题目内容
8.| Have fun with Stamp collecting…Join the Collectors Club today! If you enjoy learning all about stamps,then the Royal Mail's Collectors Club is for you.Join the club and discover the fascinating world of stamps.There are over 70,000 members and it is one of the biggest clubs of its kind in the country. Become a member today and you will receive lots of wonderful stamp collecting goodies…? ●A Starter pack… And every two months…? ●Collectors Club magazine? ●Collectors Corner supplement And every year…? ●A new Stamp Calendar? ●A set of Album Pages Join today! It won't cost you much to experience the fun of stamp collecting. | Collectors Club Starter Pack 1.100 used stamps and hinges.? 2.The Collectors Club Guide to Collecting. 3.The latest Collectors Club magazine (packed with news and views about stamps,quizzes and competitions,all in color) 4.Album pages 5.Badge and stickers 6.Membership card 7.Royal Mail Stamp Calendar.? ********** Already Registered? Sign In Here! Learn More View a Flash presentation about our club (3.51MB) |
A.One hundred used stamps and hinges and album pages.
B.The Collectors Club Guide to Collecting and badge and stickers.
C.The latest Collectors Club magazine and membership card.
D.Royal Mail Stamp Calendar and Collectors Corner supplement.
61.This advertisement is written for people who want toB.
A.make money through collecting stamps
B.develop stamp collection as a hobby
C.get something free from the club
D.find out where the club is located
62.From the advertisement we can learnA.
A.Collectors Club is among the biggest clubs in this country
B.how much you must pay to become a member of the club
C.today is the last day for stamp collectors to join the club
D.members may receive a set of album pages every month
63.Where is this advertisement most probably found?B
A.In a newspaper.
B.On a web page.
C.In a magazine.
D.On a TV program.
分析 本文是一则广告,吸引那些喜欢集邮的人去参加一个俱乐部.并介绍了其它的一些相关的信息
解答 60.答案是D.细节理解题,根据Collectors Club Starter Pack的1,2,3,5项说明ABC三项都是其包括的内容,D项则不是,故D符合句意,所以答案选D.
61.答案是B. 推理判断题.根据标题Have fun with Stamp collecting…Join the Collectors Club today!可知这则广告主要说明对于集邮感兴趣的人会看参加这样的组织.故B正确
62.答案是A.细节理解题.根据it is one of the biggest clubs of its kind in the country.说明Collectors Club 是最大的,所以答案选A.
63.答案是B.推理判断题.根据最后Already Registered?Sign In Here!Learn MoreView a Flash presentation about our club (3.51MB)都说明这是从网站上摘下来的,故B正确
点评 本文是广告布告类阅读理解.做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
练习册系列答案
相关题目
16.对每个人而言,学习是非常重要的.请你以Being a Successful Learner为题,根据下表的提示,写一篇短文.词数:120左右.
参考词汇:individual 个人的 fierce激烈的
注意:短文的开头已写,不计入总数.
Being a Successful Learner
Study is very important for every individual because we
| 学习的重要性 | 1.科技发展的需要 2.激烈的社会竞争 3.… |
| 成功的学习者的共同之处 | 独立、主动、目的明确、学以致用 |
| 你的看法 | 怎样成为成功的学习者(至少两点): 1.… 2.… |
注意:短文的开头已写,不计入总数.
Being a Successful Learner
Study is very important for every individual because we