题目内容

Why Advertise on EASYUNI?

Easyuni.com is an online destination for finding your dream university or college. We help people search and compare universities, find information, and connect with the university counselors.

Choosing a University or College is Difficult and Time-Consuming!

If you are considering studying at a University or College, how do you decide which to choose? Maybe it's your brother who graduated from that University. Maybe it's your uncle. However, most likely you search online or you google, going from one University website to another, reading about the university and taking note of important stuff like application and tuition fees, entry requirements, duration of the course, etc. You attend education fairs and speak to many different university representatives. The bottom line is that it is difficult and time-consuming.

We Want to Change That

We want to give you an online destination where you can:

· search for universities, colleges and courses.

· compare them in easy- to- understand format.(版式)

· shortlist courses for your reference.

· connect with university counselors and seek advice.

All of these in the comfort of your home, office, or nearby Starbucks. For free.

Reach local and international students

With more than 1,5million page views a year and growing and huge database of students, you’ll get exposed to a large number of daily visitors internationally.

Get immediate access to quality leads

We’ll deliver the leads directly to you while it’s still warm and you’ll be given access to contact and prospect those leads for the successful into your institution. All leads comes with name, contact details, courses interested and question(s) from student.

Inexpensive investment

EASYUNI provides marketing service that satisfies the need of online marketing for universities and colleges. With our experience we really know the strategy to reach your potential students. Therefore, advertising on EASYUNI will definitely increase your branding and your ROI as well.

More effective ads performance

Our promoted Premier Listing customers generate between 10-20 times more leads compared to non-premier listing customers. EASYUNI is the correct internet marketing tool for universities and colleges.

1.The passage shows that EASYUNI.com_______.

A. decides which university a student should go.

B. offers varieties of practical information to all.

C. helps students find appropriate universities.

D. provides lectures online for students.

2.In what way is EASYUNI better than other sites?

A. It’s more effective and convenient.

B. It can connect with university students.

C. It costs less to use EASYUNI for students.

D. Universities can EASYUNI free of charge.

3.“Leads” in the fifth paragraph are most probably______.

A. goals of students

B. practical data

C. positions available

D. key universities

4.The main purpose of the passage is______.

A. to tell students how to find what they want

B. to recommend universities to students

C. to persuade universities advertise at Easyuni.com

D. to introduce a website to students and universities

 

1.C

2.A

3.B

4.C

【解析】

试题分析:这是一篇广告,介绍EASYUNI.com能够帮助学生找到合适的大学。具备省时方便的特征,能够提供实际数据等优势。

1.细节理解题。由第一段“We help people search and compare universities, find information, and connect with the university counselors.”可知,EASYUNI.com能够帮助学生找到合适的大学。故选C。

2.2】细节理解题。由“The bottom line is that it is difficult and time-consuming.”及“We want to give you an online destination where you can”下面的四点内容可知,EASYUNI显得更加省时方便。故选A。

3.3】词义理解题。由第五段“All leads comes with name, contact details, courses interested and question(s) from student.”可知,其来自于名字,联系方式,兴趣课程和学生的问题。因此推断出是实际数据。故选B。

4.4】主旨大意题。这是一篇介绍网站的广告,自然是想像学生和大学介绍这个网站,从而达到推广盈利的目的。故选D。

考点:广告类阅读。

练习册系列答案
相关题目

Suzanne Clement first met Xavier Dolan when he was 17 — an "ambitious, intelligent, hyperactive" young director who wanted to make a film called "J'ai tue ma mere" ("I Killed My Mother").

The Quebecois actress never doubted his talents. Now eight years later, she stars in his acclaimed film "Mommy," which has been selected as Canada's foreign-language entry to the Oscars.

"I think 'Mommy' is like a continuation of this amazing authenticity(真实性)that he puts into his work," said Clement in a recent telephone interview. "He's saying something very deep. And he started to say those deep things about his life when he was doing his first movie."

The film focuses on a trio of troubled characters: widowed mother Diane (Anne Dorval), her violent son Steve (Antoine-Olivier Pilon), and Kyla, a shy, mysterious neighbour with a terrible stammer(口吃)who offers to help (Clement).

While the dynamic between Diane and Steve is perhaps the most important, Kyla's character is equally compelling. The viewer knows she is on leave from her teaching job and she recently stammered, but the reasons are left somewhat vague.

She said Dolan contacted her last summer, shortly before "Mommy" began filming, and sought help in fleshing out Kyla's story. "He told me, 'I have this third character and I'd love you to play her, but she's not very, very definite now. If you want to talk about her and give your input, I'd like to build her.'" she recalled.

"Mommy" opens in Toronto on Friday before screening in other Canadian cities. It premiered(首映)at the Cannes Film Festival in May, where audiences gave it a lengthy standing applause before it was awarded with the prestigious Jury Prize.

After appearing in Dolan's "J'ai tue ma mere" in 2009, Clement went on to star in his film "Laurence Anyways," for which she won the Cannes Un Certain Regard award for Best Actress in 2012.

1.Which statement is True according to the passage?

A. Xavier Dolan made a film called “J’ai tue ma mere” when he’s 17.

B. When Suzanne Clement first met Dolan, she doubted his talents.

C. Dolan made the film “Mommy” at the age of 25.

D. Dolan’s film “Mommy” has received the Oscars.

2.The underlined word “compelling” in Para.5 can be replaced by ________.

A. attractive B. boring

C. pessimistic D. active

3.How many films did Clement star in Dolan’s films?

A. Four B. Three C. Two D. One

4.When the film “Mommy” premiered at the Cannes Film Festival, _________.

A. it received many criticisms.

B. it attracted no attention at all.

C. it turned out a success.

D. it had already been awarded with the Jury Prize.

5.What’s the passage mainly about?

A. Suzanne Clement and Xavier Dolan

B. Their successful film “Mommy”

C. All their successful films.

D. How to make a film.

 

 

A.Foreword

 

 

 

The Antidepressant Survival Guide: Beat the Side Effects of Your Medication

by Robert J.Hedaya, M.D,

Robert J.Hedaya, M.D., is a clinical professor of psychiatry at Georgetown University Hospital's Department of Psychiatry.

Motto: Live well.

B.How Fear Limits Us

 

 

 

On Becoming Fearless in Love, Work, and Life

by Arianna Huffington

Arianna Huffington was raised in Greece by her fearless mother.She has written this book for her two daughters in the hope that they will lead fearless lives.

Motto: Overcome the obstacle, get over the next hill.

C.Determination: How to Set Goals and Go After Them

 

 

 

Fight Your Fear and Win

by Don Greene, Ph.D.

Don Greene, Ph.D., was a nationally ranked high school diver.He was the sports psychologist for the U.S.Olympic Diving Team.

Motto: Determination is drive.

D.The Anger Business

 

 

 

Anger : The Misunderstood Emotion

by Carol Tavris, Ph.D.

Carol Tavris, Ph.D., was senior editor,she now teaches from time to time in the department of psychology at UCLA

Motto: Reduce Stress!

E.In the Presence of Danger

 

 

 

The Gift of Fear

by Gavin de Becker

Davin de Becker, America's leading expert on violence, is the best-selling author of the Gift of Fear: Survival Signals.

Motto: Trust and act on our straight instincts.

F.Moving from Fear to Freedom

 

 

 

Transforming Anxiety, Transcending Shame

by Rex Briggs, M.S.W.

REX BRIGGS, M.S.W., has been a selected speaker at the National Anxiety Disorders Association of America's conferences since 1986.

Motto: Weaken anxiety

 

下面是这些书的简要内容,请匹配相关的书名。

1.This useful, popular book shows that if you are gone broke and lose love, please hold yourself back. If you look fat, just face it calmly. If you are in survival thinking, the most important is that you get rid of all the difficulties in front of us, life will be safe, perfect. If your daughters are to take their rightful place in society, they must become fearless.

2.In this book, the author calls the nation's leading experts on violent behavior, and shows you how to spot even tiny signs of danger before it's too late. Most violent acts are unpredictable. It points out that true fear is often a signal that can save your life. Believe the threat of violence surrounds us every day. But we can protect ourselves by straight judgment.

3.This book based on his years of clinical experience. It says about twenty?five million Americans take medicine to avoid depression. Despite the advances in the treatment of depression in recent years, many patients, even with the best medical care, feel that they are not living rich and fulfilling lives. This book will direct you how to survive well.

4.This interesting book tells us that annoyance is as much a political matter as a biological one. And anger is a definite message: Pay attention to me. I don't like what you are doing. Restore my pride. You're in my way. Give me justice. This book suggests that when you're angry, just let it right out.

5.This valuable book states that nervousness has become a constant factor in today's society like a sign of the times, but it is sometimes difficult to recognize the effects of anxiety on our mental health. The only way to feel better about ourselves is to go out and do it.

 

Both of Jessica’s parents were lawyers and expected her to follow suit. So she went to law school, got a job at a great firm in Washington, DC, and worked as a lawyer for a decade. But her heart was never in it. “I had a big salary but no personal satisfaction,” she says.

Jessica found pleasure in the same thing that had brought her joy since joining the church choir at the age of 12. “Singing always felt like communicating something real at a spiritual and emotional level,” says Jessica. Yet she never considered it a career option. “That seemed like something people did in fairy tales, and I would never let my parents down,” she says.

It was her mom’s diagnosis of brain cancer in 2009 that made Jessica realize she had to write her own happy-ever-after. “Work was busy and my mother was ailing. So I was flying back and forth from Washington, DC to Houston to see her,” Jessica says. “I finally said, ‘Enough!’ and quit.” While caring for her mom, Jessica made a plan. She would spend her savings and study music for a year, and then open a part-time law practice so she could pursue her passion. Before her mother passed away two years later, she encouraged Jessica to follow her dream. Her song Live This Life was inspired by her mom, and her dad came to watch her perform at clubs.

In 2012, Jessica moved to Nashville to try singing and songwriting. A decade of presenting cases in court gave her the confidence to sing for a crowd. “At 20, I would have been too shy to perform,” says Jessica.

“Doing music is so free,” Jessica says. “There’s no pressure to be a star. Success, to me, isn’t a dollar amount or a record deal; it’s doing what I love.”

1.Which of the following is TRUE?

A. Jessica didn’t really like working as a lawyer.

B. Jessica didn’t know what she truly loved for ten years.

C. Jessica wasn’t satisfied with the pay she got as a lawyer.

D. Jessica was grateful for her parents’ arrangement for her.

2.What does the underlined word “ailing” in Paragraph 3 mean?

A. Sick. B. Crazy.

C. Worried. D. Unhappy.

3.What was Jessica’s mother’s attitude toward her singing?

A. Unknown. B. Doubtful.

C. Supportive. D. Negative.

4.By telling Jessica’s story, the writer most probably wants to _______.

A. encourage us to pursue our dreams

B. show that singing can be a practical career

C. tell us the importance of choosing a right job

D. show that family members’ support is important

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网