题目内容

【题目】 It is reported that the number of tourists visiting Hong Kong this year is smaller than ________of last year.

A. it B. that C. one D. those

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:据报道今年到香港旅游的人数比去年有所下降。A. it 指代同一物; B. that 特指the+名词 C. one 泛指一个指代a+名词 D. those 指代名词复数。空格指代前面的the number数量,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

THE MUSTHAVE — SPRING FLUSH (红晕)

If you buy one new makeup item this spring, make it a color-packed (but still mixable!) cream red, like one of the new versions from CoverGirl and Maybelline. Whenever you wear it, coworkers will come over to your desk and say things like “Your skin looks great!” and “You look so happy!” That might make you wonder, “What do I usually look like?” But it’ll also inspire you to wear a cheery pop of color on your cheeks for the next three months straight.

THE TREND — FERMENTED EXTRACTS (发酵精华)

Fermentation isn’t new — the process of preserving natural components has been around for a thousand years — but its popularity in the beauty world is just starting to bloom. And for good reason: Many fermented components have promising skin benefits. Estée Lauder’s brightening treatment features ferment, which fades dark spots and make skin look more toned. The updated version of La Mer’s famous eye cream has a fermented complex that improves dark circles and fine lines.

THE GADGET — HAIR BRUSH

Straightening your own hair is about to get a lot easier. Powered by electricity, this brush’s heated edges help you get close to the scalp (头皮) (great for short hair), and you don’t need a separate brush or comb, and it stays at the exact temperature you choose so you don’t overheat (read: damage) your hair. The result: Smooth hair is officially just a brush away.

LIPSTICKS BUILT TO LAST — HERMS LIPSTICKS

Who says an object can’t be environmentally sound? The first try by Hermès into the world of makeup is a responsible one: Rouge Hermès, its new line of lipsticks.

1If you have dark spots on your cheeks, which of the following can you choose according to the passage?

A.The products from Maybelline.B.The products from Rouge Hermès.

C.The products from La Mer.D.The products from Estée Lauder.

2During a power failure, which of the following may be of less use according to the passage?

A.SPRING FLUSH.B.FERMENTED EXTRACTS.

C.HAIR BRUSH.D.HERMS LIPSTICKS.

【题目】Directions: Fill in each blank with a proper word chosen from the box. Each word can be used only once. Note that there is one word more than you need.

The “Penny Black”, the first postage stamp issued in Britain and, more importantly, the first postage stamp issued anywhere, 1 the image of Queen Victoria, but the first British postal service didn’t originate in Victoria England. In 1860, William Dockwra started a public service that 2 the quick delivery of a letter anywhere in London. His system was quickly 3 with Dockwra in charge. It was far from a perfect system, 4 with seemingly improper charges that made it unreasonably expensive to send a letter. Worse still, recipients were expected to pay. As you might imagine, this 5 some problems—either people weren’t home or flat—out refused to pay. The system just didn’t work, but it remained in place for far too long.

About 50 years later, to do better, Rolland Hill argued for putting an end to the postal charges and replacing them with a single national rate of one penny, which would be paid by the sender. When the post office ignored Hill’s ideas, he self-published his essay and it quickly gained 6 among the public. Hill was then ordered by Postmaster General Lord Lichfield to discuss postal reform and ,during their subsequent meetings, the two men conceived of a gluy 7 that could be applied to the envelops to indicate payment. Though it had gained support with the public who longed for a affordably way to connect with distant friends and family, officials were still not convinced. Thankfully, Hill was far from alone in his passion for reform. He eventually earned enough support from other like-minded individuals to convince Parliament to 8 his system.

In 1839, Hill held a competition to design all the postal facility. The winning stamp 9 describing the young queen’s profile came from one William Wyon, who based the design on a medal he created to celebrate his first visit to London.

The“Penny Black”stamp went on sale on May 1, 1840. It was an immediate 10 Suddenly, the country seemed a lot smaller. The penny black’s design was so well received that it remained in use for forty year.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网