题目内容
--- I’m sure Andrew will win the first prize in the final.
--- I think so . He ______ for it for months.
A. is preparing B. was preparing
C. has been preparing D. has been preparing
D
【解析】
试题分析:句意:--我确定Andrew将在决赛中获得第一名。--我是这么认为的。他已经准备了几个月了。根据句中的…will win the first prize in the final可知,决赛还没有举行,所以下文谈到的“准备”指的肯定是从过去一直持续到现在的情况,故用现在完成进行时。所以选D。
考点: 考查时态
Now hiring music teachers in Tarrytown
Location: | Tarrytown, NY |
Company: | Musika LLC |
Posted: | Auput3U 2013 |
Company:
Musika-Muaic Teacher Organization has distinguished itself as the "go to" company for teachers looking for students. Founded in 2001, Musika has thousands of students already in the program and hundreds of calls are received daily.
Job description:
Musika is always seeking enthusiastic and friendly instructors. Teachers are independently required to instruct one-on-one lessons in the students' homes, as well as at their own teaching studios. Each teacher is able lo select which students fit their locations, schedules, and leaching levels.
Job requirements:
Applicants MUST be able to sign a contract and agree to teach for one year, provide at least three professional references, show a love of teaching!
Qualifications:
Applicants should have a Bachelor degree in music, 5 to 10 years private music lessons teaching experience, and a car to travel to students' homes.
Pay:
Pay is to be decided depending on experience and other factors.
IMPORTANT: Musika conducts thorough criminal background checks and has a zero tolerance poli
cy for any type of criminal activities.
1.According to the passage, Musika is______.
A. an organization training teachers
B. an organization providing musical tutoring jobs
C. a school in which students can get regular musical education.
D. a private school that provides professional musical education
2.Any applicant must satisfy the following qualifications EXCEPT ______to get a job.
A. a Master degree in music
B. no records about criminal activities
C. a car to travel to students’ hones
D. at least 5 years private music lessons teaching experience
3.From the passage, we can infer that______.
A. teachers often divide students into several groups in class
B. different teachers for the same job may have different pay
C. students can choose their teachers according to their levels
D. teachers must agree to teach for one year.