题目内容

【题目】This video camera can prevent the picture from jumping as the photographer ______.

A. moved B. is moving

C. will move D. has moved

【答案】B

【解析】考查时态的用法。句意:这部摄像机能阻止摄影师正在移动时的图像跳动。根据题干含义,as引导的是时间状语从句,从句的动作正在进行,应用现在进行时。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Welcome to Iceland! I hope that your trip will be pleasant and that __________ will help you during your stay. It includes very important information you might find useful for your travel and we hope you will enjoy it.

Iceland is becoming a very popular place to visit all year round and we are not surprised. The country with its spectacular, unspoiled, fragile and raw nature, hot springs, icebergs and waterfalls is a feast for the eyes both during summer and winter. Our history and culture is young compared to most other countries. We speak our own language, Icelandic, which due to the country’s isolation in the past, has been very well preserved.

Driving in Iceland can be a bit different from many other countries. We do have a number of gravel roads, single lane bridges, narrow roads, rough mountain roads with unbridged rivers, animal stock near or on the road and weather conditions can change quickly. Therefore driving in Iceland needs your full care during your stay because we want you back safe and happy.

We kindly ask you to help us improve our quality by giving us feedback on how we are doing and what we can do better. Not less importantly, we ask you to help us preserve the Icelandic nature which can be very fragile. Off-road driving is strictly forbidden and please do not litter.

In case of trouble, accident or breakdown please don’t hesitate to contact our emergency phone numbers 840-6010 for south and west Iceland, or 840-6000 for north and east Iceland or one of our many locations around the country and we will do our very best to help you to safely continue your journey.

I trust that your travel in Iceland will be comfortable and pleasant. I wish you a safe journey.

1Which of the following statements might be most suitable for the blank in Paragraph 1?

A.our travel agency magazineB.this newspaper article

C.the traffic regulationsD.police travel guides

2Which of the following is TRUE about Iceland?

A.Travelling in Iceland is only popular in summer and winter.

B.The country is not much visited because of its special language.

C.Travelers can enjoy nice food when travelling in Iceland.

D.A traveler can both have hot and cold experiences in Iceland.

3What can a traveler do if his car suddenly breaks down in west Iceland according to the passage?

A.He may have his car repaired.

B.He may call 840-6010 for help.

C.He may push his car off the road.

D.He may drive in the other direction.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网