C.Waiter / waitress.D.Office cleaner.

2If a college girl with some experience caring for children wants to apply for a job, where should she send an email?

A.job-p3b7u-1365632206@craigslist.org

B.job-tkupe-1329358152@craigslist.org

C.jim@californiaaquatics.com

D.rebecharv@aol.com

3Which of the following is necessary for a waiter / waitress?

A.Being familiar with computers.

B.Having knowledge of wines.

C.Knowing more about menus.

D.Working well with others.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网